Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lábszag.Mit csináljak a...

Lábszag.Mit csináljak a lábszag ellen?

Figyelt kérdés

A barátnőmnél aludtam,és véletlen ott hagytam a zoknim. Mondta, hogy majd visszadja, de még hozzátette, hogy nagyon büdös. Nagyon kellemetlenül érzem magam. Valaki a lábszag ellen egy tipp?

Vagy a viselkedésére is jöhet, hogy hogyan reagáljak erre.

2022. máj. 28. 20:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Milyen legyen egy zokni májusban, egész napos használat után? Szerintem a barátnődtől kellene megkérdezni, hogy mióta szereti szimatolgatni mások szennyes zokniját. (Lehet, hogy perverz.) :)
2022. máj. 28. 20:31
 2/17 anonim ***** válasza:
A fárja mit szólt hozzá?
2022. máj. 28. 20:40
 3/17 anonim ***** válasza:
Ezt minden esetben baktériumok okozzák, mosakodni kell.
2022. máj. 28. 21:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Ha nálam itt alszik valaki, akkor megteremtem a lehetőségét annak, hogy mielőtt nyugovóra tér, le tudjon tisztálkodni. Szégyenkezned akkor kellene, ha kaptál volna erre lehetőséget, ill. kerested volna ennek lehetőségét és annak ellenére nem vetted igénybe, hogy biztosították. A szennyest el lehet tenni egy zárt nejlonzacskóba is, - amit tetszés szerinti időpontban magaddal is tudsz adott esetben vinni. Egy barátságban megoldható bizonyos szintig és higiénés szabályokat szem előtt tartva a kölcsönzés, de ha többnapos tartózkodásra megyek valahová, akkor garantált, hogy nem egy szál papírcsákóban állítok be oda, - hanem megfelelő számú és megfelelően kombinálható tartalék ruházattal.

Tehát szégyellnivalód akkor van, ha adott a lehetőséged higiénésen rendben tartani magadat és még sem teszed meg. Ha erre nem volt lehetőséged, akkor a barátnőd perverzitása, szégyene, hogy szagolgatja a zoknidat, - talán ha legközelebb egy vonalkódos tangát hagysz ott neki, akkor majd újragondolja a dolgot!

54 / ffi.

2022. máj. 28. 21:47
 5/17 anonim ***** válasza:

4es:

Ha le is tisztálkodik, előtte pedig ugye leveszi a piszkos zoknit, a zokni attól szagos marad, hiába lesz a lába utána tiszta.

2022. máj. 28. 22:21
 6/17 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás, amit én is csinálok 30 éve – használj dupla zoknit. Vegyél fel egymásra 2 vékony pamutzoknit. Problem solved.

A megoldás fizikai háttere, hogy a belső réteg nedvesedik a lábadtól, de a két zokni közötti levegőréteg megakadályozza, hogy a külső zokni is átnedvesedjék. Így nem kezd el rohadni.

Lehetőleg vadiúj cipővel próbáld ki (mert a régi gondolom már alapból be van rohadva).

Tutti tipp. Nekem annyira bevált, hogy még ha egy héten át hordanám is ugyanazt a (két) pár zoknit, semmi szaga nem lenne egyáltalán.

Eleinte egy kicsit szokatlan, hogy például nyáron is nagymelegben 2 réteg zokniban vagy, de meg lehet szokni.

2022. máj. 28. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Többezerévestalálmányok: víz, szappan.

Zokni nélkül jöttél el? Megjött eksün közben a férje? :DDDD

2022. máj. 28. 23:11
 8/17 anonim ***** válasza:
Ez kipróbálom #6 de én extra mód mert bakancsba vagyok :)
2022. máj. 29. 08:51
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm! :) 3# Minden nap mosakodok.
2022. máj. 29. 09:06
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha műbőr cipőd van, cseréld le, vagy vedd le pár óránként.
2022. máj. 29. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!