Miért gondoljátok azt sokan, hogy bármit elérhetünk (szinte csettintésre)?
"Ha nem tetszik a munkahely, válts." Ööö, még rosszabbra?
Bántják azt, aki biorobot munkát végez.
Bántják azt, aki nem sportol.
Ha nem szeretem Budapestet, költözzek el. Hogyan? Hagyjam itt családtagomat, aki számít rám? Csapot-papot? Hogy lesz munkám máshol és milyen? Nem elég vízfejű az ország? Jó, hála Istennek talán a nyugati részén van lehetőség.
Bántják azt, akinek nincs ideje. ???
Bántják azt, aki nem keres jól. Akkor is, ha amaz csak meséli, mert szóba kerül (pl itt kérdésnél) és nem panaszkodásnak szánja.
Bántják azt, aki nem hajlandó már többet tanulni, többedik tanfolyam vagy diploma.
"Ma az élet tele van lehetőségekkel." Mégis mikkel és hogyan? Köt a család, a PÉNZ, a munka stb.
Nem akarom leírni pár ismerősöm gondját, ha nagyon kell privátban.
Megoldhatatlan.
Én meg küzdök tinikorom óta.
Talán a mentális nemtudommilyenbajaim tünetei enyhültek, de a mai napig nem könnyű egy mindennapi kommunikáció se, pláne idegenekkel, de sokszor munkatársakkal se.
Más területeken totál csőd vagyok.
Munkahelyváltásról álmodozom.
64
Hiába hisztériázol.
Nem az ittnei közönség néz le és tartja semminek az életed, hanem te magad.
It kaptál ezer tippet, mindneki leírta, hogy NEM, csetteintésre nem értsz el semmit, mindennek komoly ára van.
Majd közölted, hogy az "elmúlt két éved maga a küzdelem", és felvávzoltad, hogy a négy napos hosszú hétvégéden is küzdöttél, amennyiben sportoltál mindne nap, olvasgattál valamiről, megnéztél egy filmet és meg nem nevezett mennyiséget tanultál is.
Kérdezőcske, te nyafogsz, agresszívan. Alig várod, hogy valaki azt mondja, lusta vagy, hogy belekapaszkodva mondogadhasd, hogy mások a hülyék és te megmondtad!!
Nos, nem, amit leírtál, az nem sorolható a küzdelem kategóriába.
Az életed azért olyan, amilyen, mert nem tettél bele többet és ez kizárálag a te felekősséged, senki másé.
Csak a tiéd.
Nem, csattintésre NEM lesz semmi. De kőkemény ÉS céltudatos munkával igen. Anélkül semmi. Viszont azt nem lehetetlen megcsinálni. Ha nem vagy lusta.
Huszonéves vagy, nyilván meglep, hogy az élet nem egy fáklyásmenet.
Hanem folyamatos kihívások sorozata, mely boldog pillanatokkal tűzdelt. Az pedig intelligencia és hozzáállás kérdése, hogy hogyan reagál az egyén az őt ért kihívásokra.
Mi a f_szt foglalkozol másokkal komolyan?
Komolyan elkèpesztő,nyafogàs helyett cselekedj.
Èn nekem is voltak bajaim,de megoldottam.
Legyen meg a célod,de ehhez tenned kell,ez az itthon maradsz ha nincs lehetősèged ez a te bajod,menj külföldre,szerezz piackèpes szakmàt dolgozz benne.
Ez a baj a mai magyar emberrel annyit bìrtok rinyàlni,hogy elkèpesztő,mint a fürdős k..vák komolyan.
Ez a baj,àllandòan csak kimèlnèd magadat,pedig fiatal szervezet hajtani kell,bírja az hidd el,tudom,bìrja.
Aludj kevesebbet ès tanulj valamit.
Új munkahely kell,mit akarsz?
Hol akarod?
Milyen területen?
Akkor tessèk tanulj rà.
Vegyèl pèldàt a 24 èves làny ismimről,diploma,informatikai tudàs nèlkül felvettèk projektvezetőnek,úgy,hogy egy év vezetői tapasztalata van az is egy kisebb csapat teljesen màs területen.
Elkèpesztő komolyan.
Egész nap, mind a 4 nap programoznom és angoloznom kellett volna, vagy elég volt pár óra őkelmednek?
Ja, a programozáshoz el se kezdődött a tanfolyam, autodidakta csinálom.
Random kérdés, neked a szabadnapjaid mekkora része megy tényleges pihenésre?
Kollégák úgy köszönnek el, jó pihenést... te pihensz otthon?
Pihenek keveset mert abból nem èlsz meg.
Ez a baj veletek fiatalokkal,àllandóan pihennètek komolyan.
Meditàlj napi egy óra ès kevès alvàssal elvagy.
Plusz egyèl egèszsègesen,sportolj.
Èn 31 èves fèrfi vagyok ès mint említettem szívemmel vannak bajok,de mègis kb. Annyira pörgök,hogy a mai 20-n èvesek jöhetnek nekem jelenteni a dolgokat.
Aktívan pihenek vagy párommal szexelek,meg meditàlok.
Nekem az a pihenès,meg olvasok.
Nem èrtem mit tudtok annyit aludni elkèpesztő.
Nem vèletlenül mondta Schwarzenegger: ,,Siess az alvással mert amìg alszol màs pènzt keres".
Èn mondàsom: ,,Majd ráèrsz aludni a sírban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!