Lábszag.Mit csináljak a lábszag ellen?
A barátnőmnél aludtam,és véletlen ott hagytam a zoknim. Mondta, hogy majd visszadja, de még hozzátette, hogy nagyon büdös. Nagyon kellemetlenül érzem magam. Valaki a lábszag ellen egy tipp?
Vagy a viselkedésére is jöhet, hogy hogyan reagáljak erre.
Nem feltétlenül a mosakodás hiánya okozza a problémát, vannak, akiknek egyszerűen csak izzadósabb a lábuk, főleg ebben a nagy melegben. Ráadásul ha munka vagy egyéb dolog miatt teljesen zárt cipőben kell lenni egész nap, az sem segít a problémán.
Egyébként ma már a különböző drogériákban egész sok lábsprayt lehet kapni. Ezek egyrészt dezodorként is szolgálnak a lábadnak, másrészt pedig sokban már olyan gyógynövények és egyéb hatóanyagok vannak, amik egyben fertőtlenítik is a lábad, így megakadályozzák a baktériumok elszaporodását is.
Csodát persze nem kell várni tőlük, nem fogja egyik napról a másikra teljesen megszüntetni a problémád, de hosszabb távú használatával valamennyire mérsékelni tudod.
16. Igen, azért szűnik meg a lábszag TELJESEN, mert 2 zokni van rajtad. Én akár 3-4 napig is hordhatnék egy (helyesebben 2) pár zoknit, nem büdösödik a lábam semennyire.
Próbáld ki, de lehetőleg vadonatúj cipővel, ami még nincs szétrohadva. Meg fogsz lepődni!! 40 év személyes tapasztalatával mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!