Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/181 anonim ***** válasza:
68%

Én nem utálom őket, egész aranyosak végülis, ha valami hangszigetelt szobában vannak tőlem minél messzebb :D

Egyébként tényleg, nem érzek irányukba utálatot vagy ilyesmi, de nem szeretem ha a közelben vannak, sajnos a legtöbb kisgyerek nagyon hisztis, az ordibálásukat meg tényleg utálom. De ez meg inkább a szülők hibája. Nyilván egy csecsemőnek nem fogja megmondani hogy ne sírjon, de mikor ilyen 6 éves kölök üvölt torkaszakadtából mert nem kap csokit, na azt nem magyarázza meg senki hogy nem a szülő hibája, én soha nem csináltam ilyet kiskoromban, anyámék normálisan neveltek.

De ismerős kisgyerek aki normális, az nem idegesít, bár nem tudok vele mit kezdeni, sokszor nem értem mit mondanak, meg nem tudom hogy kéne velük játszani :DDD

Szóval nem gyűlölöm őket, de nem szeretek a közelükben lenni.

2015. máj. 14. 22:34
 22/181 anonim ***** válasza:
32%
Gratulálok, kedves kérdező, ügyesen összetoboroztad a Föld legönzőbb, legbesavanyodottabb, legbetegebb pszichével vegetáló zárdaszökevényeit, tisztelet az egy-két kivételnek. A zárdaszökevény szót azért használtam, mert okkal feltételezhető, hogy a nevezett semlegesneműek (a "nők" szóval nem kívánom megtisztelni őket) nemi életet sem élnek, hiszen az az első lépcső a gyerekneveléshez vezető "undorító" úton:DD
2015. máj. 14. 22:34
 23/181 anonim ***** válasza:
62%

# 22/22

Nő az akinek női nemiszerve van, ha tetszik ha nem :D A szex jó dolog, de engem is a hideg kiráz a terhességtől meg a szüléstől. Azért nem lehet elvárni, hogy mindenki örüljön neki, hogy a hasában él egy többkilós valami :/ Számomra ez nagyon ijesztően hangzik. Bár még fiatal vagyok, korai az anyai ösztönökhöz, lehet később máshogy fogom gondolni.

És tényleg, Pesten kb az egyetem és az albérletem kivételével MINDENHOL van legalább egy visító gyerek, nagyon zavaró egy idő után... Fel nem tudom fogni miért nem lehet rájuk szólni.

2015. máj. 14. 22:38
 24/181 anonim ***** válasza:
71%

Én vállalom,önző vagyok ,ezért nem szeretnék sajátot :)

Még mindig jobb,mintha szülnék,aztán hagynám nőni mint a gomba magának,elég sok ilyen van ,elég körbenézni ha végigsétálsz az utcán:) . Ugyanis nevelés nélkül ,csak egy követelőző,hisztis kis vadállat lesz belőle . Abból pedig ugyanilyen felnőtt .

Utálni csak azért,mert gyerek,nem kell . De attól,hogy szerintem elég kúlúráltan leírta mindneki mi idegesíti a gyerekekben nem kell infarktust kapni

2015. máj. 14. 22:40
 25/181 A kérdező kommentje:
20 És én még felpontoztalak, amikor a válaszod első felét olvastam...de a gyűlölködésed után megbántam. Akkor miben vagy te különb? Gyűlölsz te ugyanúgy, csak nem a gyerekeket, hanem, mást.
2015. máj. 14. 22:44
 26/181 anonim ***** válasza:
29%

22. ;). Szerintem eleted eddigi legnagyobb tette , hogy teherbe ejtetted magad. Virtualisan engedd meg, hogy megveregessem a vallad eme csodalatos dontesedert.

(Meg egy ok amiert gyuloljem a visitozo szornyetegeket es azok anyjait).

2015. máj. 14. 22:46
 27/181 anonim ***** válasza:
54%

20. vagyok

Én nem utálok senkit. Vannak ismerőseim, barátnőim akik nem akarnak gyereket, egy rossz szót nem mondok nekik. Veled sincs bajom, csak leírtam, hogy nem normális, ha meglátsz egy babát vagy kisgyereket és haragot érzel. Én például ha a 4 éves fiamra valaki gyűlőlettel nézne, megijednék, mert ki tudja mit csinálna még, ha erről kérdést is kiír. És nem utálatból, de tényleg volt egy gyerektelen néni mikor kicsik voltunk és folyton a botjával kergetett minket.

2015. máj. 14. 22:49
 28/181 anonim ***** válasza:
63%

ma 22:50

Én kérek elnézést amiért nem tudok csendben enni, utazni, stb. :D És én pl írtam, hogy később lehet máshogy fogok érezni, 21 évesen még nem teng bennem túl az anyai ösztön, jelenleg konkrétan a hátam közepére kívánnék egy gyereket. Majd 10 év múlva meg lehet ez lesz az életem értelme. Ki tudja? De semmiképp nem a te dolgod eldönteni, hogy az én életem üres-e :D

2015. máj. 14. 22:54
 29/181 anonim ***** válasza:
72%
Elég gáz, ha a te életed addig üres volt, amíg nem szültél bele valakit.
2015. máj. 14. 22:57
 30/181 anonim ***** válasza:
80%
nekem azt mondta valamelyik tanár anno még fősulin,(már nem emlékszem minek a kapcsán)de szóval az extrovert emberekre jellemző hogy a gyerekekkel is jól elvannak, bírják, szeretik a társaságukat, az introverek ill afelé tendálók azok, akik kizárják ezt a kört a társadalomból önmaguk számára.
2015. máj. 14. 22:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!