Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért ítélik el a nők az...

Miért ítélik el a nők az ilyen fickót?

Figyelt kérdés

Mi bajuk van a nőknek az olyan fickóval, akinek már van gyermeke? Mi az az előítélet, ami alapján egyből ignorálják?

Ne jöjjön senki azzal, hogy nincs ilyen, mert tapasztalom, tehát létezik a jelenség.

Az zavarja őket, hogy rajtuk kívül mást is szeret az ember, vagy mi van?

Irigykednek, hogy rajtuk kívül mást is szeretek? Hát persze, hogy szeretem a saját gyerekemet. Én is elfogadom - adott esetben - ha az adott nő pl szereti a szüleit. Mit kell ezen ennyire fennakadni?

Várom a véleményeket mindkét nemtől.

júl. 6. 00:26
 71/96 anonim ***** válasza:
77%

70.

Mit kekeckedsz már megint, irreleváns kérdésekkel?

A szerelme az embernek a férje/felesége, akivel közös döntés alapján vállalnak gyereket.

Az én férjem imádja a SAJÁT két fiát.

De nem szereti ő sem más gyerekét. Miért is kellene?

Nagyon sok férfi lúzernek tartja azt, aki egy másik lelépett palinak a hátrahagyott gyerekét neveli, egy nő miatt.

Ne a saját exedből indulj ki, aki anyaként 0 és megbukott.

Ő még a saját gyerekeit sem szereti.

Te meg itt ekézel anyákat, akik a saját gyereküket nevelik, hogy nem akarnák más gyerekét.

Szerintem te egy debil vagy. :D

júl. 12. 08:39
 72/96 A kérdező kommentje:

#71 Ezt hol olvastad tőlem, hogy az exeim nem szeretik a gyerekeiket?

Valamire te nagyon felcsavarodtál a kérdésemmel kapcsolatban.

júl. 12. 08:54
 73/96 anonim ***** válasza:
38%

70.

68. Vagyok. Az én férjem abszolut egyetért, ő sem szeretne gyereket, mi így vagyunk boldogok, most már 15. éve:)

Az idősekkel semmi gondom, a nagyszüleimhez évekig jártam kórházba ahol szakszerű ellátást kaptak ( mivel én nem vagyok ápoló, se orvos, nem értek a betegekhez). A szüleim 60-as éveikben járnak, még egészségesek, bár az apámmal egyáltalán nem tartom a kapcaolatot, nem érdekel. Anyum a szomszédban lakik, ha bármi van szoktunk neki segíteni, és bár az anyósom messzebb lakik, neki is. Apósomat nem ismerem, a férjem még csak 3 éves volt, amikor meghalt.

De hogy jön ide az öregség es a szülők? Ha arra akarsz kilyukadni, nem, sose vállalnék olyan önző indokkal gyereket, hogy " legyen aki rám nyitja az ajtót és kiszolgál ha öreg leszek". Én pl Nem várnám meg amíg már nem tudom magamat ellátni... Vagy ha annyira hirtelen kerülök olyan állapotba, arra az esetre biztosan lehet íratni valami hivatalos papírt, hogy pl ne élesszenek újra vagy valami. Ha lebénulok akkor meg nem iszom/eszem és pár nap múlva vége.

júl. 12. 08:57
 74/96 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a kérdező már csak azért is akar valami fogást találni rajtunk, mert már kimerült ez e téma és újba akar belefogni, mert az előző számítása nem jött össze.

A kérdéshez semmi köze az öregséghez!

júl. 12. 09:12
 75/96 A kérdező kommentje:

Csak annyiban kapcsolódik a gyerek témához, hogy számomra nagyon furák azok az emberek pszichésen, akik az emberi élet különböző életkori sajátosságaival fasírtban vannak, adott esetben még küzdenek is ellene.

Nem keresek fogást senkin sem, felesleges üldözési mániába lovalni magad.

júl. 12. 09:43
 76/96 anonim ***** válasza:
69%
Nem életkori sajátosság, ha az ember nem akar gyereket, szimplán nem vágyik rá, nincs hozzájuk türelme, energiája, kedve, mert a felnevelésük egy csomó stressz, nyűg, anyagi teher, lemondás. Erre nem vágyik mindenki. Ennyi.
júl. 12. 10:01
 77/96 anonim ***** válasza:
81%
Azt te milyen pszichés beállítottsághoz sorolnád, hogy nem vagy képes elfogadni azt, hogy egyes nők nem akarják a másik nőtől származó gyerekedet, akit rá akarsz a másikra erőszakkal tukmálni?
júl. 12. 10:09
 78/96 anonim ***** válasza:
69%

"számomra nagyon furák azok az emberek pszichésen, akik az emberi élet különböző életkori sajátosságaival fasírtban vannak"

Bármit tarthatsz furának, attól még objektíven nem lesz az.

júl. 12. 10:21
 79/96 A kérdező kommentje:

#77 A szerelmemet akarom "rátukmálni" egy nőre, nem a gyerekeimet, de ezt már leírtam itt jó párszor. Ők jól elvannak így is, pl most mennek egyik táborból a másikba. Én csak pl szívesen hozzásegítenék valakit ahhoz, hogy ő is anya lehessen, anyává válhasson, ehhez már rendelkezem referenciákkal is, de látom, hogy mások a fontossági sorrendek a mai harmincon túli női korosztály egy részénél.

Itt van nálunk pl egy asszony, akinek lerí az arcáról a boldogtalansága, mert a párja nem akar tőle gyereket, de nem mer lépni, mert közben meg minden egyéb hülyeséggel el van "kápráztatva" (a férjének persze már vannak gyerekei az előző házasságából). Én őszintén sajnálom, hogy egy ilyen boldogtalan életre van kárhoztatva.

Fura volt látni rajta, hogy mennyire meg volt illetődve, teljesen zavarba jött, hogy valaki - még így negyven felé közeledve is - nőként tekintett rá. Persze tudom, hogy az ő élete, az ő keresztje, de akkor is nekem nagyon furcsa az, hogy képesek ilyen kompromisszumokat is bevállalni.

De persze elfogadom, hogy ő így döntött és kész, mielőtt még megint nekemesnének itt a gyereket nem kedvelő harcos amazonok.

júl. 12. 10:59
 80/96 anonim ***** válasza:
69%

"A szerelmemet akarom "rátukmálni" egy nőre, nem a gyerekeimet"

A szerelmeddel együtt csak olyan "jelentéktelen kis járulékos költségeket" is a másik nyakába aggasztasz, mint egy gyerek!

Őszintén, miért nem vagy hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy vannak nők, akiknek nem kellesz, mert vannak gyerekeid? Miért olyan ördögtől való elfogadni és felfogni, hogy nem vagyunk egyformák, hogy nem mindenki örül egy-két gyereknek.

Hogy képzeled el a kapcsolatot? Már többször leírtam, de úgy tűnik, hogy tényleg értelmi fogyatékos vagy, mert képtelen vagy megérteni, hogy az a gyerek is a kapcsolatotok része. Vagy mit szólnál ahhoz, ha a leendő párod azt mondja, oké, te maradhatsz, a gyerekedet meg add át 100%-ban az anyjának. Kész, vagy a gyerek, vagy ő. Választhatsz. Ja... vagy az úgy már nem működik? :D Hát persze... mert minden csak úgy van, ahogy te akarod.

Hát nem.. ébresztő...

júl. 12. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!