Lányok mit tennétek/mondanátok ha egy pasi haverotok random elmondaná nektek hogy 12 cm-es a pénisze mereven?
Kávézgatás közben??
Lehetőleg ne azzal kavarja meg a kávét...
Bocs, de -férfiként- egyszerűen nem értem, hogy semmi más témád nincsen a pöcsödön kívül??!
Sajnálom a barátnődet.
Hát ha a haverom, akkor nem fogok dugni vele, de azt azért elmondanám, hogy nincs oka szégyenkezni, nekem pl. nagyon kicsi a vaginám, ami 14 centi fölött van, az már fáj. A legtöbb nőnek örömet tudna szerezni egy mikropénisszel is (12 centi nem az), ha tudnák a férfiak, hogy kell örömet okozni egy nőnek. Szerintem a legtöbb amúgy itt bukik el, azt hiszi, hogy elég, ha beteszi, akár szárazon, kit érdekel.
Légyszi srácok, kérdezzétek ki a nőt, akivel dugni fogtok, hogy milyen fantáziái vannak, mit szeretne, sokkal jobb lesz a szex mindkettőtöknek. És fektessetek hangsúlyt az előjátékra. Simogassátok, nyalogassátok, mondjátok el sokszor, hogy gyönyörűnek találjátok.
ha az őszinte véleményére vagy kíváncsi, akkor ne poénosan kérdezd meg. Ha engem poénosan kérdeznek úgy válaszolok, de annak köze se lesz a valódi véleményemhez.
Amúgy meg igen elfogadható méret ne stresszeld ezen magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!