Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/181 anonim ***** válasza:
32%

Viccesek vagyunk, hogy egy ilyen idiota kerdesen oljuk egymast.

a kedves kerdezo nyilvan 20-35 kozott van valahol es meg nem.igazan nott fel, lat sok elhanyagolt ertsd akaratos rosszul nevelt gyereket es ez megijeszti, kozben persze tudja hogy valoszinu egyszer o is fog szulni es most meg van illetodve, hogy de ha most idegesitik a gyerekek akkor hogy lesz sajatja.

ez egy korosztalyi dolog atmegy rajta sok no es ferfi is, ha majd idosebb lesz vagy lat jo peldat megvaltozik a velemenye.

en mar irtam korabban valaszt erre, de nevetseges, hogy az ertelmes valaszokat lepontozzak es felreertik.

Teljesen normalis, hogy akinek még nincs vagy nem akar gyereket azt idegesiti mas gyermeke, akinek meg van az meg tudja mivel jar (Es ettol meg ot is idegesitheti) es ennek ellenere nyilvan az elonyoket emliti;-).

Szerintem nem utaljak sokan a gyerekeket. Akik igen azokkal meg valoban van pszichologiai problema. Az utalat es a kozombosseg vagy hogy a falra maszu k egy hisztizo gyerektol az nem ugyanaz!

Az en kornyezetemben az ido elorehaladtaval es ez mostanaban a 35 folotti eletkor hirtelen a korabbi gyerekutalok" elkezdenek elajulni a kisgyerekektol foleg ha a baratnoiknek lesz vagy ha meg nem, de utana nekik lesz, akkor hirtelen nem utaljak mAr tobbet oket.

Ez az egesz nem arrol szol, hogy utalom es ezert nem lesz vagy szuljel mar, miert nem szulsz?, hanem arrol hogy ahogy oregszik egy no ugy kezdi el tudatalatt erezni hogy biologiailag a helyes a gyermekvallalas lenne, csak hat a mai vilagban 1. Sok mas lehetoseg is letezik ami nem feltetlenul a gyerekvallalasra sarkall vagy epp csak nem ugy alakul az emberek maga elete stb. 2. A kornyezeti tenyezok es az oregedes miatt van akinek nem lesz/nem lehet/nem akar vagy csak tul keson jon ra hogy akar.

rengeteg az abortusz hazankban...orokbefogadas nagyon nehez.

sok embernek szemelyes tragediaja hogy nem lehet gyermeke míg masoknak az ha lett gyermeke.

egy ilyen kerdest foltenni ilyen kifejtessel PROVOKATIV, es valaki mar irta 10 ev mulva mindenki olvassa vissza:-)))

2015. máj. 14. 23:44
 72/181 anonim ***** válasza:
77%

#60 válaszoló

Mikor visítoztam én a síráson, pelenkázáson, stb? Sosem írtam ilyet és nem is gondolom így, tudom, hogy a gyermekvállalás több ennél. Bár ez a negatív oldala, nyilvánvalóan rengeteget is adhat egy gyerek, csak hogy a te fogalmazásoddal éljek.

De ha én tiszteletben tartom a véleményetek, akkor ti is tartsátok tiszteletben az enyémet. Valószínű, hogy egyszer, majd a jövőben családot alapítok, de nem hiszem, hogy attól, hogy én még nem tartok itt 27 évesen, szerencsétlen vagyok. Sajnos, nem tudom, hogy te írtad-e ezt a hozzászólást, de mindegy is. A legutolsó válaszod korrekt volt.

2015. máj. 14. 23:44
 73/181 anonim ***** válasza:
57%
Az utálni nem azt jelenti,hogy megverjük őket,és nem védelmezzük ha jön egy kocsi és ő meg ott áll. Az utálni számomra azt jelenti,hogyha felszáll a buszra egy visitozó követelőző majom,akkor bedugom a fülest a fülembe egy fintor kiséretében. De mint mondtam ez a társadalom hibája,hogy a világban már nem kevernek le az emberek egy pofont a gyereknek ha szemtelen,és a gyerekek már a gép előtt ülve nőnek fel,nem kint játszva a kerben,udvaron a barátokkal. Ezek a gyerekek nem tisztelnek senkit,nem tisztelik a saját szüleiket sem... borzalmas.Elkorcsult az egész nemzedék,ez a mai generáció a legalja mindennek.... (69-es válaszoló voltam)
2015. máj. 14. 23:45
 74/181 anonim ***** válasza:
22%

muhaha, ide tenyleg osszegyult a sok identitaszavaros, onbizalom- es szeretethianyos, raadasul buta es olvasni nem tudo noszemely :)))

Meg egyszer pontokba szedve hatha megertitek:

- ha nem akarsz gyereket, a te dolgod. En konkretan lexarom, de semmi negativ velemenyem nincs rolad, nem nezlek le, nem tartom magam tobbre nalad. Azt csinalsz az eleteddel amit akarsz.

