Mikor lesz már meleg?
Figyelt kérdés
Mikor lesz már legalább 30 fok??? Mi ez a hirtelen lehűlés?? Borzasztó, nem lehet menni ebbe strandolni se!! Tegnap pulcsiban és hosszúnadrágban kellett lennem mert fáztam!!Legyen már hőség! Mikor lesz ennek vége?!?!?2019. júl. 11. 12:14
1/9 anonim válasza:
Jövő héten. Egyébként meg létezik időjárás előrejelzés az interneten, talán nézd meg.
2/9 anonim válasza:
Ne legyen hőség! Elég volt már belőle. Most is meleg van és szárazság. Ültettem anyám emlékére 50 szál kardvirágot. Ahogyan nyílnak, száradnak is el. A szőlő mazsolásodik a nyár közepén. Nem nő semmi, minden kiég.
Egy száll semmiben is melegem van.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát nekem a 22-25 fok marhára nem igazi nyári meleg. Nekem minimum a 30 fok.
2019. júl. 11. 12:35
4/9 anonim válasza:
Ha meg túl meleg van akkor meg az a bajod hogy este nem tudsz aludni a nagy melegben, most pont ideális a hőmérséklet.
6/9 anonim válasza:
Nekem nem hiányzik, strandra amúgy sem akarok menni, nekem pont megfelel ez az időjárás, inkább veszek fel egy pulcsit, minthogy szakadjon rólam a víz a hőségben.
7/9 A kérdező kommentje:
Honnan veszed hogy ha meleg van akkor meg az a bajom?!?!?! Minek kell áltanálosítani?!?!? Nem is ismersz könyörgöm!! Egyébként meg sosem panaszkodok a meleg miatt mert jól bírom és szeretem is!
2019. júl. 11. 14:12
8/9 TappancsMancs válasza:
Elvileg még most jön a java. Itt egy, bár nem tavalyi hőmérsékleti diagram.
9/9 TappancsMancs válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!