Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 A kérdező kommentje:

19 Nem 12 órát dolgozik hanem 9et , mert a közlekedés nem számít bele az időbe. Plusz ugye az ebédidő. Alkalmazott.

20 Olyat keresek ami az óvodával az összeegyeztethető. Ha 4 ig lenne az tökéletes pl. 6ra járni nemtudom megoldani.

2021. febr. 6. 09:36
 22/116 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, tanultam irodavezető végzettségem is van és közgazdasági szakközép, de mégsem kellek. Egy olyan melóért amit írtál is adminisztrátor bármit megtennék szinte.
2021. febr. 6. 09:37
 23/116 A kérdező kommentje:
Félreértés ne legyen , nem ragaszkodom én az irodai munkához, de azért a szemétszedés és az iroda között is van átmenet.
2021. febr. 6. 09:39
 24/116 anonim ***** válasza:
28%

#18: Bocs, de milliók megoldják pici gyerekek mellett a gyári munkát. Mondjuk a köztes időre fizet valakinek, hogy figyeljen rá. Esetleg lehetsz te az, aki figyel mások gyerekére, amíg dolgozik. Van, aki állandó délelőtt vagy állandó éjszakásban dolgozik. A 12 órás munkarend úgy néz ki, hogy 15 napot dolgozol, 15 napot vagy otthon. Van, aki kolléganővel összefogva oldja meg: mindig az vigyáz a két gyerekre, aki pihenős. Mondjuk ők ketten ráadásul egyedül is nevelik, elváltak.

Vagy pár hónap alatt tanulsz valami szakmát. Amire van kereslet: gyógypedikűr, műkörmös, kutyakozmetikus, stb.

25/116 anonim ***** válasza:
91%

A férj lehet, hogy "csak" 8 órát dolgozik, de emellett ingázik.

A nönek meg lehet akármilyen végzettsége, ha nem talál a közelben olyan munkát - írta, hogy jelentkezik sokfelé, csa nem hívják be.

Söt az sem kizárt - ma igen gyakori eset - , hogy a vírus (meg a teherbeesés) elött volt megfelelö munkája, csak most megszünt.

26/116 A kérdező kommentje:

24 Ezt kizártuk, olyan árakat kérnek a gyerekfelügyeletre amit képtelenség megfizetni. Plusz ki lenne az az elvetemült aki reggel 5-6 ra odajonne és hozná vinné a gyereket ?

Megmondom őszintén akkor inkább én viszem hozom ,ha kevesebb lenne az én órabérem mint a babyszitteré.

Nem 15 napot dolgoznak.

2021. febr. 6. 09:46
 27/116 A kérdező kommentje:
Igen, 3 szakmám van, már ezek mellett nem tanulnék újat de nincs is több százezrem tanfolyamra. Műkörmös minden utcasarkon van, kutyakozmetikusra nincs igény itt a masszőrrel nem vagyok képben.
2021. febr. 6. 09:48
 28/116 anonim ***** válasza:
86%
Csak azért, hogy elmondhassam magamról azt, hogy dolgozó ember vagyok, azért önmagában nem. Viszont ha nem lenne más munka, nekem meg meg kéne élnem valahogyan, akkor biztosan bevállalnék "megalázó" munkát is. Szerintem egyébként nincs kifejezetten ilyen, hogy megalázó munka, valakinek fel kell takarítania, szemetet szednie, hiszen enélkül minden tiszta mocsok lenne és még több szemét lenne szanaszét szórva az utcán. Viszont gondolom itt az is tényező, hogy alapvetően kinek milyen végzettsége van
2021. febr. 6. 09:52
 29/116 A kérdező kommentje:

28 Azért igen, valakinek meg kell csinálnia, de nem ezért tanultam ,hogy ennyire kuli munkát végezzek más meg nincs . A polgármester is ezt mondta, jobbat nem tud adni, gondoljam àt akarom e vagy sem.

Ő is tudja ,hogy nem szakképzett fiatal nők vannak ott ....

Reménykedek ,hogy találok valami jobbat de csak nem akar múlni a vírus mizéria ,így meg nehéz.

2021. febr. 6. 09:56
 30/116 anonim ***** válasza:
100%

3-mas, voltam közmunkás, és igenis DOLGOZTAM. Napi 8 órát ugyanúgy dolgoztam, mint mindenki más. Gondolom, te sosem voltál közmunkás, nem szorultál rá. Örülj neki, de sokan sajnos nem ilyen szerencsések. Akinek olyan egészségügyi problémája van, az talán még egy gyárba sem tud elmenni, mert nem bírja pl. a szeme, vagy a lába. A közmunka igenis pont ugyanolyan értékű munka, mint bármely más.

Csak hogy tudd, a parkokat KÖZMUNKÁSOK tartják rendben. Sokszor az irodában is KÖZMUNKÁSOK dolgoznak napi 8 órában adminisztrátorként (én így dolgoztam), KÖZMUNKÁSOK tartják rendben a Dunapartot, ők cserjéznek, nádat vágnak, szemetet szednek. Megalázó? Nem. Munka, amiért pénzt kapnak. Ki többet, ki kevesebbet. Én magasabb bérért voltam felvéve, mert van érettségim és végzettségem is. Szerencsés vagyok, amiért most rendes munkám van, de soha egy pillanatig nem éreztem megalázónak a közmunkát.

2021. febr. 6. 09:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!