Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
 81/116 anonim ***** válasza:
68%

66# Helyesírás hol marad?

Borzalmas volt olvasni az írásodat. Te osztod az észt? Előbb tanulj meg rendesen írni.

Aztán kötekedhetsz. Esetleg.

2021. febr. 6. 11:20
 82/116 anonim ***** válasza:
86%
Igen, kérdező pont az a legszomorúbb az egészben, amikor egy képzetlennek jó munkahelye van, de egy tanultnak meg semmi nem jut, csak a megvetés..! Én is el szoktam azon gondolkodni, hogy volt-e értelme az életemet tanulásra fecsérelni, ha még a cigónak is jobb helye van s az nem megy el takarítani... Röhögnek csak az emberen.
2021. febr. 6. 11:22
 83/116 anonim ***** válasza:
26%

Alapból megalázó szerintem a munka (legalábbis az alkalmazotti munka). Tudom, tudom, le leszek pontozva, nem érdekel. Azért megalázó, mert az ember NEM arra lett kitalálva, hogy arra menjen el az élete, hogy dolgozik, főleg nem másnak.

Kérdező, ha kijöttök a férjed fizetéséből, akkor én még várnék a helyedben, és nem mennék el közmunkára. Főleg nem azért, hogy elmondhassam, hogy dolgozok.

2021. febr. 6. 11:23
 84/116 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem is megalázó az alkalmazotti lét, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy szolga vagy. Ha nem létkérdés, ne akarj szolga lenni, kedves kérdező!
2021. febr. 6. 11:25
 85/116 anonim ***** válasza:
85%
83 megalàzó a munka? Te egy fizetett troll lehetsz.
2021. febr. 6. 11:26
 86/116 anonim ***** válasza:
20%
85: nem a munka megalázó, hanem az alkalmazotti szolga lét. Előbb tanulj meg szöveget értelmezni...!
2021. febr. 6. 11:28
 87/116 A kérdező kommentje:

Nem a munka a megalázó ,hanem amit a 82-es is leírt, tanultam, 3 szakmát szereztem, kettőt 4-es egyet pedig 5-ős eredménnyel.

És nem jutok vele semmire, többre jutott az akinek besikerült egy gyerek a jegyző fiától, de szakma semmi.

Ilyenkor a becsületes tisztességes emberek lelkét ölik meg, veszik el az életkedvét, pedig csak dolgozni szeretnénk.

2021. febr. 6. 11:30
 88/116 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, ha tudsz vakon gépelni gyorsan vagy valami mást, vállalkoznid kellene otthonról neten!
2021. febr. 6. 11:31
 89/116 A kérdező kommentje:
5-ös mielőtt ebbe is belekötne valaki. Mindent átjavít a teló.
2021. febr. 6. 11:31
 90/116 A kérdező kommentje:
88 Nincs pénzem vállalkozást indítani, járulékok stb. Annyink van amiből megélünk de százezrek pluszban nincsenek vállalkozás indítására.
2021. febr. 6. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!