Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért gondolom úgy, hogy a...

Miért gondolom úgy, hogy a hideg időjárás elviselése nem embernek való?

Figyelt kérdés
Nincs bundánk ami védelmet nyújtana és hogy a meleg időben amikor minden szempontból jobb élni? Persze vannak olyan éghajlati övek ahol sose nincs hideg és nagyon sokan élnek arrafelé. Nem arra gondolok hogy négy évszak, mert a természet is megpihen.

jan. 24. 02:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért jött rá szép lassan, apránként arra az emberiség, hogy jobb, ha ilyenkor behúzódik valami barlangba, tüzet rak, állatbőrökbe burkolja a testét stb.
jan. 24. 07:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, de akkor is egy olyan időjárási tényező ami szerintem természetellenes. Hiszen ilyenkor mi az ami terem - zöldség, gyümölcs? Vadászni lehet, horgászni, halászni is. A kérdésem inkább egy elméleti, hogy a Föld kialakulása során miért lett hideg éghajlati öv és téli időszak. Jobb lett volna ha nincs, persze erre is van hivatalos földrajzi magyarázat.
jan. 24. 07:53
 3/8 Sanyi2025 válasza:
17%
jan. 24. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha fehér bőrszined van az őseid az őskorig visszamenőleg bírták a hideget. Nem meztelenül kártak akkor se, hogy bundát növesszenek.
jan. 24. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:
*jártak
jan. 24. 09:15
 6/8 MDaniel98 ***** válasza:
2# Amikor nem terem valami, akkor általában van ideje "pihenni".
jan. 24. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:

A Földnek ferde a tengelye, 22-24 fokos, úgyhogy nem mérsékelt égöv az egész bolygó.

Az ember Afrikában fejlődött ki, ahol nem volt tél. Amikor olyan helyre ment, ahol hideg volt, akkor tüzet rakott, felöltözött.

Nekem a hideg évszakban a Fagypont alatt jár az eszemben, de ilyenkor nem szeretem nézni, mert akkor fázom.

jan. 24. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert a hideg az szar. Még akkor is szar, hogyha manapság tele vagyunk hipokritákkal, akik az enyhe időben is azt keresik, hogy min lehet keseregni és szívecskézik, amikor lehülést ír az időjárásjelentés.

Az őszinte, önazonos, egyenes kommunikáció: a hideg szar, a szürke, borult ég hetekig: szar. Mi jó? A kellemes tavaszias, koranyári idő, sok napsütéssel. Az feltölt. A szürke nyirkos hídeg meg lehoz az életről.

Én kánikulában sem pitschogok-.

jan. 30. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!