Miért itélik el sokan azokat a gyerekeket, akik 15 év alatt szerelmesek, esetleg "járnak"?

De nem minden lány ilyen. Nekem se jár a pasizáson az eszem, de olyan helyes az a fiú...Kár hogy nyolcadikos.
Amúgy csomószor láttam olyat, hogy valaki abból kiindulva, hogy 10-11 évesem "pasizik", kitalálta, hogy később már b.szni fog mindenkivle, ribi lesz, tetkót csináltat, teelaggatja magát piercinggel és felnőtt korára egy kurvą lesz. És mindez abból, hogy szerelmes!

Egy szóval nem mondtam, hogy minden lány ilyen. Sőt, nem is csak a lányokra céloztam, hanem a fiúkra is.
Mellesleg az előbb leírt szöveged (az értelmezésem szerint) a szögellenkezője annak, amit a kérdésedhez írtál.
Amúgy te tényleg szerelmes vagy, vagy csak tetszik a srác?
Akkor szerintem félreértettél. Ugyanis azt írtam, hogy MÁSOK gondolják ezt így.
Nem csak tetszik a fiú, szerelmes is vagyok, már lassan egy éve, egy barlangászati túrán ismertem meg. Sokszor úgy érzem, hogy legszívesbben most a karjaiba ugranék és adnék neki egy puszit...Tegnap előtt is vele álmodtam. Azt kívántam, bár sose keltem volna fel, mert a valóságban sosem történt volna meg az, amit álmodtam. Na de eléggé eltértünk a tárgytól.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!