Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondoljátok azt sokan,...

Miért gondoljátok azt sokan, hogy bármit elérhetünk (szinte csettintésre)?

Figyelt kérdés

"Ha nem tetszik a munkahely, válts." Ööö, még rosszabbra?

Bántják azt, aki biorobot munkát végez.

Bántják azt, aki nem sportol.

Ha nem szeretem Budapestet, költözzek el. Hogyan? Hagyjam itt családtagomat, aki számít rám? Csapot-papot? Hogy lesz munkám máshol és milyen? Nem elég vízfejű az ország? Jó, hála Istennek talán a nyugati részén van lehetőség.

Bántják azt, akinek nincs ideje. ???

Bántják azt, aki nem keres jól. Akkor is, ha amaz csak meséli, mert szóba kerül (pl itt kérdésnél) és nem panaszkodásnak szánja.

Bántják azt, aki nem hajlandó már többet tanulni, többedik tanfolyam vagy diploma.

"Ma az élet tele van lehetőségekkel." Mégis mikkel és hogyan? Köt a család, a PÉNZ, a munka stb.

2018. nov. 5. 12:41
 11/100 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, a "megszakadtam" az nem pontos tett annak érdekében, hogy előrébb juss, de mindegy.

Apád pedig nem lesz attól rákos, ha nem tud hozzád random felugrálni szerszámért meg autót kölcsönkérni. Az emberek legnagyobb része nem a szülei mellett éli le az életét és az a normális.

2018. nov. 5. 13:12
 12/100 anonim ***** válasza:
56%

9

Ne röhögtess ... SENKI nem mondta, hogy öt órát aludj. De az, hogy "van, aki a sima 40 órától annyira elfárad, hogy semmi más nem tud csinálni", az nevetséges.

Egyrészt a kettő között vannak fokozatok, és elég napi plusz egy órát épezni magad vagy sportolni stb.

De az, hogy valaki 40 óra alatt annyia elfárad, hogy semmi másra nem képes, az két dolgot jelenthet:

1, az illető komoly beteg és az kihat az erőlétére is

2, az illető lusta, mint a sár.

2018. nov. 5. 13:15
 13/100 anonim ***** válasza:
22%

10

Nem attól fontos az apád, hogy mellette laksz, sőt, annak is fontos az apja, aki 87 km-re lakik tőle ...

2018. nov. 5. 13:16
 14/100 A kérdező kommentje:

Ezek példák, de vicces, hogy olyanokkal vitázom, akik nem fogják fel, szó szerint értik.

Nekem vannak barátaim, akik 32 óra melótól hullák, felmondanak a semmire egyből, majd aztán az otthonléttől hullák.

2018. nov. 5. 13:17
 15/100 A kérdező kommentje:

Ketten vagyunk, kapis??

Ha nem ő betegszik bele, akkor én a magányba, ha kéthavonta találkoznék csak még vele is.

Plusz én is kérek néha segítséget, tudod, egyedül nőként a háztartásban nehéz.

2018. nov. 5. 13:23
 16/100 anonim ***** válasza:
67%

" Mellesleg 5 órát aludni semmiért se éri meg. Semmiért. Nincs az az Isten. Inkább a szalag."'

Ez is egy döntés és prioritás kérdése. Nekem például simán megérte 5 éven keresztül napi 3-4 órát aludfni, hogy megalapozhassam a karrierem és a jó életem alapjait. Ha neked nem éri meg, az a te döntésed, de ne állítsd be magad áldozatnak, mert maximum a saját döntéseid áldozata vagy, semmi több.

2018. nov. 5. 13:27
 17/100 A kérdező kommentje:

Mindenki ugyanazzal a genetikával, egészségi állapottal, idegrendszerrel rendelkezik és mindenkit ugyanazok a hatások értek, igen, ezért mindenki bírja a napi 3-4 óra alvást. Igen.

Random példa: veled dohányzott anyukád terhesen!

2018. nov. 5. 13:30
 18/100 A kérdező kommentje:
jav ? A végére
2018. nov. 5. 13:30
 19/100 anonim ***** válasza:
56%

15

Nem tudom, mit agresszívkodsz. Ám miért kellene 2 havona látogatnod? Szélsőségeket emlegetsz egyfolytában.

Én is éltem nőként egyedül éveken át, és nem merült fel semmi, amit apámnak kellene megoldania.

Aki meg a semmitől fáradt az vagy lsuta vagy beteg.

Egyébként meg nem értem, mit akarsz a kérdéssel. Nem költözöl el apád mellől, nem teszel semmit, hogy előbbre juss, mert ezt választottad. Ok.

És akkor most az a baj, hogy ezt leírja neked valaki, hogy tehetnél dolgokat, de nem vagy hajlandó?

2018. nov. 5. 13:32
 20/100 anonim ***** válasza:
37%

17

Nem napi 4 órát kell aludnod.

Napi plusz egy órát önképzésre és heti 3 órát portra fordítanod. Ez összesen 10 óra egy héten.

Fogadjunk, hogy ennyit tévét is nézel ...!

2018. nov. 5. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!