Miért gondoljátok azt sokan, hogy bármit elérhetünk (szinte csettintésre)?
"Ha nem tetszik a munkahely, válts." Ööö, még rosszabbra?
Bántják azt, aki biorobot munkát végez.
Bántják azt, aki nem sportol.
Ha nem szeretem Budapestet, költözzek el. Hogyan? Hagyjam itt családtagomat, aki számít rám? Csapot-papot? Hogy lesz munkám máshol és milyen? Nem elég vízfejű az ország? Jó, hála Istennek talán a nyugati részén van lehetőség.
Bántják azt, akinek nincs ideje. ???
Bántják azt, aki nem keres jól. Akkor is, ha amaz csak meséli, mert szóba kerül (pl itt kérdésnél) és nem panaszkodásnak szánja.
Bántják azt, aki nem hajlandó már többet tanulni, többedik tanfolyam vagy diploma.
"Ma az élet tele van lehetőségekkel." Mégis mikkel és hogyan? Köt a család, a PÉNZ, a munka stb.
De te a pénzkeresésről beszélsz.
Nekem Magyarország kell, nettó 200 és aránylag szerethető munka.
Most 6 óra alvás van, 8 is elkélne.
Pá.
Kérdező, a jobb pozíció kiadja, hogy jobb legyen a munkaidőbeosztásod is akár.
Rögtön alhatnál többet.
Csak azt SEM adják ingyen.
Nem azt bántják, aki nem csinál ezt-azt. Azt bántják, aki csak nyávog, ÉS nem tesz a helyzete ellen semmit.
"Napi egy óra önképzés a lónak a bizonyos elég. Tapasztalat."
Valamit rosszul csinálsz, mert napi egy óra, az rengeteg idő. Akármit is csinálsz. Ha neked nem, akkor vagy rosszul csinálod, vagy pontosan TE vagy az, aki mindent csettintésre vár el.
Az életben bármit elérni egy hosszú folyamat. A normálisak ezt tudják, nem hiszik azt, hogy azonnal el lehet mindent érni. Ők látják a fejlődést. Ha nem is napról napra, de hétről hétre.
69
Te hülye vagy. És ezt a kérdést már pár hete kiírtad egyszer, ismerős vergődésed.
NEKEM tökmindegy, hogy te mit nem teszel és utána mennyit hisztériázol. De rohadt szánalmas azon verni magad, hogy 4 egész napon át alig csináltál valamit, emrt te "pihensz" és tőled mások várnák el, hogy megerőltesd magad, és te "küzdesz" :)))
Igen, szoktam pihenni. Annyit, amennyi jólesik. S amíg eljutottam idáig, addig nem pihentem. Rohadt kemény évek voltak? Igen. Megérték? Meg.
De te el vagy tévedve: az nem pihenés, ha nem csinálsz semmit. Mint ahogy a sport nem "küzdelem" meg a filmézés és az olvasgatás sem "küzdelem". Az pihenés.
Neked sem adnak a semmire ingyen semmit, és ennyi a bajod.
Ha neked pihenés idegen nyelvű szöveget olvasni úgy, hogy nem érted, szótáraznod kell, hatszor átolvasni, még szótárazni és úgy talán az alapjait érted... Gratulálok.
Valahogy az ismerőseim heti 32 óra munkától is sírnak, vagy dolgoznak rendesen, de mellette hazaesnek és "semmit de csinálnak".
Valaki közölte, hogy 8 óra munka és utána a hobbiját komolyabban csinálni sok.
,,Valahogy az ismerőseim heti 32 óra munkától is sírnak, vagy dolgoznak rendesen, de mellette hazaesnek és "semmit de csinálnak".
Valaki közölte, hogy 8 óra munka és utána a hobbiját komolyabban csinálni sok."
Persze mert rinyàló ők is.
Istenen èn volt,hogy programtervező szak mellett napi 10 órát dolgoztam mindezt angolul fullba,jah mellette meg tanultam otthon ès kapazkodj meg főztem magamra meg heti 4 edzès volt akkoriban ma màr 5 edzès van.
Szedjenek vitamint,egyenek megfelelő èteleket.
Nem èrtem mibe tudtok elfàradni?
Ezek az emberek majd fognak itt szintèn rinyàlni.
Az a csaj ismim volt,hogy este 23kor mèg ügyeket intèzett aztàn mèg otthon is folytatta a melót ès làm nem sìrt.
Borzalom.
Fiatalok vagytok,ismerek tudod tőlem sokkal idősebbet is,volt IT igazgató kollègàm volt,hogy reggel 8-22-ig dolgozott,mègse nyàvogott.
Erőt lehet fejleszteni,ambìciók,cèlok.
Mondom,nekem szìvproblèmàm van,meg ingadozik a vérnyomàsom.
Fejben dől el,csak a mai fiatalok lustàk ezt làtom.
Kérdező, ez NAGYON messze van az "erősségtől".
Ha valaki HETI 32 órától elfárad úgy, hogy semmi másra nem képes, vagy 40 ór munkaután nem bír hobbizni, mert fáradt, azt annyit tesz, hogy az illetős egy tohonya disznó.
Ugyanis ALAPVETŐ, hogy egy teljes állást, és az élet egyéb területeit is képes legyen vinni egy felnőtt ember, egyszerre.
A legtöbben képesek is rá.
Aki nem, az lusta.
75
ISMÉTLEM:
ha neked 4 napos hosszú hétvégén szótarzni egy kis angolt, megnézni egy db filmet és minden nap sportolni a "küzdelem" kategóriába esik, ami "sok" és "ami mellett pihenni kell", akkor nagyon nagy baj van a fejedben.
És a munkamorálodban is.
És rinyagép vagy.
Egy teljes állás, család, barátok, hobbi, sport, gyerekek, háztartás minden épeszű embernek ALAPVETŐ és nem küzdelem. Ez a minimális minimum, amit hoz egy átlagos felnőtt.
Kivéve a tohonya rinyagépeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!