Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
Azért mert boszorkányból vagytok :D
Én pl nem utálom őket .
Mi idegesit bennuk annyira?
En imadom oket,mert sokkal jobbak mint a felnottek.Oszintek,de csak annyira amennyire kell.Az erzeseiket kepesek elrejteni nagyon is jol,de mindig meg mondjak amit gondolnak,nem onzoek es vidamak.HA jo nevelest kap ofc.
valszeg mert nincs gyerekük és nem tudják mekkora öröm valójában.
én meg azokat nem értem aik fajtalankodnak babákkal, kisgyerekkel hogy arra hogy képesek..
Fogalmam sincs, miért lehet ez, számomra megdöbbentő a jelenség, mint ahogy az is, hogy egyre több huszonéves nőtől olvasom, hogy nem akar szülni, inkább majd 45 évesen örökbe fogad egy nagyobbacska gyereket (vagy még ezt sem.)
Nem vagyok htb, sem "ősanya", fontos számomra a hivatásom is, a három klassz gyerekem mellett. Tizenévesen egyszer baráti társaságban beszélgettünk arról, hogy mi az előnye annak, ha nő vagy férfi az ember. Akkor azt mondtam, hogy nekünk nőknek az az óriási, természet adta előnyünk, hogy új életet hordozhatunk magunkban és hozhatunk világra. Ezt most is így gondolom, csak még néhány dolgot mellé tudnék tenni:-)
Nagyon sajnálom azokat a nőket, akik nem tudják ezt a csodát átérezni.
Mar gyerekkoromban is ruhelltem oket, de mara huh...
Es erre meg ratesznek az idegesito osanyaik is.
En azt latom, hogy tonkre teszi a gyerekvallalas az embert, nyuzott, faradt, ingerlekeny lesz es tiszta hulye, mert onnantol, hogy kipottyantotta masrol sem szol semmi, csak a kolyokrol minden. A hozzajuk vezeto ut pedig taszito pl. a szules, majd azutan a szoptatas., ihh nem az en vilagom, nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!