Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/181 anonim ***** válasza:
71%
Én nem utálom őket, csak idegesít a gyerekhiszti, sírás, ordibálás, ricsaj.
2015. máj. 14. 22:01
 12/181 anonim ***** válasza:
70%

Én nem utálom őket,de idegesítenek .

Oka: hangosak,sokat beszélnek ,sokat rosszalkodnak . Folyamatosan rajtad csüngnek,amíg kicsik nincs életed tőlük,mert mindig van valami kínjuk,éhesek,szomjasak,becsináltak ,vagy csak éppen végigüvölti az egész napot mert olyan kedve van. Oda a szabadságod,a hobbijaid,a tested . A boltban jelenetet rendeznek,hisztiznek . Amikor nagyobbak visszabeszélnek,szemtelenek ,kamaszként szinte s.z@rba se néznek ( a nagy átlag )

Én ezért nem kedvelem,és abszolút nem is vágyok sajátra. Ugyanakkor minden tiszteletm és hálás vagyok a szüleimnek,akik ezt 3* is képesek voltak végigszenvedni.Én nem bírnám.

2015. máj. 14. 22:03
 13/181 anonim ***** válasza:
73%

Én szeretem a gyerekeket. Szerettem őket mielőtt lett sajátom, akkor is. Csak más egy kicsit a saját, mint pld. egy rokon gyerek vagy egy idegené.

A hisztis, kezelhetetlen gyerekek idegesítettek akkor is, és azóta is. Az enyém hisztijeit is nehezen viseltem, bár szerencsére rövid ideig tartott és tudtuk valamennyire kezelni.

De más elviselni és szeretni egy gyereket szerintem. Elviselni nem muszáj őket. Szeretni sem, az igaz.

De én akkor is szeretem őket! :) Aranyosak, féktelenek, idegesítőek, de olyan jó amikor az öledbe ül pld. a kollégád kisfia, és ott rajzol a te asztalodnál. :) Lehet lepontozni, de én a kollégáim gyerekét is szeretem.

2015. máj. 14. 22:06
 14/181 anonim ***** válasza:
59%

Mindig utáltam őket, gyerekként is.

Nem szeretem bennük, hogy nyávognak, buták, hogy nem nevelik meg őket, és hogy elvárják, hogy nekem is legyen. Minél jobban kötelezővé tesznek valamit, annál nagyobb undort érzek adott dolog iránt.

2015. máj. 14. 22:10
 15/181 anonim ***** válasza:
62%
Uhh errol meg is feledkeztem utolso...annal nincs is rosszabb, mint mikor a hulye rokonok, reg nem latott ismerosok folyamatosan bombaznak a "mikorra tervezitek" kerdesekkel. En is ugy gondolom, hogy "mert te no vagy, kotelesseged szulni" tipusu jelmondatokkal meg inkabb megerositik ezt a csakazertsem erzest bennem is.
2015. máj. 14. 22:18
 16/181 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó,én is pontosan így vagyok vele:) Akárhányszor valaki azt mondja,majd megbánod,meg majd meggondolod magad (az elmúlt 15 évben nem jött meg a nagy életbölcsességek hatása,még mindig nincs) ,én annál jobban örülök neki,hogy nincsen :)
2015. máj. 14. 22:18
 17/181 A kérdező kommentje:

"En azt latom, hogy tonkre teszi a gyerekvallalas az embert, nyuzott, faradt, ingerlekeny lesz es tiszta hulye, mert onnantol, hogy kipottyantotta masrol sem szol semmi, csak a kolyokrol minden. A hozzajuk vezeto ut pedig taszito pl. a szules, majd azutan a szoptatas., ihh nem az en vilagom, nagyon nem."

Ebben lehet valami. Én is ezt veszem észre. De azt mondják, öröm. De ebben mi az öröm? A legtöbb házasság rámegy. De ha belegondolunk, mindannyian voltunk gyerekek...

2015. máj. 14. 22:19
 18/181 anonim ***** válasza:
54%
Mekkora öröm valójában ? Szeirntem maximum az az öröm,ha felnőttek,és látod,hogy képes voltál embert faragni belőlük. De hogy a pelenkacsere-hányás-böfögés ,ordítás,kialvatlanság az öröm,na ezt nem veszem be:) Szeirntme az idő megszépíti az emlékeket a gyereknevelés kapcsán is ,mint mindig:)
2015. máj. 14. 22:25
 19/181 anonim ***** válasza:
79%

Én nem utálom a gyerekeket csak idegesítenek. Azt is tudom, hogy miért.

Mert sehová nem tudok elmenni, hogy ne halljak vagy lássak hisztiző, orditozó kölyköket, akik képtelenek a bömbölésüket abbahagyni, és az anyjuk képtelen megnevelni. Tényleg gond, hogy ma már nem tudnak gyereket nevelni, (tisztelet a kívételnek) Engem nagyon bosszant, hogy elmegyek nem kevés pénzért egy helyre, hogy pihenjek vagy filmet nézek vagy repülön utazzak, de mindenhol hisztizik egy gyerek..

(akinek nem inge nem veszi magára)

2015. máj. 14. 22:28
 20/181 anonim ***** válasza:
33%
Nem vagyok ősanya, van egy 5 hós és egy 4 éves fiam. Ne vedd be, de nekem öröm. Igen van amikor fáradt vagyok, de mikor aktívan dolgoztam, voltam fáradtabb is. Pelenkacsere? Nem egy nagyügy. Nem fogom leírni a szépségeit, mert csak elbagatelizálják páran itt. Vannak normális, aranyos gyerekek. Ja és hagyjuk ezt az elhízott anyucis témát, az oviban az anyukák 90 százaléka csinos. Kérdező, nálad meg komoly problémák lehetnek, mert az, hogy nem vagy szívesen gyerek közelben ok, nem akarsz ok, de, hogy haragszol rájuk, meg utálod őket? Semmi gond egyébként, már gyerekkorunkban is röhögtünk az ilyen embereken. Öreglányként majd a botodat emelgeted a gyerekek felé és megsavanyodva kiabálsz velük.
2015. máj. 14. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!