Miért ítélik el a nők az ilyen fickót?
Mi bajuk van a nőknek az olyan fickóval, akinek már van gyermeke? Mi az az előítélet, ami alapján egyből ignorálják?
Ne jöjjön senki azzal, hogy nincs ilyen, mert tapasztalom, tehát létezik a jelenség.
Az zavarja őket, hogy rajtuk kívül mást is szeret az ember, vagy mi van?
Irigykednek, hogy rajtuk kívül mást is szeretek? Hát persze, hogy szeretem a saját gyerekemet. Én is elfogadom - adott esetben - ha az adott nő pl szereti a szüleit. Mit kell ezen ennyire fennakadni?
Várom a véleményeket mindkét nemtől.
"a harmincas, gyerek nélküliek többsége mereven elutasító. A nyegyvenes, ötvenes, aki elutasító, velük már nincs dolgom, mert ilyenek és kész"
Én ezt újra bemásolnám, és ha már a kérdező nem válaszol, akkor az magyarázza el, mire gondolt, aki lepontozott.
#40 Évente egyszer-kétszer belefér az ilyesmi. A furcsa az volt, hogy tegnap 1300 volt egy üveg prémiumnak mondott, előtte 500 volt egy kommerszebb és hatásában, ízében semmivel sem volt jobb a drágább, sőt. Most megint el fog telni jó sok hónap, mire elfelejtem ezt a förtelmes italozást és újra hiányozni fog a fílingje. Brrr...
Egy részük például azért, mert így negyven felé is még abban reménykedik, hogy majd érte is el fog jönni egy csodalény, gyerektelen, jóképű herceg, fehér lovon és majd együtt, kéz a kézben, el fognak lovagolni a tengerparti naplementében oda, ahol... csak csodalényekkel, lehetőleg ikrekkel, fogják benépesíteni ezt a mocskos bolygót.
Elégedett vagy ezzel a válaszommal, vagy még maradtak benned megválaszolatlan kérdések a témában? Ne fogd vissza magad, mert egy ilyen magamfajta leszállított piaci értékű felcímkézett, mindig nagyon szívesen eszmét cserél bárkivel.
Még mindig részeg vagy? Mert még mindig nagy az arcod.
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de jobb lesz, ha elfogadod, nem kell mindenkinek a te gyereked és te se. Majd találsz valakit, aki elfogad téged a gyerekeddel együtt. Nehéz menet lesz, de ez van. Te már hátrányból indulsz. Ez van. Nyugodj ebbe bele.
Alapvetoen a kolonc a problema az elvalt, vagy meg csak az sem, mert elettars volt csak, gyerekes figurakkal. Kolonc az ex, aki keresztbe tesz, kolonc Odonke, aki ellenall, furja a soron kovetkezo not. ;-)
N/35
Kedves előttem szólók, mindehhez csak annyit tennék hozzá, hogy jó nagy gond van a mai női fejecskékben, ha életük legnagyobb problémája a gyerek és annak problémaköre tud lenni. Persze értem én, hogy valójában a kess képe lobog a háttérben a szemek előtt és az még talán helyénvaló is, de bekenni ezzel a teljesen vétlen gyerekeket is, hát lelketek rajta.
Bírom, amikor itt küzdenek, úgy harminc körül, hogy ne legyen gyerek, aztán később berobban az anyai ösztön, akkor meg már megy a versenyfutás, hogy valahogy összejöjjön és ripp-ropp egyből előnnyé is válik, ha már valakinek van, mert bizony a gyermek értékesebb minden anyagi jószágnál.
(Sajnos lehet, hogy még van bennem tegnapról, a reszkető kezem meg mindig a piros gombokat találja el, úgyhogy bocsássátok ezt meg nekem. Talán majd holnap már jobb lesz a helyzet:-)
46.
Pedig teljesen okés, hogy egy független, gyerektelen nőnek a legnagyobb problémája, egy idegen gyerek, akit el kellene tűrnie és rengeteg vesződséggel jár.
Egy friss kapcsolatban turbékolás megy ezerrel, amit hátráltat a csimotád.
Ez még házasságban, közös gyerekkel sem mindig zökkenőmentes.
Sokan említettük a pénzt is, igen.
Amit itt leművelsz, lehet nem is a gyerek miatt ignorálnak, hanem az antipatikus stílusod miatt. :D
"bizony a gyermek értékesebb minden anyagi jószágnál"
Ezt kell mondanod, mert visszacsinálni már nem tudod. Azt meg nehéz bevallani, hogy elrontotta a gyerek az életed.
Mentek az x-ek.;-)
Miért gondolják egyből a nők azt, hogy nekik bármiféle dolguk lenne egy másik ember gyerekével? Ez is egy rohadt nagy szereptévesztésük, vagy mindegyik óvó néninek, tanító néninek is képzeli egyből magát, ha egy gyereket lát? Két és fél évig voltam együtt az utóbbi exemmel, de soha, egyetlen percig sem akartam nevelni a gyerekét. Nagyon furák egyes nők ezen a téren.
A másik meg ez az állandó utazási mánia, hogy már csak az lehet valami, ha lemegyünk még a térképről is. Semmi nem jó, ha nem égeti a pénzt ezerrel. A magyar vizek cikik, sós víz kell a szolis bőrnek, a műkörömnek, meg a többi műviségnek. Hála Istennek, hogy nem felelek meg ezen menekülő emberek szintjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!