Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/181 anonim ***** válasza:
26%
60as! ="D Most fölnyerítettem a szomszédokat.
2015. máj. 14. 23:21
 62/181 anonim ***** válasza:
29%
Én se igazán szeretem őket de ez pont olyan nekem mint az állatokkal nem az állattal van a baj hanem a gazdával, itt is a szülő hagyja hogy hisztis vergődős rinyálós legyen a gyereke. Ettől függetlenül akarok gyereket mert egy jó kihívás megmutatni a világnak hogy milyen jó gyereket tudok nevelni aki ügyes okos és nem az internet által felnevelt kis szarzsák aki veri a nyálát mindenkire.
2015. máj. 14. 23:23
 63/181 anonim ***** válasza:
29%

Na, meg egy kreten, aki nem bir folyamataban olvasni egy vitat, hanem kiragad egy reszletet, aztan azzal szaladgal korbe-korbe :)

Olvasd vissza hogy mit mire irtam, talan megerted. Amugy meg ki irta hogy nem fontosak az anyagi javak? Dehogynem. A karrier is fontos, meg a szorakozas is, meg ezer mas dolog is. De ettol meg a gyerekem a legfontosabb.

Nyilvan te valamilyen egybites kinai konyhai droid vagy, aki csak igen-nem, fekete-feher alapon latja a vilagot. Ha te azt olvasod hogy a gyerekem a legfontosabb akkor abbol levezeted hogy nekem semmi mas nem fontos :)

Aztan meg megsertodsz ha kretennek neveznek.

2015. máj. 14. 23:25
 64/181 anonim ***** válasza:
86%

Mer vannak emberek aki belátják h nem valók szülőnek és ezt kihagyják.

Egyesek képesek összetéveszteni egy OPCIÓT a kötelességgel.

Attól neked van még nem kell a másikat hülyének nézni h neki mér nincs.

Ö így boldog neki nem kell pont.

Tartsd tiszteletben.

Am feltűnt h a marketingesek ugyanezt nyomják.

Legyen iPhone mer csak attól vagy ember. Vegyél Gucci táskát mer az a menő, te ettől vagy különleges....

2015. máj. 14. 23:26
 65/181 anonim ***** válasza:
56%

"Attól neked van még nem kell a másikat hülyének nézni h neki mér nincs. "

Hohó, de nem innen indultunk am, hanem onnan hogy aszondja a sok lokott, hogy ok kifejezetten utaljak a gyerekeket, meg le is nezik a gyerekeseket, sajat magukat valamifele felsobbrendu eletformanak tartva :)

A loteri kutyat nem erdekli ha valaki nem akar gyereket. Akkor ne szuljon, remek dontes, oszinten tamogatom.

De mas dolog amikor valaki kifejti hogy o mennyire utalja a kis xarosokat. Az mar beteg dolog, akar tetszik, akar nem.

2015. máj. 14. 23:29
 66/181 anonim ***** válasza:
64%

"aszondja a sok lokott, hogy ok kifejezetten utaljak a gyerekeket, meg le is nezik a gyerekeseket, sajat magukat valamifele felsobbrendu eletformanak tartva :) "

De hát te ugyan ezt csinálod! Lenézed azt akinek nincs gyereke és magadat tartod felsőbbrendűnek, valami égi csodának. De! De igen pontosan ezt csinálod! Ha nem így lenne, hanem úgy ahogy írod, hogy egyszerűen csak közömbös lennél, akkor nem vergődnél oldalakon keresztül, habzó szájjal próbálván másokat meggyőzni az igazadról, miközben teljesen egyértelmű, hogy ez lehetetlen, hiszen teljesen más a világnézetetek.

2015. máj. 14. 23:34
 67/181 anonim ***** válasza:
70%

EZ A KEDVENC KÉRDÉSEM! :D nevetséges,hogy KÖTELEZŐ szülni... én is UTÁLOM a síró,visitozó,idegesítő szemtelen kis majmokat,és hiába mondjátok,hogy nevelés kérdése,a KÖRNYEZET ahová a gyerekek ovis koruktól kezdve kerülnek,nagyban meghatározza milyenek lesznek. na és ugye Magyarország tele van digóval,meg neveletlen átokfajzatokkal,akik minden normálisnak nevelt gyerekre hatnak.

nem akarok gyereket,időpocsékolás

22L

2015. máj. 14. 23:35
 68/181 anonim ***** válasza:
35%
70es, sírok! ="D
2015. máj. 14. 23:38
 69/181 anonim ***** válasza:
68%
Senki nem írt ilyet,hogy mennyire utálja a kis sz.@rosokat. Idegesítő ahogy visítoznak,nyáladzanak,hisztériáznak ,és összeségében szeirntem elmondhatom,hogy sokkal több rossz példát lát az ember,mint jót. Ha tetszik ha nem . Igen,mi is ilyen visítozós ,idióta gyerekek voltunk biztos blabla . Attól még nem lesz kevésbé irritáló,mikor olyat látok a munkahelyemen,hogy a 3-4 éves fehér gyerek leköpi az anyját és cifrábban káromkodik mint egy kocsis . Vagy amikor a csilláron lóg a gyerek,a kedves anyuka meg inkább félrenéz,minthogy egy hatalmas pofont lekeverne a csököttagyú gyerekének . Vagy 8-10 éves gyerek ordít mint egy csecsemő,és megrugdossa az anyját mert nem kapott colát . Soroljam ?
2015. máj. 14. 23:40
 70/181 anonim ***** válasza:
42%

Huhh, itt pár embernek elgurult a gyógyszere. :D

Ahogy már fentebb is leírták: nem azzal van a gond, hogy valaki nem akar gyereket (saját döntése, nagy cucc...), hanem azzal, hogy utálja, gyűlöli őket. Ez beteges. Egyszerűen belénk van kódolva, hogy minden olyan élőlényt, aminek a testéhez képest nagyobb a feje, a szeme (értsd: gyerek, kölyök, akármi) védelmezzük. Most lehet jönni azzal a primitív szöveggel: TE ÖSZTÖNLÉNY!!44!!NÉGY!, de ezt egyszerűen el kell fogadni, hogy ez a természet, ez alól mi emberek sem vagyunk kivételek. Ebből kifolyólag az is belénk van kódolva, hogy tovább örökítsük saját génállományunkat.

Szörnyű olvasni, hogy itt egyesek mit gondolnak a családos emberekről, mintha nekik nem lett volna családjuk, vagy valamilyen traumán estek volna keresztül. Veszettül vicsorogva nekirontanak a másiknak.

2015. máj. 14. 23:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!