Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
Én nem utálom őket,de idegesítenek .
Oka: hangosak,sokat beszélnek ,sokat rosszalkodnak . Folyamatosan rajtad csüngnek,amíg kicsik nincs életed tőlük,mert mindig van valami kínjuk,éhesek,szomjasak,becsináltak ,vagy csak éppen végigüvölti az egész napot mert olyan kedve van. Oda a szabadságod,a hobbijaid,a tested . A boltban jelenetet rendeznek,hisztiznek . Amikor nagyobbak visszabeszélnek,szemtelenek ,kamaszként szinte s.z@rba se néznek ( a nagy átlag )
Én ezért nem kedvelem,és abszolút nem is vágyok sajátra. Ugyanakkor minden tiszteletm és hálás vagyok a szüleimnek,akik ezt 3* is képesek voltak végigszenvedni.Én nem bírnám.
Én szeretem a gyerekeket. Szerettem őket mielőtt lett sajátom, akkor is. Csak más egy kicsit a saját, mint pld. egy rokon gyerek vagy egy idegené.
A hisztis, kezelhetetlen gyerekek idegesítettek akkor is, és azóta is. Az enyém hisztijeit is nehezen viseltem, bár szerencsére rövid ideig tartott és tudtuk valamennyire kezelni.
De más elviselni és szeretni egy gyereket szerintem. Elviselni nem muszáj őket. Szeretni sem, az igaz.
De én akkor is szeretem őket! :) Aranyosak, féktelenek, idegesítőek, de olyan jó amikor az öledbe ül pld. a kollégád kisfia, és ott rajzol a te asztalodnál. :) Lehet lepontozni, de én a kollégáim gyerekét is szeretem.
Mindig utáltam őket, gyerekként is.
Nem szeretem bennük, hogy nyávognak, buták, hogy nem nevelik meg őket, és hogy elvárják, hogy nekem is legyen. Minél jobban kötelezővé tesznek valamit, annál nagyobb undort érzek adott dolog iránt.
"En azt latom, hogy tonkre teszi a gyerekvallalas az embert, nyuzott, faradt, ingerlekeny lesz es tiszta hulye, mert onnantol, hogy kipottyantotta masrol sem szol semmi, csak a kolyokrol minden. A hozzajuk vezeto ut pedig taszito pl. a szules, majd azutan a szoptatas., ihh nem az en vilagom, nagyon nem."
Ebben lehet valami. Én is ezt veszem észre. De azt mondják, öröm. De ebben mi az öröm? A legtöbb házasság rámegy. De ha belegondolunk, mindannyian voltunk gyerekek...
Én nem utálom a gyerekeket csak idegesítenek. Azt is tudom, hogy miért.
Mert sehová nem tudok elmenni, hogy ne halljak vagy lássak hisztiző, orditozó kölyköket, akik képtelenek a bömbölésüket abbahagyni, és az anyjuk képtelen megnevelni. Tényleg gond, hogy ma már nem tudnak gyereket nevelni, (tisztelet a kívételnek) Engem nagyon bosszant, hogy elmegyek nem kevés pénzért egy helyre, hogy pihenjek vagy filmet nézek vagy repülön utazzak, de mindenhol hisztizik egy gyerek..
(akinek nem inge nem veszi magára)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!