Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utálják ilyen sokan a...

Miért utálják ilyen sokan a gyerekeket?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint idegesítenek, nem tudom megmondani, miért. De ha csak egyre is ránézek, már tiszta ideg leszek és haragszok rá. De miért lehet ez? Az az érdekes, hogy másokon is észrevettem ugyanezt, hogy utálják a gyerekeket. Amúgy nő vagyok.

2015. máj. 14. 21:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/181 anonim ***** válasza:
67%

Szegény mi :) Maximum annak nyomorúságos,és üres az élete ,akinek ennyi volt az összes ambiciója,terve,és saját magával szemben állított elvárása,hogy megszüljön egy gyereket ,és ez nem sikerült.

De fordítsuk meg,akkor ezek szeirnt ti mind egy hatalmas rózsaszin felhőn ücsörögtök,hatalmas boldogságban és szántok minket szerencsétleneket :) Akkor mégis miért van itt naponta százával olyan kérdés,hogy megőrülnek a szülők a négy fal közt ,nem tudja mit kezdjen a hiperaktív gyerekével ,hogy mikor jön a családi pótlék,mert nincs pelenkája a gyereknek és sorolhatnám. És ha mindneki ilyen boldog,miért vannak tele a gyerekotthonok ,miért dobálják kukába/emésztőgödörbe a csecsemőket,és hasonló szörnyűségek ?

Az élet értelme nem mindenki számára az utód,ezt kellene felfogni és nem nyomorúltazni azt,aki nem úgy gondolkozik mint te . Amíg más nem zaklat téged azzal,hogy mondd már meg,miért szültél gyereket? Ha azt mondod csak,tovább erősködik,hogy de miért,hát semmi értelme ,magyarázd meg ? Mert én majdnem 20 éve hallgatom ezt,és igen,természetesen egy idő után ingerültebben fogok reagálni,ha folyamatosan,mint valami szombatista szektás ezt duruzsolja a környezet . Most itt egy kérdés,ami nem azoknak szólt akik elolvadnak ha meglátnak egy gyereket,mégis késztetést éreztél rá,hogy megnyisd,és le nyomorúltazd a többieket . Hidd el ,senkit nem érdekel .

2015. máj. 14. 23:06
 42/181 anonim ***** válasza:
57%

"z mennyivel jobb aki azt akarja megmagyarázni, hogy mennyire rossz az aki nem akar gyereket? "

Egy dolog nem akarni, ezzel semmi baj nincs, mindenkinek a legitim valasztasa.

Mas dolgo UTALNI, az egy beteg, frusztralt dolog, es meg csak nem is ertitek hogy miert.

2015. máj. 14. 23:06
 43/181 anonim ***** válasza:
18%
félnek a fellelőség vállalástól
2015. máj. 14. 23:08
 44/181 anonim ***** válasza:
17%
Nem értem miért kell ezen vitatkozni? Nem akarsz magadnak gyereket? Kit érdekel? Magaddal cseszel ki.
2015. máj. 14. 23:08
 45/181 anonim ***** válasza:
0%
39- irnak=sírnak :-) (ja es nem ezt kivanom csak tapasztaltam, latom, tudom)
2015. máj. 14. 23:09
 46/181 anonim ***** válasza:
86%

#42 minden szavaddal egyetértek.

#41 "éljétek tovább az üres életeteket" = nem szeretem a gyerekeket és nem is szeretnék, tehát üres az életem. Akkor te fogalmaztál rosszul.

2015. máj. 14. 23:09
 47/181 anonim ***** válasza:
85%

39-es: amíg annyi tolerancia vagy empátia nincs benned, hogy felfogd, az az opció is létezik, hogy valakinek soha nem lesz gyereke ÉS boldog lesz, addig te sem vagy felnőtt. Csak a gyerekes kívánságaidat használod fel fenyegetésként.

Nagyon anyához méltó viselkedés.

2015. máj. 14. 23:10
 48/181 anonim ***** válasza:
69%

Én nem utálom, nekem tök közömbösek.

"Magaddal cseszel ki."

Részhez meg tanuljátok már meg ezt magánügyként kezelni.

Nem akar na és ? Milyen kihatással van az életedre ?

Jééé nem vagyunk egyformák fura mi !

2015. máj. 14. 23:11
 49/181 anonim ***** válasza:
20%
amúgy ám nem a gyerekgyűlölés a normális, csak jelzem...
2015. máj. 14. 23:13
 50/181 anonim ***** válasza:
71%

Te figyelj csak 60%, ha neked olyan tökéletes rózsaszínhabos az életed, akkor miért zavar hogy másnak nem olyan? A te gondolatmenetedet követve, valószínűleg azért erőlteted ennyire a saját igazad, mert nem vagy biztos önmagadban, tele vagy kételyekkel, félelmekkel, és azáltal hogy másokat alázol, önigazolást keresel, hogy te és csak is te hoztad meg a helyes döntést.

Gondolom most mindjárt azzal jössz, fölháborodva, hogy kinek képzelem én magam, meg hogy jövök én ahhoz, hogy rólad ilyeneket kitaláljak pár mondat, alapján. Hát kérlek, te pont ugyan ezt csinálod.

2015. máj. 14. 23:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!