Szerelmesek vagytok még a gyermeketek apjába? Őszintén!
Lángol!
2 gyermekünk van.
A második fiúnk szülinapján leszünk 11 évesek.
(Az első randi évfordulója)
A baba pont a 10. évfordulón született tavaly.
:):):)
A titok: mindent megbeszélünk egymással és imádjuk a sex-et!!!
A korkülönbség 11 év köztünk.
Remélem elég kimerítő volt a válaszom.
Első vagyok.
Csajok! Ne írjatok már ilyen sokan!!!
:) :) :)
Hogy öszinte legyek,mink 12 éve vagyiunk eggyütt,a lánunk 16 hónapos.Szeretem a férjem,de már az a nagy "lángolás" nincsen....Minden rendben közöttünk,nincsen sok veszekedés,az is az internet miatt,mert rengeteget játszik(travian)és nem foglalkozik velünk annyit.
Ha a játék nem lenne minden ok lenne.....
Tudom,hogy ö is szeret,én is öt,de ez ma´r nem az mit régen....A szex sem a régi.
Mi sem vagyunk együtt nagyon régóta, voltak nagy balhéink is egy időben, de már csak néha vitatkozunk össze. Igen, én úgy érzem, még mindig szerelmes vagyok.
7 hónapos a lányunk.
Mi szeptemberben leszünk 14 éve együtt. Most várjuk a második babát. Az első 5 éves. Nem azt mondom, hogy nincsenek köztünk viták, de jól megvagyunk. A lényeg valóban az, hogy nem csak lelkileg kell társ, hanem a jó sex is elengedhetetlen!!!!
A kielégítetlenség elég sok bonyodalmat, rejtett szorongást okozhat, ami megbélyegzi még a legharmónikusabb kapcsolatot is!!
A szerelem nem úgy lángol, mint az elején, de az biztos, hogy tűzben mennék érte!
Igazából nekünk nem is a legelején lángolt igazán, hanem miután összeköltöztünk, és megkezdtük a közös életünket.
A tűz még most is ég, csak nincs az a lila köd, hogy nem vesszük észre egymás hibáit, rigojáit. Ezeket persze próbáljuk elnézni és tolerálni egymásban.
Én nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen jó a házasságom. A környezetünkben minden házasság tönkre ment, vagy fog!!
Nem. Mi 7 éve vagyunk együtt két gyermekünk van, és igazán az első után romlott meg a viszonyunk. Nálunk is sok a vita, szintén mint előttem írták, a játék, csak ő a travián mellett még WOW-ozik is (ez nagyobb gond). Így nehéz egy családfőnek lenni, amit nem is nagyon teljesít, és én ezt nehezen viselem.
Tudom nem ezt a választ vártad inkább, de gondoltam megosztom.
(Ha valaki látja, hogy férje elkezd ilyesmi internetes játékkal játszani gyorsan vegye el tőle a kedvét, mert sajnos függőséget okoz. :(
Én határozottan állítom, hogy igen :)
És mindig is az leszek sztem. Ismerem és tudom a hibáit, néha az őrületbe tud kergetni vele, de egy pillanatra se tudok mást elképzelni magam mellé.
7 éve vagyunk együtt, kisfiunk 2 éves és most várjuk a lányunkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!