Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért a meleg a jó idő és...

Hokedli pörkölttel kérdése:

Miért a meleg a jó idő és miért a hideg a rossz? miért romlik el az idő ha lehülés van?

Figyelt kérdés

szept. 12. 20:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Mert 0 fokba, befagyott Balatonba nem lehet srandolni
szept. 13. 06:44
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Mert az ember alapvetően a szavannákon alakult ki, és nem a sarkokon, mint a fóka.
szept. 13. 10:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb szabadtéri programot melegben lehet jól élvezni, nem hidegben. Októberben valahogy nem akkora divat strandolni / grillezni a kertben / fesztiválra járni / kempingezni / fagyizni. Másrészt szerintem kényelmesebb pólóban és rövidnadrágban csinálni bármit, mint nagykabátban.
szept. 13. 10:23
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
Mert nem eszkimók vagyunk
szept. 13. 11:01
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nyilván attól is függ, hogy ki mit nevez rossz időnek. Az eszkimó nem nevezi rossz időnek a -20 fokot, ahogyan az afrikaiak sem a 40 fokot, mivel születésüktől kezdve ahhoz szoktak. A mérsékelt évhajlati övezet pedig arról híres, hogy ott bizony váltakoznak az évszakok, és az már szubjektív megítélés kérdése, hogy ki mit nevez rossz időjárásnak. Én például (többek közt az éghajlatváltozásnak köszönhetően) nem túlzottan élveztem az idei nyári hőséget, legfeljebb amikor nyaraltam. Most kezd számomra elviselhető hőmérséklet lenni, talán ez novemberig is kitart. Az esős időt pedig gyakran szokás rossz időnek nevezni, mégpedig azért, mert olyankor az emberek nagy része inkább otthon marad.
szept. 13. 19:46
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nezd azt hogy napsutes, meleg, kek eg, feher felhok

Vagy

Szurke kodos szaros ido

Na melyik a jobb?

szept. 13. 20:18
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Nekem pont fordítva van a jó idő. Szeretem a hűvöset, hideget, borus időt, amikor nem sül ki a szemem.
szept. 13. 20:41
 8/17 anonim ***** válasza:
84%
Ui:hideg ellen lehet felöltözni, de meleg ellen nem tudok a csontomig vetkőzni.
szept. 13. 20:42
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
En ruhellem a hideget, ha mostantol mar tavaszig ilyen szutyok ido lesz amilyen most van, mar rosszul vagyok tole
szept. 14. 06:49
 10/17 anonim válasza:
24%
Mert ha hideg van akkor jön a rezsidémon
szept. 14. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!