Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?
66# Helyesírás hol marad?
Borzalmas volt olvasni az írásodat. Te osztod az észt? Előbb tanulj meg rendesen írni.
Aztán kötekedhetsz. Esetleg.
Alapból megalázó szerintem a munka (legalábbis az alkalmazotti munka). Tudom, tudom, le leszek pontozva, nem érdekel. Azért megalázó, mert az ember NEM arra lett kitalálva, hogy arra menjen el az élete, hogy dolgozik, főleg nem másnak.
Kérdező, ha kijöttök a férjed fizetéséből, akkor én még várnék a helyedben, és nem mennék el közmunkára. Főleg nem azért, hogy elmondhassam, hogy dolgozok.
Nem a munka a megalázó ,hanem amit a 82-es is leírt, tanultam, 3 szakmát szereztem, kettőt 4-es egyet pedig 5-ős eredménnyel.
És nem jutok vele semmire, többre jutott az akinek besikerült egy gyerek a jegyző fiától, de szakma semmi.
Ilyenkor a becsületes tisztességes emberek lelkét ölik meg, veszik el az életkedvét, pedig csak dolgozni szeretnénk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!