Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
139.
Ha egy 5 éves gyerek órákig eljátszik az ujjaival, akkor az elmaradott, ezt nem csak anyaként mondom.Nekem pedig hihetetlen, hogy állítólag órákig anyukák nem foglalkoznak a sikoltó gyerekükkel, kicsit túlzásokba esnek itt páran.
Akkora hulyeseget irsz, hogy az nem igaz. Amikor mondjunk te a rendeloben, vagy a hivatalban varod a sorodat es tegyuk fel nincs nalad vagy lemerult a telod es semmivel nem tudod magad elfoglalni, nem nezed te is a kormeidet vagy a hajad veget? Vagy nem kezdesz el vmit babralni a taskadban, esetleg addig fel-ala jarkalni, csak, hogy vmit csinalj es ne egy helyben unatkoz? Mert ennyi erovel akkor te is, sot mindenki elmaradott. Nyilvan majd egy gyerek fog katonasan ulni, es mereven bamulni a semmibe.
+ a valaszolo azt se irta, hogy orakig el volt az ujjaival, ezt mar csak te talatad ki hozza.
De neked biztosan normalisabb az a gyerek latvanya,aki uvolt torkaszakadtabol, kozben a foldon fetreng, "unalom" cimszo alatt.
Én nem a gyerekeket utálom, engem a szülők, pontosabban az anyák undorítanak. Nem tudom mi történik velük, de ahogy terhesek lesznek, legtöbbél (tisztelet a kivételnek) valami bekattan és megőrülnek. Egyszerűen számomra annyira taszító ez az állapot, hogyha akarnék gyereket, ez még akkor is visszatartana. Még szerencse, hogy amúgy sem akarok. Egyszerűen fel nem foghatom hogy nem sül le a többi anya képéről a bőr, hogy a társaik így viselkednek, vagy hogy nem zavarja őket... Hogy miért nem tesznek semmit, hogy megváltozzanak, ugyanakkor azon csodálkoznak/felháborodnak, hogy rossz a megítélésük.
Hogy ha terhes lesz valaki vagy szül, akkor mindenre az lesz az indoka, hogy hát neki gyereke van.
Kölcsönösen nem beszéltünk évek óta? Nem baj, senkit sem érdekel, ő se keresett téged. Gyereke születik? Hát mit képzelsz te állat, hogy nem keresed fel?? Hisz neki Gyereke Van...
Nagyszülőket lesz/rja, elszomorítja a gyerekük, folyton pnaszkodnak róla? Igazuk van, hálátlan kölyök! Unoka születik? Rögtön minden nagyszülő imádja, és semmi rosszat sem tett soha, hisz neki Gyereke Van.
Megkérem az idegent, hogy ne simogassa meg a kutyám, mert harapós, és nem akarom, hogy szegényebb legyen egy kézzel? Fogjam be, mert ő 3 gyerekes anyuka, Ő Jobban Tudja.
Sétálok az utcában és megugat az anyuka kutyája? Hát mit képzelek én, húzzak az Ő Utcájából, mert nem tud aludni a gyereke, és ha nem teszem akkor megetet a kutyájával, aki az egész zajt csinálta eredetileg...
Tolom a járda mellett! a biciklimet mikor szembejön egy anyuka? Hát mit képzelek én, hogy a járdán el meerek foglalni 20 cm-t a lábammal, amikor neki gyereke van... Hogy az út mindenkié vagy sajnos a tönkrement biciklit nem tudom elreptetni a szerelőhöz? Kit érdekel? Úgy elkezd velem üvölteni mint egy sakál, hogy én egy sz*r taknyos vagyok. Mindezt persze az értékes gyerek előtt... Logika level 100000...
Aztán ott van az örök kedvenc sztorim amiben az anyuka megdobálta fakanállal a fagyiskocsit, mert az fel merte ébreszteni a gyerekét. Mert annak a fagyiskocsinak kötelessége lenne tudni, hogy Kis Pistike az xy utcában mikor alszik. A többi anyuka még büszke is volt rá is dícsérte. Hánynom kell.
