Lányok mit tennétek/mondanátok ha egy pasi haverotok random elmondaná nektek hogy 12 cm-es a pénisze mereven?
Figyelt kérdés
Kettesben innátok a kávét, és egyszer csak elmondaná nektek poénból ezt az információt. Mi lenne erre a válaszotok?2023. jan. 6. 19:06
21/27 anonim válasza:
Miert kene elmondani?
Ez valami viszketegseg?
Ha olyan ertelemben vonzodtok egymashoz, kifog derulni .
Es lehet ott mar nem is fog szamitani a meret. Amugy meg biztos h nem is erdekli.
23/27 anonim válasza:
Mikor nézhetem meg?
Viccet félre téve, sok asszony, feleség, barátnő örülne neki, ha a párjának legalább 12 centi meglenne.... 34N
24/27 anonim válasza:
Kinevetném, de belül sajnálnám csórikámat.
25/27 anonim válasza:
Fiú: 12 cm a faxom.
Lány: És mekkora a faxod?, mert ez ceruza méret.
26/27 anonim válasza:
23-as-nál a pont.
Én nagyon sokáig azt hittem kicsi a 16cm-es farkam.
Aztán az élet bebizonyította hogy egyáltalán nem. Talán még átlag felett is van. Lehet vigyorogni ez így igaz.
27/27 anonim válasza:
Valami hasonlót, mint a 2es, vagy próbálnám ignorálni ezt az infót. De nagyon gáznak tartanám és ezek után biztos távolságtartóbb lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!