Mondanatok szep kulonleges neveket?
Misha.
Láttam egy filmet,ami egy Misha nevű zsidó kislányról szólt,és szerintem ez nagyon szép név.
Az a film, ahol a kislany elindul megkeresni a szuleit?
En a konyvet olvastam, vegig azon gondolkodtam, hogy nem lehetseges, hogy egy kislany ilyen dolgokat tuleljen, az egesz felszinesen van leirva, mintha kitalalt lenne. Aztan be is bizonyosodott, hogy a no kitalalta az egeszet, meg csak nem is zsido. Belolem, mint olvasobol, hatalmas duhot valtott ki. Nem ertem miert kellett hazudnia, igy, hogy meg csak nem is igaz a tortenet, az egesz erteke egy nulla, szepirodalmi szempontbol foleg.
Bocsanat, nem a kerdesre valaszoltam, de meg friss bennem az elmeny.
Válogass nyugodtan:
Érdekesebbek: Ajándok, Benája, Csörsz, Drasek, Dzsínó, Elígiusz, Frodó, Gandalf, Gyécsa, Hájim, Jetró, Kájusz, Lüszien, Manóhar, Osszián, Rézmán, Torna a férfi nevek közül, és Amidala, Árven, Böske, Diké, Dzsindzser, Edda, Fébé, Jáhel, Kalpavalli, Laksmi, Nyeste, Rüja a női nevek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!