- Ha kifejezetten utalod a gyerekeket, es ezt nagy elvezettel ki is fejted oldalakon keresztul, akkor engedelmeddel egy kupplungos kretennek foglak tartani.

- Ha kifejezetten utalod a gyerekeseket, akkor is kretennek foglak tartani.

Na, sikerult helyretenni a dolgokat? :)

Az meg aztan vegtelenul rohejes, hogy egyik pillanatban megvadoljatok az embert azzal hogy a gyerek vilagra pottyantasan kivul nem ert el semmit az eletben, aztan amikor meg kiderul hogy de, akkor meg azon probaltok gorcsosen gunyolodni :)

Hat nem vegtelenul szanalmas? Szerintem erzitek ti is :)

2015. máj. 14. 23:47
 75/181 anonim ***** válasza:
78%

De miért baj, ha utálsz egy csoportot?

Mármint értem, hogy ez gáz, de én pl. 16 évesen gyűlöltem azokat a fehérbőrű 10-12 éves kisfiúkat, akik átmentek cigányimitátorba, és minden második szavuk a "ge€i" meg a "dik" volt felváltva.

Nekem az utálat egy passzív dolog. Ha nekem közömbösek a gyerekek, az számomra azt jelenti, ha pl. vörös fejjel, torkaszakadtából üvölt egy gyerek a metrón, akkor eltűröm. Az utálat az, hogy a következő megállónál átszállok egy másik vagonba.

2015. máj. 14. 23:48
 76/181 anonim ***** válasza:
68%
Itt az egyetlen szánalmas dolog te vagy. Hogyan várhatod el hogy megértsenek és elfogadjanak téged, mikor fordítva te képtelen vagy rá? Már egyszer írtam, hogy hiába mondod, hogy nem így van. Mert ha tényleg nem érdekelne, hogy más mit csinál/gondol/érez, akkor nem vernéd a nyálad oldalakon keresztül, hanem egyszer leírnád a véleményed esetleg a tapasztalatod és szépen mennél tovább.
2015. máj. 14. 23:51
 77/181 anonim ***** válasza:
60%

"eljesen normalis, hogy akinek még nincs vagy nem akar gyereket azt idegesiti mas gyermeke, akinek meg van az meg tudja mivel jar (Es ettol meg ot is idegesitheti)"

Mondjuk az tulzas hogy idegesit, mert keves dolog van az eletben ami idegesit a kreteneken kivul, de engem is zavar, es nekem is gyakran van negativ velemenyem rosszul nevelt gyerekekrol es a szuleikrol.

De ettol meg szeretem a gyerekeket. Sot, kijelentem hogy a vilagon SOKKAL TOBB aranyos, kedves, jol nevelt gyerek van, mint hisztis, rosszul nevelt problemahalmaz.

Szerintem 100 gyerekbol 95 alapvetoen aranyos es jol nevelt, 4 problemasabb/hisztisebb, es egy olyan akit tenyleg nehez elviselni, de neki a szulei is full idiotak.

2015. máj. 14. 23:53
 78/181 anonim ***** válasza:
11%
Mindannyian buták vagytok. PONT.
2015. máj. 14. 23:53
 79/181 anonim ***** válasza:
75%
Ja és olyat azért nem gyakran lát az ember, hogy valaki arról győzködi a rokonokat, barátokat, hogy ne vállaljanak gyereket, ellenben Dunát lehet rekeszteni a "kedves érdeklődőkkel" akik hetente kétszer nagyon "tapintatosan" érdeklődnek a baba project iránt. Ha meg azt merészeli mondani az ember, hogy nincs semmilyen baba project, akkor nekikezdenek annak a hegyi beszédnek, amit itt is nyomnak páran. Na akkor ki is az erőszakos?
2015. máj. 14. 23:55
 80/181 anonim ***** válasza:
22%

"Hogyan várhatod el hogy megértsenek és elfogadjanak téged"

Öööö. Neked ebbol az jott le hogy en azt varnam hogy te vagy akarki itt megertsen? Ugyan :)

En itt csak a normalis tobbseget kepviselem a lokott kisebbseggel szemben, ram jutott a halatlan feladat hogy megmondjam a hulyeknek hogy hulyek :)

2015. máj. 14. 23:58
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!