Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/116 anonim ***** válasza:
96%

Csak azért, hogy elmondhassam?

Nem azért mert nincs miből megélnem?

Hát azért természetesen nem!

Egyébként mi az a "megalázó" munka?

Mert én főiskolai végzettséggel jártam takarítani, mások vécéjét pucolni, míg nem találtam meg a megfelelő munkát.

2021. febr. 6. 09:07
 2/116 A kérdező kommentje:
Közmunka. Konkrétan nem tudom a feladatokat amiket láttam utcaseprés ,szemétszedés.
2021. febr. 6. 09:08
 3/116 anonim ***** válasza:
32%

Gyári munka mindig van, minden városban van legalább 1 gyár vagy egy közelibe bejárni. Fele annyira sem megalázó,lealacsonyító mint a kőzmunka viszont 3szor annyit keresel, a 150ezer megvan havonta.

Ja, és a közmunka nem munka! Csak segély! Szóval aki közmunkán van nem mondhatja el hogy :dolgozom!

2021. febr. 6. 09:14
 4/116 anonim ***** válasza:
97%
Van anyagi fedezetetek kivárni a nektek tetszőt? Vagy eltart valaki benneteket addig családostól? Mert ez esetben nem, de ha egyelőre nincs semmi egyéb és egy kiló kenyérre is kölcsön kell kérnem, akkor igen. Én ettől nem érezném magam kevesebbnek, az sokkal megalázóbb, ha folyton kéregetni kell valakitől és az orromra dörgölheti, hogy eltart.
2021. febr. 6. 09:14
 5/116 anonim ***** válasza:
88%
Kérlekszépen majd amikor viszed feladni a csekket a postára vagy vásárolni akarsz a boltban akkor majd mondd azt, hogy nincs pénzed, de amiből lenne az megalázó. Szerinted kit fog érdekelni? Ha nem szorulsz rá akkor persze, no problem.
2021. febr. 6. 09:16
 6/116 A kérdező kommentje:

3 Gyári munka van, de óvodás gyerek mellett az nem megoldható, hogy műszakozzak, az éjszakás semmiképp.

4 Megvoltunk eddig is, nem éheztünk, millió helyre beadtam de semmi reakció.

2021. febr. 6. 09:18
 7/116 anonim ***** válasza:
38%
Ha te a férfi vagy akkor miért ne lehetne a gyerek mellett éjszakázni? Az asszony elviszi óvodába, érte megy stb. Ha meg nő vagy , akkor akkor is meg lehet oldani, ha férjed nem dolgozik akkor intézi ő, ha ö is dolgozik akkor pl.éjszakás héten hazamész elviszed a gyereket az óvodába és utána fekszel le, haza meg az apja hozza. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell, nehogy már 50ezerér dolgozz ha dolgozhatsz 150-170ért is.
2021. febr. 6. 09:23
 8/116 anonim ***** válasza:
36%

Nem mennek, mert van rendes munkahelyem, aki keres, az talal.

Mas kerdes, ha nem lenne, es nincs mas opció meg penz sincs, de ez kb. vegszuksegleti opcio. Inkabb kitalalnek valami otthonrol végezhető melót.

2021. febr. 6. 09:24
 9/116 anonim ***** válasza:
29%
Maradj a gyerekeddel... Dolgozhatsz még eleget...
2021. febr. 6. 09:24
 10/116 anonim ***** válasza:
90%

4-es vagyok

Ha egyikőtöknek sincs munkája (+ 1 gyerek) és mégis "megvagytok", nem éheztek és ez nektek így megfelel, akkor mit lehet erre idegenként mondani?

Ti tudjátok!

2021. febr. 6. 09:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!