Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?
48-aska: nem kivantam senkinek semmit es leszafom mit gondolsz. Az osszes baratnom addig nem volt gyerekparti amig el nem erte azt a kort amikor hirtelen szeretett volna babat es amikortol megszuletett minden megvaltozott legtobbje gyerekimado lett. Megjegyzem en nem, de legalabb tudom objektiven nezni es tapasztalatbol tudom, hohy milyen amikor nincs gyerek es idegesit a mase, milyen amikor a sajatod idegesit es amikor még mi dig a mase es az is amikor azt szeretnem bar az enyem idegesitene akàr mast is:-).
Ha majd neked lesz sajatod es lesz olyan is aki meghalt akkor majd ujra irj nekem es remelem soha nem irsz, erted szivecske???
Miert is ersz te tobbet? Jaa, bocsanat fejet hajtok elotted , mert valoszinuleg szinten adtal egy olyan meg nem erto hulyet a vilagnak, mint amilyen te magad is vagy. Mar bocsanat, de ha sertegetest nem turom..
Szamomra akkor is ellenszenvesek lesznek a gyerekek, ha ezert meg a sajat anyam is csunyan nezz ram, ez van. Termeszetesen nem hangoztatom boldog-boldogtalannak, de akkor is mar egyszeruen kihozz a sodrombol, amikor mindenki a kepembe vagja szo szerint, hogy "szulj, mert ettol leszel, no", meg , hogy gyerekek csodasak, amikor nem azok. Ha ez nem igy lenne, nem latnak annyi megkeseredett, hulye embert, es annyi rossz gyereket, mint manapsag van.
"#28 miért is üres az életem (életünk), amiért nem azültünk még gyereket?"
Ezt majd akkor fogjatok megerteni ha veletlenul a sors ugy hozza hogy lesz gyereketek. Egy teljesen mas dimenzio a ketto, azok a dolgok amik korabban fontosak voltak (buli, szorakozas, onmegvalositas, anyagi javak hajszolasa) teljesen lenyegtelenne valnak. Ha nem lesz soha, akkor boldog tudatlansaggal fogtok meghalni :)
Vagy ugy jartok mint a legtobb gyerektelen no, hogy majd 35-40 evesen kezdtek el kapkodni.
En pont 40 vagyok, tokeletesen ralatok erre a korosztalyra. Nyilvan amikor az ember 20 eves mas szemmel latja a vilagot.
"számodra az a nagy eredmény, ha teherbe estél"
Mivel ilyet nem mondott senki, ezert ez is csak egy felremagyarazas.
Amugy hogy tisztaba tegyuk a dolgokat: ferfi vagyok es nem no. Az eletemben a gyerekem a legfontosabb. Pont. De ez nem jelenti azt hogy ne lennenek egyeb fontos dolgok is.
Egy multicegnel vagyok fejlesztomernok, egy honapban annyit keresek amit masok egy ev alatt sem, a vilagszinvonalu szakmai feladataim vannak. Felesegem szinten felsofoku vegzettsegu, szinten multicegnel, szinten nagyon komoly feladatkorrel es fizetessel.
Egy evben 2x megyunk nyaralni, eppen most fontolgatom hogy veszek magamnak egy sportkocsit hobbiautonak, sajat hazunk van, nagyon jol allunk anyagilag, a szakmai karrierunk a leheto legjobban alakul.
Megis a gyerekem az eletemben a legfontossabb. Es erre a kijelentesre a sok frusztralt liba elkezd visitani hogy "csak annyit ertel el az eletben hogy a vilagra pottyantottal egy kolykot" es akkor en visitva kezdek el rohogni :)))
A gyerekvallalas az eletben SEMMIT SEM akadalyoz meg. Viszont rengeteget ad. Es akkor ti a pelenkazasra meg a sirasra hivatkoztok? Aztan meg csodalkoztok hogy a normalis tobbseg azt mondja ratok hogy full kretenek vagytok egytol egyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!