Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/181 anonim ***** válasza:
93%

Én nem utálom őket, de nem is jövök ki velük, sajátot sem akarok. Nincs igazán semmi okom rá, jó gyerekkorom volt, a szüleimmel, a férjemmel jó a kapcsolatom, a testem sem féltem, munkamániás sem vagyok, a korban is benne vagyok jócskán, mégsem szeretnék.

Nekem egy baba nem lenne öröm, az ismerőseimét sem szeretem felvenni, nem szeretek vele foglalkozni és saját sem hiányzik.

Nem vagyunk egyformák, ennyi.

2015. máj. 14. 22:59
 32/181 anonim ***** válasza:
32%
#28: Épp, hogy a te életed üres, ha csak egy gyerekkel tudsz értelmet adni neki. Te senki!
2015. máj. 14. 23:00
 33/181 anonim ***** válasza:
72%

Az mennyivel jobb aki azt akarja megmagyarázni, hogy mennyire rossz az aki nem akar gyereket? =D Ti is ugyan azt csináljátok csak fordítva észlények.

Amúgy nekem abszolút önzetlen okból nem lesz gyerekem. Nem akarom bántani szegényt. Sokszor látom, hogy kisgyerek üvölt, visít, veri magát a földhöz, anyuka meg halál nyugodtan áll mellette, de a szeme se rebben. Hát én erre képtelen lennék. Vicc nélkül valószínűleg megfojtanám, szóval sokkal jobb neki ha sose születik meg.

2015. máj. 14. 23:00
 34/181 anonim ***** válasza:
64%

Itt meg mennyi olyat olvastam csak az elmúlt napokban, hogy anyuka meg nagymama öngyilkossággal fenyegetőznek, mert felnőttek a gyerekeik és magányosak lettek.

Inkább leszek gyermektelen, bottal hadonászós néni, mint mártír, aki lelki terrorban tartja a gyerekeit és azok családjait a fenyegetőzéseivel.

2015. máj. 14. 23:01
 35/181 anonim ***** válasza:
29%
aztán majd a nagy gyrekgyűlölők mennek lombikra körmük szakadtáig :D de meg kellene nézni jó pár év múlva ezt a érdést :)
 36/181 anonim ***** válasza:
32%

" amiért nem tudok csendben enni, utazni"

Mert amugy tudsz? Dehogy, mindig, mindenhol van zaj, hulye libak rohogve beszelgetnek, autok dudalnak, oregasszonyok kiabalnak egymasnak az utca tuloldalarol, jon a vonat, a repulo, a kukasauto, de te pont a gyerekek zavarnak, hiszen ok az egyetlen zajforrasok a vilagon :)

"21 évesen még nem teng bennem túl az anyai ösztön, jelenleg konkrétan a hátam közepére kívánnék egy gyereket."

Gyerek vagy meg magad is, megis minek kene neked egy? De egy dolog az hogy nem akarsz gyereket, mas dolog ha kifejezetten utalod oket csak azert mert a vilagon vannak. Ezen biztos el tudna csamcsogni a pszichologus.

" De semmiképp nem a te dolgod eldönteni, hogy az én életem üres-e "

Velemenyt mondhatok, nem? Pont ugyanannyi jogom van ra, mint nektek lenezni a gyerekeseket.

37/181 anonim ***** válasza:
67%

#28 miért is üres az életem (életünk), amiért nem azültünk még gyereket? Válaszolhatnám erre azt, amit az egyik válaszoló írt, hogy számodra az a nagy eredmény, ha teherbe estél, de nem vagyok olyan ízléstelen, mint te. ;)

27/nő

2015. máj. 14. 23:02
 38/181 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem utaljak csak a mai egoista vilagunkban a felnottek jelentos resze valojaban ugyanolyan vyerek es onzo es egy nala kisebb gyerek idegesiti. Mint igazi gyerekkorunkban a kistesonk mar ha volt :-).

Persze mindenki ertse ki a soraimbol a sarkitast is.

Nekem amig nem volt gyerekem nem mondom hogy rajongtam a gyerekekert de nem is volt veluk bajom. Igaz a hisztisek, nyavogosak meg a szerintem tulzottan beturbozott anyukaik azert neha idegesitettek, de soha nem mondtam volna ki hangosan, hogy ha volt is nem kedves gondolatom. Max. Remenykedtem na majd en maskepp csi alom.

aztan harom eve szuletett egy gyermekem es azota sokkal toleransabb lettem, sot latom mennyi intoleransnal sokkalta bunkobb nem gyerekes vagy gyerekes felnott van es igy nem csodalkozom ha sokan nem akarnak gyereket. Es nehez anyanak is lenni es volt hohy magamat se viseltem el es biztos kivulrol en is popofej anyukanak tunhettem neha. Amikor a kisgyermekem neha behisztizik konkretan el tudnek sullyedni, hogy na pont most kezd ra es mas vajon mit gondol, de ketto masodperc mulva baromira nem.erdekel, hanem inkabb a helyzetet prpbalom megoldani es nevelni a gyermekem (hihi pl. Szegeny razendit mindenki oromere de en nem hallgattatom el egy beigert csokival).

Es nagyon megerto lettem ha mas gyereke ordit meg se rezdulok sot sajnalom es kivanom ne erezze rosszul magat:-).

Egy babat elvesztettem azota pedig kifejezetten elerzekenyulok ha masnak van pici babaja es csak szeretettel gondolok rajuk es eszembe se jut turelmetlenkedni, ha uvolt is egy csecsemo akkor is csak elmosolyodom.

a kisgyerekeket pedig teljesen maskepp szemlelem, hohy milyen edesek, ugyesek, viccesek, es megha nehez is veluk annyira cukik es vajon milyen felnott lesz beloluk.

szoval akit most idegesitenek no letukre azok egyszer igenis fognak szulni es megvaltoznak, ha meg nem szulhetnek akkor vagy nagyon irigyek lesznek vagy irnak majd sokat es azt kivanjak bar lenne egy akár idegesito gyermekuk is.

2015. máj. 14. 23:05
 39/181 anonim ***** válasza:
37%
Én nem értem, hogy miért gondolják, hogyha valakinek gyereke van, akkor annak már nincs élete. Van munkám, nyaralunk, jól nézek ki. 30 évesen szültem az elsőt, úgyhogy dolgoztam és buliztam, tanultam, utaztam. És igen, mégis a gyerekemet tartom a legnagyobb dolognak az életemben és igen, üres lenne már nélkülük az életem. És nem értem, hogy miért próbál engem valaki ezért lekicsinyleni magához képest, amikor lila gőze sincs, hogy miről alkot véleményt, miközben én előtte gyerektelenűl éltem, úgyhogy tudom a különbséget.
 40/181 anonim ***** válasza:
39%

"#28: Épp, hogy a te életed üres, ha csak egy gyerekkel tudsz értelmet adni neki. Te senki!"

Szet ne durranjon a fejed :) Ki mondta hogy az en eletemnek kizarolag a gyerek ad ertelmet? Olyan ostoba vagy hogy meg olvasni sem tudsz, tipikus kis gyerekgyulolo szeretethianyos frusztralt gorcs :) Bantottak sokat ugye, igy aztan keresel egy nalad is gyengebb, gyamoltalanabb lenyt, akit buntetlenul lehet utalni :)

Hidd el, amikor alszom akkor is tobbet erek el mint te ebren :)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!