Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
"téged lenéznek, másodrangúnak tekintenek, ha nem szereted."
Meg egyszer mondom: nem nez le teged senki ha nem akarsz gyereket. Aki igen, az sajat maga is kreten, kretenek velemenyere pedig nem adunk :)
De ugye onnan indultunk: "Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. "
Mondjuk a kerdezo szerintem max 16 eves. Ez olyan kamaszlanyos dolog, a tobbseg aztan kinovi.
A legtobbjukkel en is igy vagyok, vihancolnak, visonganak, nem tudnak viselkedni az utcan, rengetegszer el kell nekik mondani valamit, rosszul vagyok, ha egy legterben kell lennem ilyen neveletlen kolkokkel, viszont van ellenpelda is, igaz keves.
Sajatot sem szeretnek, egyszeruen nincs turelmem hozzajuk.
19L
Én nem utálom őket, szerintem a pókokon kívül nincs élőlény, amit utálnék, de nem szeretem őket, az tény. Nem tudom, hogy miért, szerető szüleim és nagyszüleim vannak, a tesómmal jó a kapcsolatunk, a szüléstől (pontosabban a beöntéstől) ugyan félek, de erre több megoldás is létezne, szóval igazán semmi okom rá nekem se, és mégis így van. Nem szeretem a gyerekeket, és nem is akarok sajátot se. A hisztis, üvöltöző, csapkodó kölyköket legszívesebben felképelném, nagyon tudnak idegesíteni, de van annyi eszem, hogy inkább odébb megyek, és máris megvan a nyugalmam.
Viszont a gyerekmániásoknak köszönhetően a többi is egyre erősebb ellenérzéseket vált ki belőlem (ha rájuk nézek, már az idióták nyaggatása jut eszembe), mert ahogy közeledek a 30-hoz, egyre többen folyamatosan azzal nyaggatnak, hogy mikor lesz gyerekem, és ha mondom, hogy nem szeretnék, jön a "pedig ez a legjobb dolog a világon" meg a "majd úgy is meggondolod magad". Itt a kérdésnél is vannak ilyenek, nekik javaslom, hogy sürgősen hagyjanak fel a "hittérítéssel", különben tényleg el fog fogyni a magyarság, mert gondolom, másokat is legalább ennyire idegesítenek.
Az a baj a legtöbb emberrel, hogy többet foglalkoznak más dolgával, mint a sajátjukkal.
Egyébként az utálatot én se tartom normálisnak, alapból azt nem, hogy egy emberi lényt utáljon valaki, kivéve persze, ha az ártott neki. De azzal együtt tudok érezni, akinek sokat viszket a tenyere manapság.
En azt mondanam kerdezo, hogy nem szeretem oket, szamomra kozombosek, komolyabb ellenszenvet max. csak a vinyogo, neveletlen hisztigepeknel erzek, akik azt hiszik aranykanalallal a szajukba szulettek. Na azok kitudnak hozni a sodrombol.
Sokan amugy buszkek a nevelesukre, de azert en megmutatnak egy teljes 24 oras felvetelt a kedves szuloknek, hogy viselkedik a csemetejuk mas kozegben. Nemelyik nagyon kiabrandito, bar gondolom otthon jo gyerek.
Multkor pl. megutottem egy 8 koruli kis gorcsot, mert kigunyolt es bantott egy masik ertelmi fogyatekost gyereket. ( Nem tehetek rola, de egyeb okok miatt elegge rosszul erintett.) Termeszetesen a szulok nagy pataliat csaptak, mert az O gyerekuk aztan szent es serthetetlen es megis mit kepzelek, vegul a kapcsolataim miatt nem volt balhe, de ez tobb volt a sokknal.
Én nem értem, miért háborodnak fel egyesek, meg kiabálnak kígyót-békát arra, aki nem szereti, sőt utálja a gyerekeket. Miért ne utálhatná? Megvan hozzá minden joga.
Én ugyan nem utálom, de nem is szeretem és nehezen viselem el a gyerekeket.
Mondom ezt úgy, hogy itt alszik mellettem a hét hetes kislányom. Őt imádom, de a saját gyerek más, ettől függetlenül nem olvadok el egy ordító, hisztiző gyerek láttán. Rühellem a mai "liberálisan" (vagyis sehogy sem) nevelt, elkényeztetett, tiszteletlen köyköket. Nem is értem, hogy egyesek miért vannak ezen kiakadva csak azért, mert ők már szültek. Na és? Én is szültem, de ettől még nem bálványozom egyetemlegesen a gyerekeket, és pláne nem ítélem el azokat, akik nem akarnak soha szülni.
"Multkor pl. megutottem egy 8 koruli kis gorcsot"
Gratulalok hozza hogy vegre talaltal egy nalad gyengebb ellenfelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!