Miért gondoljátok azt sokan, hogy bármit elérhetünk (szinte csettintésre)?
"Ha nem tetszik a munkahely, válts." Ööö, még rosszabbra?
Bántják azt, aki biorobot munkát végez.
Bántják azt, aki nem sportol.
Ha nem szeretem Budapestet, költözzek el. Hogyan? Hagyjam itt családtagomat, aki számít rám? Csapot-papot? Hogy lesz munkám máshol és milyen? Nem elég vízfejű az ország? Jó, hála Istennek talán a nyugati részén van lehetőség.
Bántják azt, akinek nincs ideje. ???
Bántják azt, aki nem keres jól. Akkor is, ha amaz csak meséli, mert szóba kerül (pl itt kérdésnél) és nem panaszkodásnak szánja.
Bántják azt, aki nem hajlandó már többet tanulni, többedik tanfolyam vagy diploma.
"Ma az élet tele van lehetőségekkel." Mégis mikkel és hogyan? Köt a család, a PÉNZ, a munka stb.
"Egyedül nőként a háztartásban nehéz."
24 éves lány minek számít?
40
Nem, apád nem halhat bele vagy nem sérülhet attól, hogy te egy másik városba költözöl, éppen úgy, ahogyan az összes többi szülő sem halt meg ettől.
Én 26 vagyok. -.-
Eddig nem az én koromra kérdeztetek rá.
Miért lenne nekem jobb, ha itt hagynám a barátaimat, a tanfolyamot, se apám nem látna se én őt, a lakást, és új robotmunka után néznék pl Szombathelyen?
Nem lenne jobb párkapcsolatba lépni, karriert kezdeni, pénzt gyűjteni, és úgy, ha a párom is akarna költözni Szombathelyre?
Amúgy ha ti az egyetlen rokonotokat otthagynátok... Erre hadd ne írjak semmit, nem tűrne a véleményem nyomdafestéket.
Mostantól csak az eredeti kérdésre várok választ.
Szerintem tanulj tőle, kérdező: [link]
Mellesleg volt olyan munkám, ami miatt napi 3 óra ment el utazásra, 9 órát töltöttem bent a szünetekkel együtt, szóval ez már 12 óra, reggel fél 7-kor indultam, este fél 7-kor értem haza, mellette volt már akkor is egy távmunkám, és heti egy táncórám, igen, ez egy fárasztó időszak volt, és meg sem fizették eléggé, 2 hét után váltottam, találtam jobbat, majd annál is jobbat.
43
"Amúgy ha ti az egyetlen rokonotokat otthagynátok... Erre hadd ne írjak semmit, nem tűrne a véleményem nyomdafestéket."
26 éves vagy, apád nem 89 ... És a világon MINDEN ember elköltözik szinte a szülőjétől. Az a normális és az élet rendje.
Egyedül te használod ezt hivatkozási alapként arra, hogy miért nem teszel semmit.
Az korábbi válaszokban pedig sok választ kaptál a kérdésedre.
Nem vele egy háztartásban élek, de magányos és én is.
Krónikus betegségei vannak, pl. COPD, orvosok szerint 5 éve van hátra.
Nagyon sokat segítünk egymásnak hetente, kéthetente és voltaképp közös az autó.
Amúgy miért hagynám itt?
Budapestről is miért most költöznék el?
Ha mérlegeljük: apám, barátaim, tanfolyamom, munkahelyem, lakás, fiú, akinek tetszem vs csupáncsak nem szeretem Budapestet, de itt nőttem fel, végülis töknyóc, akkor merre billen a mérleg nyelve?
Arra a kérdésemre, hogy itt miért van ennyi hurráoptimista, aki azt gondolja, hogy minden probléma megoldható, minden álom elérhető, 0, azaz NULLA, azaz nulla választ kaptam.
# 46
Végre! Végre!!!
Nálam kétségbeesés plusz magány.
Na apumnak néha el tudom mondani, másnak a kutyának se.
,,Miért hajtasz szívproblémával?
Marhára nem éri meg annyira a pénz."
Mert magas èletszìnvonalat akarok biztosìtani magamnak ès a pàromnak,utazgatni,èlni,partizni amihez rengeteg pènz kell.
Vannak cèljaim ami mindent felül ír.
Ez a baj,hogy az emberek nagyon kímèlik magukat mintha hímes tojások lennènek komolyan,pedig az emberi test ha sportolsz,úgy ètkezel,meditàlsz akkor 5 óra alvással is simàn el van meg pörög állandóan.
,,Miért néhány példámat emeled ki, amikor a kérdés arról szól, hogy nem oldható meg minden probléma és nem érhető el minden álom, minden cél."
Dehogynem csak áldozatot kell hozni.
Fizesd meg az áràt.
,,De ha szerintetek igen, pár ismerősömnek utalhattok pénzt"
Tanuljanak,menjenek külföldre piackèpes szakmàval.
Nekem a 24 èves làny ismim projektvezető ès nagyon jól keres.
Érdekes nekiment.
Én azért Magyarországon maradnék, nekem a pénz sokadrangú.
Fontos-fontos, de sokadik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!