Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
 61/116 A kérdező kommentje:

59 Ennyiből jobb helyen nem vennénk még egy egyszobás lyukat sem. Ugyanilyen másik faluba menni meg nincs értelme.

60 Jah igen arra már nem lett volna képes. De mondta, hogy mondjam meg a főnöknek 4ig tudok maradni mennem kell az oviba. De ha ezt nem az apósának mondja akkor azt a választ kapja rendben holnap mehet a papírjaiért mert itt a munkaidő 6 ig lenne.

Tényleg mint aki nem ezen a földön él.

2021. febr. 6. 10:53
 62/116 anonim ***** válasza:
14%
Bocs, nem elemzem ki az írásodat, mert én is főzök:), de igen, rengeteg vesszőhiba, kell-e helyett kell e stb. De ha figyelsz egyébként, milyen írást adsz ki a kezedből, akkor oké. Tényleg nem kötekedni akartam.
2021. febr. 6. 10:53
 63/116 anonim ***** válasza:
72%
kit érdekel a vesszőhiba egy anonim oldalon?
2021. febr. 6. 10:56
 64/116 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezen mit ragozni Kérdező!

Az ilyet csak a sürgető szükség miatt vállal el az ember és akkor félretesz minden önérzetet.

Ha nektek más módon is megoldható az élet, akkor ne vállald el, hanem várd ki a megfelelőt!

2021. febr. 6. 10:57
 65/116 anonim ***** válasza:
75%
Pl. A 62-est. 🤣
2021. febr. 6. 10:57
 66/116 anonim ***** válasza:
60%

Értem... Mindig a világgal van baj, sosem a gondolkodással. Az úgy jó, ahogy van. A szegény én drámáján kívül mi a célod ezzel a kérdéssel? A válaszokkal szemmel láthatóan nem kezdesz semmit, fujod a magadét.

Én budapesti multinál felvételiztettem, huszasával jönnek be azok az emberek, akik saját elgondolosáuk szerint mindent jól csinálnak, csak hát a gonosz világ meg a köcsög főnök nem ad nekik lehetőséget. (Az nekem 20 óra az életemből)

Aztán a végén felvettem egy pálya kezdöt, akinek bár sok tapasztalata nem volt, de volt benne annyi alázat, hogy tanuljon és elfogadjon dolgokat. "Nem tudod megtanulni azt, amiről azt hiszed már tudod"

Nem szimpatikus a hozzá állásod, és nehogy azt gondold, hogy ez egy jelentkezésből nem derül ki. Linkeltem egy videót, azt érdemes lenne megnézned, hogy egyáltalán hogyan célszerü CV-t és kísérő levelet írni, kommunikálni, jelentkezni, képezni magad. De még egyszer: csinálsz amit gondolsz, nekem mindegy.

2021. febr. 6. 10:59
 67/116 A kérdező kommentje:

66 Nem hívtak be , nem is láttak a valóságban. Amit láttak belőlem az egy e-mailben küldött önéletrajz a sok közül.

Ez tényleg kötekedés, hibák keresése szándékosan.

2021. febr. 6. 11:02
 68/116 anonim ***** válasza:
72%
66-os: ilyen helyesírással te hogy felvételiztethetsz és oktatod ki a kérdezőt?! Pályakezdő...
2021. febr. 6. 11:03
 69/116 A kérdező kommentje:

68 Ne foglalkozz vele, ez a tipikus “van rajta sapka az a baj nincs rajta az a baj”.

Sok az ilyen ember és néha azt sem tudjuk, hogy feleljünk meg ha épp ilyet fogunk ki.

2021. febr. 6. 11:06
 70/116 anonim ***** válasza:
31%
68 az okos a butátol is tanul, a buta az okostol sem.
2021. febr. 6. 11:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!