Miért ennyire gusztustalanul elhízott, igénytelen nép a magyar? Miért eszik sok zsíros, szénhidrátdús, fehér lisztes mocskot és kerüli a sportot messziről?
Egy regenyt irhatnek rola, miert vagy hulye...
De csak megkerdezem: mert szerinted mi az egeszseges? Tofut kellene zabalni? Tudod te, mi egeszseges, vagy csak egy izomagyu marharepa vagy?
Mert ebbe szocializálódott bele. Gyűlölködő, negatív táradalom, ami szereti lehúzni a másikat is. Megszoksz vagy megszöksz.
A saját példám: Sportoltam magamtól. Ha esett az eső, akkor egyből mondták otthon, hogy ne menjek, felesleges. A barátok koliban inkább arra fele próbáltak húzni, hogy játsszak a gépen. Ha épp akkor lett volna edzésem, amikor akartak volna valami programot, jött az érzelmi zsarolás, hogy miért pont akkor.
Aztán jött a munka világa. Full negatív emberek között lenni napi minimum 8 órát, aminél sokszor behúzták, hogy menjen azért az ember látástól vakulásig túlórázni. Azt persze, a hozzá nem értők és a főnökség elég sokszor érzékeltette, hogy semmit sem ér a munkám. (Hiába én húztam ki őket többször is a szívásból, mert annyira fogalmatlanok voltak.) Mellé azért még nyomtam levelezőn az egyetemet, ami 1 tanár miatt nem ment, aki mindenképp megbuktatott, hiába tudtam az anyagot.
Na, most azért ilyen esetben kb. minden nap felmerül bennem, hogy minek menjek sportolni, ha úgysem jutok előrébb vele és miért ne egyek legalább valami finomat?
Sosem értettem hogy miért érdekel másokat hogy kinek milyen teste van, pláne hogy ilyen indulattal.
Olyan a stílusod mint valakié aki éppen egy kocsmai verekedést próbál kiprovokálni, de valójában csak ülsz a szobádban a telefonod/géped előtt, és azon puffogsz hogy mások milyen kövérek. Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!