Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/181 anonim ***** válasza:
22%

"Én nem értem, miért háborodnak fel egyesek, meg kiabálnak kígyót-békát arra, aki nem szereti, sőt utálja a gyerekeket. Miért ne utálhatná? Megvan hozzá minden joga. "

Nekem meg minden jogom oket kretennek nevezni. Ez igy kerek, nem?

2015. máj. 15. 07:17
 102/181 anonim válasza:
72%

"Nekem meg minden jogom oket kretennek nevezni. Ez igy kerek, nem?"

Abban az esetben, ha ő is kreténnek tart téged, amiért gyereked van, akkor igen. De itt bizony az ősanyák hurrogják le a gyerekteleneket, és fel nem foghatom, hogy miért. Az anyaság nem valami szentés magasztos küldetés, hanem egy állapot, egy feladat, amit mindenki önként vállal. Ha valaki nem akarja ezt az életmódot választani, az az ő dolga, én nem nézem le, nem ítélem el, és pláne nem akarom erőszakosan meggyőzni az igazamról.

És a másik számomra érthetetlen dolog, hogy miért kell más neveletlen kölykét bálványozni meg imádni pusztán azért, mert ANYA, sőt ÉDESANYA lettél. Ahogy írtam, nekem is van gyerekem, de ettől még falnak tudnék rohanni a követelőző, ordítozó, önző kis majmoktól, akiket az ilyen "minden gyermek ártatlan és imádnivaló, és jaj, nem szabad rászólni, mert megsérül a pici lelkecskéje"-típusú szülők szabadítanak rá a már amúgy is beteg társadalmunkra.

2015. máj. 15. 07:43
 103/181 anonim ***** válasza:
36%

102. Valaszolo. Itt nem errol van szo, nem verek meg minden szembejovo kis barmot, akit a szulok csak a vilagra hoztak, de a nevelest a termeszetre hagytak.

Meg majd pont oket fogom az ellenfeleimnek tartani ,na ne viccelj. Egyszeruen csak van az a hatar, amin mar kepesek atmenni, megis a mai vilagban legyintenek ra es semmilyen kovetkezmennyel nem kell nekik szembesulni , mert azt az edesanya/ edesapa le se sz*rja.

Bar gondolom te hasonloan "neveled" a gyerekeidet, ezert marhara nem tudod aterezni a szitut. Itt nem en bantottam egyaltalan gyengebbet, de tudod nem is bannom. Remelem ketszer is ujra a hata moge fog nezni es megremulni meg a gondolattol is,ha ujra eszebe jutna bantani egy magatehetetlen embert.

2015. máj. 15. 08:24
 104/181 anonim ***** válasza:
66%
Azért eleve rossz ez a felfogás, mert nem a gyerek hibája, hogy nem nevelik. A kretén, nevelni nem tudó/hajlandó kedves szülőtársak miatt van ennyi idióta kölyök, de ez nem az ő hibájUk, hanem a felnőtteké, akik felelősök értük. Ha vki nem érzi a késztetést a gyerekvállalásra, magánügy. De ha már van, akkor legalább foglalkozzanak velük úgy, hogy értelmes ember váljon belőlük.
2015. máj. 15. 08:27
 105/181 anonim ***** válasza:
47%
Banom*
2015. máj. 15. 08:34
 106/181 anonim ***** válasza:
31%
Megkérdezhetem, hogy hány évesek és mégis mit csinálnak ezek a gyerekek. Én naponta viszem a fiam oviba, mellette van az iskola is, rengeteg gyereket látok naponta, de amit itt állítanak sokan, hogy milyen elviselhetetlenek, olyat még nem láttam. Egyébként pedig 19 évesen nincs valakinek türelme hozzájuk, hát vicces, a legtöbb 19 évesnek nincs és az a normális.
2015. máj. 15. 08:48
 107/181 anonim ***** válasza:
61%

21 évesen mióta vagyok gyerek??? :DDD

Amúgy, egy péntek délután utazz a Budapest Déli és Győr között járó személyvonaton. Tök csönd van, az összes utas csöndben néz ki az ablakon, vagy olvas, vagy filmet néz, vagy normál hangerőn beszélget a mellette ülővel, amíg fel nem száll egy kisgyerek és végig nem visítja az utat. Épp 2 hete volt, hogy egy 4-5 éves forma kislány meg a nagymamája ültek le velem szembe a 4-esbe, a kislány vagy üvöltözött, vagy rugdosta a térdem, vagy a cuccaimat taperolta, a nagymamája mosolyogva nézte, mikor megkérdeztem, hogy ez így biztos jó-e, és a gyereknek feltétlenül kell-e így viselkednie, úgy nézett rám mint aki mindjárt megfojt. Ez ment másfél óráig. Nagyon jó.

