Mit csináljak a "unalom" evés ellen?
Figyelt kérdés
folyamatosan ugy érzem h ennem kell. de kb ugy h 2kor ebédelek és már háromkor enni akarok de ugy is h közbe nem vagyok éhes hanem csak enni akarok, de folyamatosandec. 1. 18:12
1/5 anonim válasza:
én akkor vagyok így, ha kicsit túleszem magam, és feszül a gyomrom, mire befejezem az evést. akkor hamar újra megéhezek, mert ha emészt a gyomrom és ürül, olyan érzésem van, mintha fel kéne töltenem, vagy ilyesmi. próbálj meg lassabban enni, az egészségesebb is, és lehet hogy kicsit kevesebb ennivalóval is jóllaksz. meg az is számít, hogy mennyire laktató/egészséges az étkezésed. de persze ez is jöhet lelki oldalról is. ez a gyakorlati a könnyebb része. próbáld ki, hátha segít:)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi :))
dec. 1. 18:24
3/5 anonim válasza:
Ha éhség érzeted van az nem unalom evés. Most akkor nem tiszta nekem, hogy miért is eszel?
2 kor?? Hajnal vagy délután 2 kor? Nagyon nem mindegy. Érdemes lenne elsősorban egy normális bioritmust beállítani.
5/5 A kérdező kommentje:
csak azt szerettem volna kifejteni h akkor is éhség érzetem van vagy enni akarok h ha nem is vagyok közben éshes
dec. 1. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!