Miért lett ennyire igénytelen, lusta és elhízott a magyarok többsége?
Mindenre kifogást keresnek, gyorséttermi és minősíthetetlen ételeket esznek, a mértéket még hírből se ismerik, még a wc-re is autóval mennek...stb.
Alig látni már vékony, sportos alkatú embert. Mi szépség van egy elhízott testben?
A kérdezönek nagyon igaza van, nem MO-on élek, most voltam két hetet ott látogatóban és nagyon feltünt, mennyi kövér ember van az utcákon. üzletekben - nem kicsit túlsúlyos, hanem kifejezetten kövér, aki menni is alig bír.
Ami meg a zöldség-, kajaárakat illeti, ez idö alatt kettönknek a párommak 30 ezer Ft volt az összes kajaköltségünk (reggeli-ebéd-vacsora) úgy, hogy minden nap megföztem magunknak, szóval ez nem pénz kérdése, hanem csak kifogás, hogy emiatt nem lehet lefogyni/normál súlyt tartani.
Viszont amit sokan nem fognak fel, az üdítök, sör rengeteg kalóriát tartalmaz, aki megiszik fél litert ezekböl, az már önmagában 200-250 kcal fölösleges plusz.
"Engem meg mindenki megbámul, mint a világ 8. csodája
😂😂
Édesem, ne azért járj strandra, hogy mutogasd magad. Meg, hogy másokat, akik nem olyan tökéletesek mint te, azokat kibeszéld.... Inkább érezd jól magad.
Mindenki azt sportol, amit akar, amit bír, amit szeret. A lényeg az, hogy mozogjon az illető. A súlyzós edzést meg csak formásítás miatt érdemes alkalmazni. Én mondjuk csak emiatt alkalmazom.
Hova ne nézzek akkor? Leülök és bambulok ki a fejemből, de előttem csak kövérek vannak. Állok a boltban sorba, előttem kövérek, oldalt kövérek. És mivel előre nézek, ezért nem tudok nem az előttem lévőre nézni.
#32-33
Tudom, fájdalmas az igazság és belőletek is csak az irigység beszél.
33: imádok strandra járni, úszni, csupán szembetűnő, hogy évről-évre, mikor ilyenkor strandra megyek, egyre több az elhízott ember. Az, hogy valamit kijelentek, ami a valóság, az miért baj? Miért baj, ha megkérdeztem, hogy miért lett ennyire lusta és igénytelen a magyar társadalom? Érdekel, hogy abban mi a jó, ha valaki elhízott és mértéktelenül zabál össze-vissza mindent. Mi örömet lel benne. És a magyar társadalom nem azért ennyire elhízott, mert hormonproblémás lenne.
32: tavaly volt nálunk egy bojlerszerelő. Mi a 3. lakunk. Már a 2.-on hallottuk, hogy valaki liheg. Mire felért a 3.-ra azt hittük, hogy össze fog esni. Egy nagy darab férfi, akin legalább volt vagy 30-40 kg felesleg, hasa akkora, mint két görögdinnye, de jaj, mi miért vagyunk ilyen magasan. Ember, talán, ha lefogynál, akkor nem akarnál meghalni, ha egy kicsit lépcsőzni kéne. Most ugye, hogy itt a hőség, panaszkodnak, hogy jaj de meleg van. Talán, ha 20-30 kg-val könnyebbek lennének egyes emberek, akkor nem viselné meg őket annyira ez a hőség. Panaszkodni azt tudnak, de hogy változtassanak az életmódjukon, lefogyjanak...áá. az már luxus. Nem baj, az a pénz, amit megkeresnek, költhetik majd a későbbiekben orvosokra és gyógyszerekre, hisz mint tudjuk az elhízásnak rengeteg egészségkárosító hatása van. A plusz zsírtömeg meg hőt termel.
Nem. Nem beszél belőlem semmilyen irigység. Ezt is csak te akarod, hogy irigykedjenek rád. :) senki sem irigykedik egy ilyen emberre mint te. Lehet hogy gyönyörűséges istenkirálynő vagy, nem tudjuk, de hogy a személyiséged rohad, az is biztos.
Miért is? Ki is mondja ezt? Talán szerintem először nézzél magadba. Én nem csináltam semmi rosszat azzal, hogy megkérdeztem, hogy miért ennyire lusta és elhízottak a magyar emberek. Az, hogy mutattam egy ellenpéldát, hogy hogyan is lehet jobban kinézni, az megint miért baj?
Európa egyik legelhízottabb nemzete vagyunk. Ezt nem én találtam ki, hanem a szakemberek hívták fel erre az emberek figyelmét.
Igazad van kérdező.
11-es meg nagyon jól leírta a válaszokat!!!
19-es, gratulálok. Mi a diétád lényege, mit sportolsz és hogyan küzdesz az evészavaroddal?
Kedves #38, az alkatomhoz, aktivitásomhoz kiszámolt kalória szerint táplálkozok és mellette mozgok.
Tanulom a stresszkezelést, meditálok, tudatosan próbálom kiépíteni a kontrollt a testem felett. Próbálok rendszeresen, kb ugyanabban az időpontokban étkezni. Étkezési naplót vezetek, amiben az érzelmi evésemet próbálom kivesézni és pozitív gondolatokkal ösztönözni magam.
Sok erőt és kitartást kívánok Neked. Nagyon jó úton haladsz.
Egy vékony, sportos alkatú ember mindig is szebb lesz egy olyan embertől, aki elhízott és szétfolyik rajta minden.
A szépség bár mindenkinél mást jelent, azonban még mindig az a szebb, aki ad külsőre magára és nem hízik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!