Moziban se szoktak visítozni mások, csak azok a gyerekek akiket a sötét szülei bevisznek.

És nem tudom hol láttad, hogy lenézem a gyerekeseket. A hü.lyéket nézem le, nem a gyerekeseket.

2015. máj. 15. 11:09
 108/181 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom miért kell ebből ekkora hű-hót csapni.

Én őszintén megmondom, nem szeretem a gyerekeket. Az utálat nagyon erős szó, és egyrészt nem érzem jogosnak, másrészt a saját életemet nem mérgezem utálkozással.

Ellenben bennem is nagyon felmegy a pumpa, ha üvöltő/sikitó gyerekekkel vagyok körülvéve, de ez legtöbb esetben a szülő hibája. Volt olyan, hogy harminc perces menetidő alatt vörös fejjel üvöltött egy körülbelül három-négy éves gyerek, és a kedves anyuka úgy tett, mintha mi sem történne, és a barátnőjével csacsogott kedélyesen. Na már most, egy baba esetében ez még oké, de egy ekkora gyerekkel nem hiszem el, hogy nem lehet megértetni, hogy ilyet nem szabad csinálni.

Illetve megmondom őszintén, nem tartom őket aranyosnak. Van egy kicsi rokongyerek a családban, vele egyébként jól eltudok lenni mondjuk 1 óráig, de annál tovább már jojóznak az idegeim. Viszont a párom 12 éves hugával baromi jól elvagyok. Onnantól, hogy egy gyerekkel lehet rendesen kommunikálni, játszani, már semmi bajom velük.

Ettől független, én például sokkal többre tartom a kisállatokat, nekem is van rengeteg, ha kutyákról cicákról van szó, előjön belőlem a gondoskodó, anyáskodó nő, de a gyerekekkel nem. Ezért a véleményemért is prüszköltek már rám többen, mikor szóbakerült, de őszintén megmondom, nem érdekel. Nem vagyunk egyformák. Valaki meg az állatokat nem szereti, de ettől még nem kezdem el őket meggyőzni, hogy de, igenis nagyon aranyosak. Döntse el mindenki maga.

Ettől függetlenül nagyon elszomorít és dühít a gyerekbántalmazás, mikor ezzel szembesülök, és a nem megfelelő gyereknevelés is.

2015. máj. 15. 11:15
 109/181 anonim ***** válasza:
70%

a gyerekek azért sírnak és hisztiznek mert még nem tudják olyan változatosan kifejezni magukat mint itt a többség, ne képesek aljasan, sunyin ártani másik embernek, lenézni másokat, mert bennük nincsenek ilyen érzések, nem ismerik a rosszat, mindenkinek elhisznek mindent, ők még csak annyit tudnak, van játék amit nem kaphatnak meg, és szerintem senkinek nem öröm amúgy másoknak kiszolgáltatva lenni, és tőle függni.

ha sír a buszon, pl ti is bőgnétek, balhéznátok, ha valaki felráncigálna rá akaratotok ellenére...

védtelen, esetlen gyerekeket utálni betege, hisz ő is ember ezt okan elfelejtik...

2015. máj. 15. 11:56
 110/181 anonim ***** válasza:
24%
Kár magyarázni nekik, hogy ők még csak most ismerkednek a világgal és most tanulnak. Ennyi utálkozós nőt, komolyan mondom, nem csodálom, hogy ennyi nő nem talál normális pasit, ha ilyen utálat van bennük, amivel ráadásul tényleg csak maguknak szereznek rossz perceket. Én szerencsére még ilyenekkel nem találkoztam, a fiammal tök jó fejek a fiatalok, bár észrevettem, hogy a srácok nyitottabbak rá inkább. De ilyet, mint itt ennyi válaszon keresztül, szerencsére nem tapasztaltam. Hát jó mérgelődést, hangos, élénk, sikítós gyerekek pedig mindig lesznek, úgyhogy vagy megszoksz vagy megszöksz.
2015. máj. 15. 12:16
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!