Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
19%
Hm. Az a helyzet, ha ezzel a mentalitással jelentkeznél hozzám, én se vennélek fel. Üvölt belőled, hogy te nem megoldásokat akarsz keresni, hanem kifogást, ilyen emberekkel pedig egy munkáltató nem szívesen dolgozik együtt. Ezen lenne érdemes változatnod, de persze azt csinálsz amit akarsz, az életedért te vagy felelős.
2021. febr. 6. 10:38
 52/116 A kérdező kommentje:

44 Igazából én tudom miért nem kellek, kevés az állás és sok a jelentkező. Sokszor ha meggebedsz sem esik rád a választás.

Vagy ott van a főnök ismerőse , az unokatestvére gyereke stb és nyilván előrébb sorolja mint egy idegent.

Nem Budapesten élünk hanem vidéken. Ennyi intézmény nincs ahány embernek kellene állás hiszen az összes fiatal anyuka ezzel küzd, hogy nincs munkahely.

Szerencsések ahol van nagymama , de nekem még anyukám is fiatal mire nyugdíjas lesz már felnő a gyerek.

2021. febr. 6. 10:39
 53/116 A kérdező kommentje:

51 Ez nettó kötekedés amit csinálsz, ez egy fórum igen panaszkodtam is.

De állásra hivatalos tényszerű önéletrajzot küldök nem siránkozást hidd el. Mégsem válaszolnak.

2021. febr. 6. 10:40
 54/116 anonim ***** válasza:
71%

Komolyan nem rosszból írom, de ha irodán szeretnél elhelyezkedni, fejleszd a helyesírásodat. Időd van, ha nem dolgozol, és pénzbe sem kerül. Ha így írod a CV-t, én sem vennélek fel oda, ahol mondjuk levelezni kell a partnerekkel.

Tudom, hogy ez egy fórum, ahol lehet bárhogy írni, de akinek csak megközelítőleg is jó a helyesírása, ha egy WC papírra ír fel valamit, akkor is helyesen teszi.

2021. febr. 6. 10:43
 55/116 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező ne törődj a kötekedő, okoskodó idiótákkal! Ezekbe annyi empátia sem szorult, mint egy falusi légybe. El sem tudják képzelni, hogy mi van a mai munkaerőpiacon vidéken! Leírom: a nagy semmi!! És igen, ha nincs protekciód, még nehezebb!
2021. febr. 6. 10:45
 56/116 A kérdező kommentje:
54 Okostelefonról, főzés közben írok Ha hivatalos helyre írok átnézem előtte a levelet de itt csak írom és nyomom. Írásjeleken kívül hol látsz helyesírási hibát mert tényleg nem vettem észre ?
2021. febr. 6. 10:45
 57/116 anonim ***** válasza:
100%
Csak azért nem. De hogy a szàmlàim kifizethessem, a fiamnak enni adják, azért elmennék.
2021. febr. 6. 10:46
 58/116 A kérdező kommentje:
55 Köszönöm, csak az tudja aki benne van ebben. Barátnőm ( vagyis már csak volt ) is rosszindulatúan osztotta az észt, közben az apósánál dolgozik, így könnyű, hiszen az apósa nyilván nem mondja azt, hogy ne menj az unokámért az óvodába hanem fejezd be a feladatot.
2021. febr. 6. 10:47
 59/116 anonim ***** válasza:
100%
Költözés nem opció?
2021. febr. 6. 10:47
 60/116 anonim ***** válasza:
80%
Volt barátnőd miért nem protezsált be apósához, ha már akkora volt a szája?!
2021. febr. 6. 10:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!