A boltban rendszeresen a s*ggembe másznak a gyerekek a kasszánál. Nem túlzok... Anyuka meg csak néz, hiába utalgatok nézéssel, hogy nem kéne. Észre sem veszi, de ha szólnék, akkor felháborodna. Legközelebb mégis mit csináljak, f/ingjak az arcára, de most komolyan!!?
Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb gyereknek egyszerűen hiányzik a fogalomtárából az, hogy ha szembe jön valaki akkor azzal összeütközik ha nem áll félre... Komolyan ennyit nem lehet elvárni egy óvodás vagy nagyobb gyerektől?
A szülőknek eszüke sem jut kivilágítani a gyereket amikor az utcán bicikliztetik. Hát mit gondolnak a szabályok mégis kire vonatkoznak? Aztán ha én a nagy biciklimmel szabályosan közlekedve sötétben elütöm a kacskaringózó fél méteres gyereket akkor persze én vagyok a hibás.
Merészelek szólni az állomáson, hogy rosszul vagyok és a vonatom is mindjárt elmegy, de nem tudok odajutni, mert a gyereke elállja az utat a váró ajtajában? Hát persze én vagyok a szemét.
A vonaton teljesen természetes az anyukáknak, hogy 6 babakocsival beállnak a wc elé és észre sem veszik, hogy valaki ott közlekedni akar. Nem az, hogy bocsi, vagy megpróbálnak helyet csinálni, vagy akármi, nem egyszerűen levegőnek nézik. Ő szálljon le a vonatról és kerülje meg ha tovább akar jutni a szerelvényen. Azt nem tudom mi van ha a wc-t kéne használnia. Kakiljon a babakocsi elé?
Ugyanúgy a vonaton az anyuka utálatosan néz rám amiért hangosabban merem hallgatni a zenét a fülhallgatón. Miközben ő a csodás kis gyerek álltal kiköpködött nyálas kajakupac középén ül. De utóbbi természetes és neki szabad.
Tegnap annak voltam szemtanúja, hogy a kedves anyuka az út közepén pisiltette (abban már nem is merek gondolni ha valami "komolyabb" volt...) a gyereket, mert bicikliztek aztán pont akkor kellett neki!
És miért felháborító ha gyerekmentes szállodát, járatot, falut alakítanak ki, de az nem amikor minden más úgy van kialakítva, hogy családoknak jó legyen, ezzel kiszorítva azt akinek nincs családja?
És ami a 'legviccesebb' hogy azért az anyukák egymás között bevallják (lehet keresgélni hány ilyen kérdés van), hogy bizony ők sem írják ám a kölyköket elviselni, főleg a másét... De ha valaki nem akar gyereket vagy nem szereti őket (főleg az övékét) arra állatként támadnak rá. Á, kicsit sem képmutató.
143.
Én felnőtt vagyok, egy 5 évesnél nem normális és a válaszadó azt írta, hogy az ujjaival eljátszott sokáig. A szülők, ha viszik is, általában nem, csak ha tényleg nem tudják megoldani, visznek nekik valamit, amivel elfoglalják magukat. Ebből is látszik, hogy mennyire csak kitaláljátok a dolgokat. Nem állítom, hogy nincsenek hisztis gyerekek, de túlzás amit itt sokan állítanak.
144.
Senki nem kérte, hogy szeresd bárki gyerekét is. Én terhesként nem cselekszem, hogy a többi anyuka más legyen? Na ne röhögtess már, te mit teszel, hogy a veled egykorúak és hasonló életüek negatív tulajdonságait megváltoztasd. Az pedig, hogy gyerekeseknek alakítanak ki szórakozási és pihenési lehetőségeket, hát ha kicsit gondolkodnál, rájönnél, hogy nem csupa szeretetből, hanem a pénz dominál.
15:54 ez is vicces, mert ilyenkor a saját érveitek cáfoljátok meg.
Ha valaki nem akar gyereket, akkor azt mondjátok milyen szomorú, mikor ő is volt gyerek.
