Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?
44 Igazából én tudom miért nem kellek, kevés az állás és sok a jelentkező. Sokszor ha meggebedsz sem esik rád a választás.
Vagy ott van a főnök ismerőse , az unokatestvére gyereke stb és nyilván előrébb sorolja mint egy idegent.
Nem Budapesten élünk hanem vidéken. Ennyi intézmény nincs ahány embernek kellene állás hiszen az összes fiatal anyuka ezzel küzd, hogy nincs munkahely.
Szerencsések ahol van nagymama , de nekem még anyukám is fiatal mire nyugdíjas lesz már felnő a gyerek.
51 Ez nettó kötekedés amit csinálsz, ez egy fórum igen panaszkodtam is.
De állásra hivatalos tényszerű önéletrajzot küldök nem siránkozást hidd el. Mégsem válaszolnak.
Komolyan nem rosszból írom, de ha irodán szeretnél elhelyezkedni, fejleszd a helyesírásodat. Időd van, ha nem dolgozol, és pénzbe sem kerül. Ha így írod a CV-t, én sem vennélek fel oda, ahol mondjuk levelezni kell a partnerekkel.
Tudom, hogy ez egy fórum, ahol lehet bárhogy írni, de akinek csak megközelítőleg is jó a helyesírása, ha egy WC papírra ír fel valamit, akkor is helyesen teszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!