Miért lett ennyire igénytelen, lusta és elhízott a magyarok többsége?
Mindenre kifogást keresnek, gyorséttermi és minősíthetetlen ételeket esznek, a mértéket még hírből se ismerik, még a wc-re is autóval mennek...stb.
Alig látni már vékony, sportos alkatú embert. Mi szépség van egy elhízott testben?
Google nem a barátod? Minden ott van. Rá kell keresni. Még szakemberek tanácsait is elolvashatod.
Na látod, ékes bizonyítéka vagy a lustaságnak. Elvárod, hogy én írjak pontokat, mert te lusta vagy a Google keresőbe beírni azt, hogy egészséges életmód, fogyás.
Nagyon ráérsz! Kötözködésre, oktalan hülyeségekre korlátlan energiád van!
-Gyanús is volt, hogy mitől tudsz xilofontestű lenni, - de meg van a megoldás! :D
Genetika, genetika! Meg hormonok...🫣
Én is nehezen fogyok le, de extra munkával már többször lefogytam!
Nekem a minél kevesebb, minél természetesebb ételek fogyasztása vált be és a sok mozgás, mindezt következetesen amíg el nem értem a kívánt testsúlyt.
El kell dönteni, hogy kinek mi a fontos és azért tenni kell napi szinten. Ha meg nem tesz érte, akkor meg az a cél nem is annyira fontos.
Valami bajod van talán? Ha valamit akarsz az életben, azért tenni kell neked, saját magadnak napi szinten. Csak úgy az öledbe nem fog semmi hullni.
Mint a Bad Szpenszer filmben:
"Meg akart ölni! - Nem adott enni!"...
Sok férfi ízlése alapján a nő 65-75 kg-nál kezdődik!
Volna szíved éheztetni a tenyerüket, te galád? :DDD
1. Nem nekem kell megfelelni, én csupán feltettem egy kérdést, ami már évek óta tendencia ebben az országban. Ez miért baj?
2. "2035-re a magyar felnőtt lakosság 36 százaléka túlsúlyos lesz"
Egy évvel ezelőtti cikk. A szakemberek folyamatosan figyelmeztetik az embereket a túlsúly egészségkárosító hatásaira.
"Magyarország az EU második legelhízottabb tagállama"
Ez idei cikk.
3. Persze, függ az anyagcserétől is, viszont a magyarok nem arról híresek, hogy mértékkel ennének. Legyen jó tele az a tányér, még szedjünk is utána.. kit érdekel, hogy egy ember megeszik 5000 kalóriát egy étkezéskor...ááá.. hagyjuk.. De fogjuk rá az élelmiszeriparra, az anyagcserére, a genetikára, a levegőre, a vízre...stb.. mindenre csak magára az adott emberre ne. Ő nem hibás, ő csak elszenvedője a következményeknek... Na, ezért elhízott a legtöbb magyar, mert nem vállalja a felelősséget és a tettei után járó következményeket.
4. "Ha nem akarod nézni, költözz egy lakatlan szigetre!"
Érdekes, de ti szemellenzővel, vakon közlekedtek mindenhová? Lekötik a szemeiteket? Ha nem, akkor meg miért írtok ilyen hülyeséget? Nem direkt nézem őket, egyszerűen már csak szinte az ilyen alkatú emberek vannak többségben mindenhol a társadalmunkban. Ennyi. Ez a szürke valóság.
"Sok férfi ízlése alapján a nő 65-75 kg-nál kezdődik!"
És milyen magassághoz szeretnéd ezt a súlyt? Azért egy 150 centis nőnek a 65 kg már túlsúly kategória, egy 170 centisnek meg teljesen jó.
Szóval, mielőtt ilyen baromságokkal vagdalkozol, használd már az agyadat is, már ha van.
Esetleg abban is adhatnál útmutatást, hogy milyen legyen az ízlése egy férfinak, - este mettől meddig, milyen pózban foglalkozhat a feleségével és hol, hogyan érhet hozzá!
Nem kicsit vagy pofátlan kérdező!
Ha valakinek a nagy sonkák tetszenek egy nőn és az, hogy pofán tudja verni a nő a melleivel, ahhoz sincs semmi közöd, - már csak hogy visszakanyarodjunk az alapokhoz!
Túl sokat képzelsz magadról!
Foglalkozzál magaddal - és ünnepelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!