Most meg közlöd velük, hogy semmit sem tudnak? Ja az nem baj, hogy egy mondattal ezelőtt még ők is voltak gyerekek. És mint ilyen emlékeznek rá, hogy milyenek voltak, illetve más gyerekekkel is kapcsolatba kerültek. Én világosan emlékszem rá, hogy gyerekkoromban is hosszabb ideig is nyugton tudtam maradni. Nem mondom, hogy az ujjaimmal játszottam, de akkor is. És ha rosszkedvem is volt vagy sírtam akkor sem idegenek előtt hangosan ordítva. Egyszerűen a saját arcomról sült volna le a bőr ha mások előtt ilyet alakítok. Már ovis koromban is. És nem gondolnám, hogy több voltam átlagos gyereknél. Ha többen mondják, hogy ők vagy a környezetük tudott gyerekként is viselkedni többnyire, akkor abban mégiscsak lehet valami igazság, és nem ők mind a helikopterek.
15:59
Azt sem tudod hány éves vagyok. Ha valakit bíztatsz, hogy jó amit csinál meg vicces, ahelyett, hogy felnyitnád a szemét, akkor te is felelős vagy. De ha nem is vagy felelős, akkor utána miért zavar, hogy rossz a megítélésük? Nem a te dolgod akkor. Az miért normális például amikor azt mondják, hogy vállaljak felelősséget a többi bunkó kutyásért, mikor én nem vagyok az, és vislekedjek extra tökéletesen mások helyett is, hogy ne utálják őket még jobban? Vagy például szavazni sem járok, de nem is panaszkodok utána, mert nem látom jogosnak, hisz nem szóltam bele amikor lehetett volna.
A családbarát helyek meg természetes, hogy a pénzre is hajtanak. De nem a családbarát helyek háborodnak fel ha lassan kialakulnak nem családbarát helyek is, hanem a családok. Hát mit fáj az nekik? Attól még az ő helyeik (és sokkal több) ugynaúgy megmaradnak. Miért csak az diszkrimináció, de fordítva nem?
Ki a fene háborodik fel azon, hogy vannak nem családos helyek? Sose hallottam még ilyet. Aki meg alapból utálja a gyerekeket, nem bírja a ricsajukat, ugyan miért vágyna közéjük a kifejezetten családosoknak kialakított helyekre? Amúgy ilyen diszkrimináció nincs, a családos helyekre bárki bemehet, nincs kitiltva, ellentétben a nem családos helyekkel.
Őszintén remélem, hogy akik ilyen vehemensen utálják a szülőket és gyerekeiket, spórolgatnak a nyugdíjukra, és nem az államtól várják, hogy majd fizet nekik, az akkori aktív keresők járulékából. Azért ugyanis nem tesznek semmit, hogy legyen, aki eltartja őket, amikor odajutnak, tehát oldják meg önerőből.
Csak eljutottunk a szent pénzhez.
Szerinted csak most vannak gyermektelen emberek? Soha máskor nem voltak? Őket te is eltartod most.
Hmm, anyám rendre úgy jött haza a fogadóórákról alsóban, hogy minden tanár elmondta hogy okos vagyok, csak egész órán a ceruzáimmal játszok. Tudod, volt nekem olyanom, hogy képzelőerő... Néha a ceruzák állatok voltak, néha kisautók, mikor mik. Legtöbbször a rotring ceruza "csiptetős" részébe becsúsztattam egy derékszögű vonalzót, és repülőgépem volt. De sokszor csak ültem és álmodoztam.
Az összes kisgyerek akiket életemben láttam valami ünnepen, mikor ajándékot kaptak, a csomagolással játszottak el a legjobban.
Lehet félreértettél, de nem nyáladzva ültem és csodálkoztam azon hogy vannak ujjaim.... Csak ha a tanár elvette a ceruzáimat mert azokkal repülőztem, akkor kínomban jobb híján kitaláltam, hogy jé, 4+1 ujjam van, egy kutyának 4 lába + 1 feje van, a középső ujjamra képzeltem egy fejet, a többi ujjam volt a 4 láb, és tádámm, nem kell nekem baba meg semmi, elfoglalom magam csendben. Mikor megtanultam olvasni, onnantól meg a kezembe nyomtak egy könyvet és elvoltam amíg a végére nem értem.
Az üvöltő, magát földhöz csapkodó, visító, síró kisgyerek biztos jobban érzi magát mint én a ceruza-repülőmmel.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!