Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?
Csak azért, hogy elmondhassam?
Nem azért mert nincs miből megélnem?
Hát azért természetesen nem!
Egyébként mi az a "megalázó" munka?
Mert én főiskolai végzettséggel jártam takarítani, mások vécéjét pucolni, míg nem találtam meg a megfelelő munkát.
Gyári munka mindig van, minden városban van legalább 1 gyár vagy egy közelibe bejárni. Fele annyira sem megalázó,lealacsonyító mint a kőzmunka viszont 3szor annyit keresel, a 150ezer megvan havonta.
Ja, és a közmunka nem munka! Csak segély! Szóval aki közmunkán van nem mondhatja el hogy :dolgozom!
3 Gyári munka van, de óvodás gyerek mellett az nem megoldható, hogy műszakozzak, az éjszakás semmiképp.
4 Megvoltunk eddig is, nem éheztünk, millió helyre beadtam de semmi reakció.
Nem mennek, mert van rendes munkahelyem, aki keres, az talal.
Mas kerdes, ha nem lenne, es nincs mas opció meg penz sincs, de ez kb. vegszuksegleti opcio. Inkabb kitalalnek valami otthonrol végezhető melót.
4-es vagyok
Ha egyikőtöknek sincs munkája (+ 1 gyerek) és mégis "megvagytok", nem éheztek és ez nektek így megfelel, akkor mit lehet erre idegenként mondani?
Ti tudjátok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!