Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
 181/181 anonim ***** válasza:
47%

Én sem igazán szeretem a gyerekeket... vagy ez nem is jó szó rá. Inkább nem találom meg velük a hangot, és nem vagyok egy gyerektől sem elolvadva. Egyszerűen türelmetlen vagyok, és nekem olyan beszélgetőtárs "kell", aki már van olyan szinten, hogy lehet, vele beszélgetni, vannak gondolatai... 10 év +.

A neveletlen, ordító, üvöltő kölkökről meg ne is beszéljünk... oké, hogy a szülei hibája, de attól még azt látom, hogy az 5éves Pistike rugdalja a kutyát az utcán vagy ordítja végig a bevásárlást, mert nem kapott matricát.

2017. jún. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!