Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért gondoljátok azt sokan,...

Miért gondoljátok azt sokan, hogy bármit elérhetünk (szinte csettintésre)?

Figyelt kérdés

"Ha nem tetszik a munkahely, válts." Ööö, még rosszabbra?

Bántják azt, aki biorobot munkát végez.

Bántják azt, aki nem sportol.

Ha nem szeretem Budapestet, költözzek el. Hogyan? Hagyjam itt családtagomat, aki számít rám? Csapot-papot? Hogy lesz munkám máshol és milyen? Nem elég vízfejű az ország? Jó, hála Istennek talán a nyugati részén van lehetőség.

Bántják azt, akinek nincs ideje. ???

Bántják azt, aki nem keres jól. Akkor is, ha amaz csak meséli, mert szóba kerül (pl itt kérdésnél) és nem panaszkodásnak szánja.

Bántják azt, aki nem hajlandó már többet tanulni, többedik tanfolyam vagy diploma.

"Ma az élet tele van lehetőségekkel." Mégis mikkel és hogyan? Köt a család, a PÉNZ, a munka stb.

2018. nov. 5. 12:41
 31/100 A kérdező kommentje:

Jézusom....

Nálunk van biztonságos padlás, Apáméknál nincs, ezért van, hogy megkér, hogy vigyek át ezt-azt. Aztán mondjuk visszakéri, vagy használja.

Csavarhúzót meg kellett már párszor használnom.

2018. nov. 5. 13:57
 32/100 anonim ***** válasza:
100%
Kivel laksz együtt?
2018. nov. 5. 14:04
 33/100 A kérdező kommentje:

Nem mindig otthon levő lány lakótárssal. Miért?

Főleg úgy miért, mert a tárgytól így eltérünk.

2018. nov. 5. 14:06
 34/100 anonim ***** válasza:
37%

Borzalmas vagy,kifogás hegyek mennek.

Lèpni nem akarsz csak sìrsz.

Apud felnőtt ember mivel van agya ezèrt tudja,hogy karrierèrt menni kell meg tenni érte plusz költözni is.

Oda kell menni ahol bolgodulsz ahol pènzt tudsz keresni.

De làtom nem akarsz megmozdulni.

Amúgy èn napi 4-5 óràkat alszok naponta màr 19 èves korom óta,köszönöm mèg èlek 31 èvesen.Volt hogy egyetemen döntöttem magamba a koffein 3-ast kèt arcra,mert mentem egyből dolgozni is,jah ès nem buliztam 26 èves koromig,csak tanulàs,nyelvek,gyakorlàs,meló,soft skillek mentek.

Mègse rinyàltam.

Most akarunk nemsokàra a párommal külföldre költözni,anyàmèk meg az ő szülei mègse nyàvognak mint egy fürdős k..va,hanem tàmogatjàk.

Te csak kifogàsokat keresel.

Èn ràadàsul szívproblèmàval küzködök,mègis hajtok nem sírok,pedig erős hajlamom van infarktusra nagyon erős.

2018. nov. 5. 14:09
 35/100 anonim ***** válasza:
69%
Mennyi idős a lány lakótársad?
2018. nov. 5. 14:11
 36/100 A kérdező kommentje:

Miért hajtasz szívproblémával?

Marhára nem éri meg annyira a pénz.

Miért néhány példámat emeled ki, amikor a kérdés arról szól, hogy nem oldható meg minden probléma és nem érhető el minden álom, minden cél.

De ha szerintetek igen, pár ismerősömnek utalhattok pénzt

2018. nov. 5. 14:15
 37/100 anonim ***** válasza:
67%

"Nálunk van biztonságos padlás, Apáméknál nincs, ezért van, hogy megkér, hogy vigyek át ezt-azt. Aztán mondjuk visszakéri, vagy használja."

Most az apád az egyszem rokonod vagy "apádék" vannak?

Azért nem tudsz költözni, mert nálad van olyan biztonságos padlás, ahol elférnek apád szerszámai?

Mi van?

2018. nov. 5. 14:15
 38/100 A kérdező kommentje:

24, de miért kérdés?

Ő is hajtós, kb mint én, neki jobban bejött, egyrészt nincs mentális betegsége másrészt szerencse/jókor volt jó helyen. De ez mindegy.

Nem értem, hogy jön ide, hogy hány éves.

2018. nov. 5. 14:16
 39/100 anonim ***** válasza:
62%

38

Az, hogy valai "jókor volt jó helyen", az nem egy mázli. Sokan vannak jü helyen, csak nem veszik észre vagy nincsenek meg a képességeik a helyzet használásáshoz.

Tehát a jókor jó helyen is egy olyan dolgo, ami alakítható.

2018. nov. 5. 14:19
 40/100 A kérdező kommentje:

Mondjuk annyiban jobb neki, hogy nem biorobot, de nem is olyan jó a munkája, át is vágták már egyszer, fizuja is pocsék. Tehát annyira azért ott se jó.

Tehát: nem érhető el minden cél/vágy/álom és nem oldható meg minden probléma, mert valami/valaki súlyosan sérülhet, valaki belehalhat.

2018. nov. 5. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!