Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
"ha sír a buszon, pl ti is bőgnétek, balhéznátok, ha valaki felráncigálna rá akaratotok ellenére..."
Ötévesen nem volt akaratom. Ha enni kellett, ettem, ha menni kellett valahova, nem kérdezték meg, hogy akarok-e menni, hanem mentem.
Érdekes, nekem nem volt szabad nyávogni meg üvölteni. Idegenek is rám szólhattak, és ha rám szóltak, a szüleim még jobban lehordtak. Most akkor vagy csodagyerek voltam, vagy a mai szülők ugyanolyan fosok, mint bárki más. Félnek a saját gyerekeiktől, tiszta szánalom.
utolsó eleve úgy születünk hogy sírunk, csupán mer nincs elég kommunikációs gondolatunk se, meg eszközünk se
hogy lehet elvárni egy párévestől hogy üljön csendben, szépen kérjen, stb, mint egy kutya..?
112
Hát nem csodálom, hogy ilyen lettél. Képzeld nekem 4 éves a gyerekem és lehet már most véleménye, nem hordom le. Ja és jó gyerek, nincs rá panasz az oviban, szépen meg lehet vele mindent beszélni.
Nem utálom őket, de nem tudok velük mit kezdeni. Van a rokonságban, szomszédban is aranyos, de saját nem kéne. Tudom, hogy nem nekem való feladat.
Szerintem sokkal jobb lenne a gyerekek megítélése, ha nem lenne tényleg sok a kibírhatatlan csemete, akiket a szüleik nem képesek megfékezni. Valami elromlott az idők során, mert a szüleink generációja pláne, de még mi sem voltunk ennyire elkényeztetve és félrenevelve, mint ma sok gyerek. Ma egy gyerek már nagyon tudja a jogait, de kevésbé a kötelességeit és ez sokszor a szülőkre is érvényes. Köztük is vannak, akik azt hiszik attól, mert gyerekük van különbek másoknál, vagy extra jogaik lennének.
110-es: a gyerekek néha nagyon gonoszak tudnak lenni, néhol pont ők azok, akik a kisebbeket, vagy gyengébbeket bántják.
Azért vicces, hogy aki ezen az oldalon az egészséges mentalitást képviseli (azaz aki nem kap idegrohamot egy gyerek láttán), mind le van pontozva, de az a 2-3 ember akik már két napja itt tépik a szájukat és lassan már nyugtatót kéne szedniük, fel vannak pontozva...
Kérdező, te pedig fordulj orvoshoz, mert ez nem normális.
117
a gyerekek nem gonoszak hanem elfolytott frusztrációk jönnek elő agresszióban esetleg, ami megint azért van mert nem tudják kezelni a lelki terheiket
ők nem tudnak menni a gyámügyre, eg ügyvédet fogadni..
egyedül az anyjukra számíthatnak és kérhetnek tőle és mi van amikor ő mond nem-et..?
a felnőttek mindent megtudnak oldani ugye..a gyerekek totál függőségben vannak..
ha te nem kaphatsz meg valamit sebaj ugye? gyűjtesz v dolgozol, lemondasz róla stb. a gyerek nem tudja hogyan kezelje! nem tudja feldolgozni csendben.
"2-3 ember akik már két napja itt tépik a szájukat és lassan már nyugtatót kéne szedniük"
A "normálisak" nem pont ugyan ezt csinálják? ="D Te is itt vagy és te is képtelen vagy elfogadni, hogy valakinek eltérő a véleménye a tiedtől, ezért te is 56x kiírod ugyan azt. Most akkor te miért is vagy jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!