Létezik, hogy egy férfin a még vonzónak mondható kis pocakot csak 1-2 kiló választja el a gusztustalan elhízottságtól?
Figyelt kérdés
Mert velem ez van, de lehet, hogy csak elfogult vagyok magammal szemben, amikor sikerül leadnom.2021. ápr. 22. 14:39
1/10 anonim válasza:
Nem, a kettő nagyon messze van egymástól.
Plusz senki nem tud megállapítani szemre 1-2 kiló többletet valakin.
4/10 A kérdező kommentje:
Rajtam nagyon látványos a különbség, nekem is fura
1-2 kilóval könnyebben még szinte lapos a hasam
1-2 kilóval nehezebben meg szabályos sörhas
nem tudom, hogy miért
2021. ápr. 22. 14:52
5/10 anonim válasza:
Mert nagyon örülsz, hogy fogytál, behúzod a hasad és úgy nézegeted magad. Amikor meg felszedsz 2 kilót lelkiismeretfurdalásod van és egy dagadt disznónak érzed magad. Ez a fejedben van.
6/10 A kérdező kommentje:
Ebben is lehet valami, de a hasbehúzás része nem teljesen igaz, hasbehúzás nélkül is nagy a különbség
én valamilyen puffadásra gondolok, vagy nem tudom...
2021. ápr. 22. 15:10
7/10 anonim válasza:
En is a puffadast mondanam, 1-2 kilo valtozas tenyleg nem latszik meg:).
8/10 anonim válasza:
Dehogynem látszódik. Tegyük fel 80 kiló vagy. 1% tzs 0.8kg. Ha lefogysz 2 kilót ZSÍRBÓL akkor az már 2.5%% tzs csökkenés. Az meg ha csinálsz egy before after képet egyértelműen látszódni fog a különbség. Nekem ez annyit jelentett ez a két kiló hogy a kockák rendesen ki vannak rajzolódva. De ha mondjuk nagyon kövér vagy és lemegy 2 kiló tényleg kb senki se fogja megmondani hogy fogytál
9/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerencsére nagyon kövér, csak sport és egészséges életmód mellett is hajlamos vagyok a hízásra.
2021. ápr. 23. 16:11
10/10 anonim válasza:
#8 vagyok miért pontoztatok le? mit mondtam ezzel hülyeséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!