Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
 151/181 anonim ***** válasza:
56%

Jaj, most aztán lecsaptad az asztalra a végső érved mi? xD Büszke vagy magadra? Kicsit unalmas már ezzel jönni folyton. Jobbat nem tudok kitalálni?

Mire mi öregek leszünk, semmi sem garantálja, hogy olyan rendszer lesz mint most. És ha neked nem tetszik hogy a te hős gyereked az én nyugdíjamat fizesse (amit nem én kértem, köszi szépen én inkább dolgozok és gyűjtögetek amíg te gyereket nevelsz), akkor én például miért fizessem a te kedves szüleid nyugdíját?

Gyerekmentes helyen meg még nem jártam, de nem hiszem, hogy konkrétan ki lennének tilva, vagy ha igen, akkor sem hiszem, hogy törvényesen. És olvastam már olyan cikket ami konkrétan a társadalom halálát károgja amiatt, hogy egyesek merészelték kitalálni, hogy ilyen helyek legyenek. Mert hogy akkor legközelebb biztos az öregeket tiltjuk ki vagy a fogyatékosokat. De ez miért nem jutott eszükbe, amikor a gyerekeseknek kedveztek?

2015. máj. 17. 16:35
 152/181 anonim ***** válasza:
100%
És az is vicces, hogy így sopánkodnak meg minden azon, ha valaki nem szereti a gyerekeket, de a létező és jogos hosszú érvek sorát valahogy egészen véletlenül figyelmen kívül hagyják. Tényleg kedvelnem kéne valakit aki az utca közepére pisilteti a gyerekét? Amikor valami rendszeresen, több helyen megtörénik az emberrel, aki egy aprócska oka sajnos van az általánosításra.
2015. máj. 17. 16:39
 153/181 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem is tudom, hogy szörnyülködjek amiért te azért szülsz gyereket, hogy legyen aki majd nyugdíjat termel (ennyit a szózatként zengett önzetlenségről), vagy annyira szeretsz, hogy így szíveden viseled az én meg mások sorsát, hogy gyorsan gyárotttál pár gyereket, hogy legyen aki csinál nekünk nyugdíjat...
2015. máj. 17. 16:41
 154/181 anonim ***** válasza:
0%

:D Én is gyűjtögetek, és még gyerekeket is nevelek. Nem végső érvnek szántam, csak elvi megállapításnak, amit aligha tudsz megcáfolni.

A gyerekeseknek pedig nem tudom, miben kedveznek annyira, talán, hogy van gyerek etetőszék is, meg bébimenü? Vagy gyerekpancsoló a fürdőkben? Mennyiben diszkrimináció ez egy felnőtt számára?:D

2015. máj. 17. 16:41
 155/181 anonim ***** válasza:
0%

Már vártam ezt a hülyeséget, 154-es...Ha halvány fogalmad lenne a gyereknevelésről, tudnád, hogy anyagi szempontból nem jó befektetés, sose térül meg. Aki ilyen alapon szül gyereket, az nem tud számolni.

Ugye azért abban egyetérthetünk, hogy aki nem tesz bele a közös befektetésbe, annak a haszonból sincs joga részesülni? Természetesen csak elvi alapon:D

2015. máj. 17. 16:45
 156/181 anonim ***** válasza:
100%

Aha tehát végülis ugyanott tartunk akárhogy ellenkezik sok megértést színlelő ember. Aki nem csinál gyereket az semmit sem ér, az semmit sem tett le az asztalra, az semmit sem tett be a közösbe... Már kikérem magamnak, a közösbe nem csak egyféleképpen lehet betenni.

És már megint ott vagyunk, hogy az érvek felett kedvesen szemethunysz. Tehát mégegyszer kérdezem, a TE szüleid nyugdíját kifizeti?? Csak nem én meg a többi ember aki tisztességesen dolgozik csak éppen gyereket nem akar?

És miért én vagyok a hibás azért amit nem én akartam? Én találtam ki, hogy ilyen rendszer legyen? Nem. Akkor most mit csináljak, akasszam fel magam? Mondanám, hogy úgyis tervezek külföldre költözni, és akkor a szegény gyerekednek nem kell utánam fizetni, de nem vagyok tisztában annyira a külföldi rendszerrel, aztán még a végén ott is terhére leszek a szegény gyerekeknek, úgyhogy inkább nem szólok semmit. xD

2015. máj. 17. 16:52
 157/181 anonim ***** válasza:
0%

152-es, több fürdőben jártam, ahol van elkülönített rész, csak 16 év felettieknek. az éttermekről nem tudok, amikor az idei nyaralásunkat terveztem, találtam olyan londoni szállodát, ahol csak felnőtt vendégeket fogadnak. Nem tudom, itthon van-e ilyen.

Amúgy nincs ezzel gond (nekem legalábbis), rengeteg a lehetőség családosoknak, a fürdőkben engem is zavar, ha csúnyán néznek a pancsoló, spriccelő, önfeledten visongató gyerekekre, most már sok helyen el tudnak vonulni azok, akik nyugalomra vágynak.

2015. máj. 17. 16:52
 158/181 anonim ***** válasza:
0%

Az én szüleim nyugdíját én is fizetem, meg a testvéreim is. Olyan nevelést kaptunk, hogy bőven megtermeljük a nyugdíjukat, neked nem kell hozzájárulnod:D Vedd úgy, hogy te fizeted a gyerekekre bottal hadonászó nénik nyugdíját, és akkor megnyugszik a lelked.

"Aki nem csinál gyereket az semmit sem ér, az semmit sem tett le az asztalra, az semmit sem tett be a közösbe... "

Ha így értelmezed, amit írtam, tedd nyugodtan. Fenntartom a véleményemet.

2015. máj. 17. 16:58
 159/181 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, ilyen alapon a te gyerekednek sem kell hozzájárulni az én nyugdíjamhoz. Majd hozzájárul olyan ember gyereke (amit még mindig nem én akarok, egyszerűen csak beleszülettem a rendszerbe) akit nem zavar, hogy valaki nem úgy gondolkozik ahogy ő... Ugye milyen hülye érv?? Kicsit sem gyerekes.

Amúgy meg gondolom afelett is simán elsiklasz, hogy úgy kezdtem a kommentem, hogy nem a gyerekkel van bajom, hanem a szüleikkel, főleg az anyákkal, akik még betegesebben el tudnak rugaszkodnia földtől mint az apák, de azért akkor is megemlíteném.

2015. máj. 17. 17:02
 160/181 anonim ***** válasza:
100%
Ezen kívül te jöttél nagy okosan a nyugdíjjal, szóval nem az én lelkemnek kell megnyugodni.
2015. máj. 17. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!