Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?
Hm... Én nem értem miért forogtok itt a gyári munkán... Ha egyszer nem akarja, akkor ne csinálja, ezzel semmi gond.
Azt lenne érdemes át gondolnod, hogy miért nem kapsz olyan munkát, amilyet szeretnél. Mi hiányzik, miért "nem kellesz sehova".
Amikor októberben munkát váltottam, elmentem egy ezzel foglalkozó szakemberhez, nekem nagyon sokat segített abban, hogy mi az, amiben változtatni érdemes ebben.
Ezt javaslom neked is.
A húgodék nyilván nem takarítónőt kerestek, hanem bejárónőt, aki nem csak takarít és nem heti egy alkalomra, hanem nagyjából heti 3x-ra.
Ugyanis még Budapesten is a takarítás órabére 1500-1800 között mozog, egy 40 m2-es lakást 1800Ft/órában heti 1x kitakarítani, az ha nagyon vakaródzik is és hetente ablakot is pucol, akkor 5400Ft/nap Ez havi viszonylatban 22ezer Ft.
Persze ha valaki a takarításon kívül még mosat, vasaltat és meg is főzet, mindezt heti 3-4 alkalommal, az fizethet 80ezret, ami valójában nem is sok, ha a mai világban valaki cselédet tart.
39. A polgármesternél voltam itt falun ő dönt, kit hova raknak be vagy vesznek fel. Azt mondta ezt tudja adni, döntsem el kell e vagy sem. Annyi sok intézmény nincs 2000 -2200 fős a település.
40 Az a baj én akkor érezném ezt ha fel alá sétálnék szemetet szedve a roma asszonyokkal. Nem vagyok fajgyűlölő semmi bajom velük ,de tényleg ezért tanultam 3 szakmàt ? Hogy a brigádvezetőm majd a 6 osztályos roma Julis legyen ?
Nincs igazság itt.
A gyárral csak a gyerek miatt van gond, ha nagyobb lenne már más a helyzet de még kicsi.
Elnézést válaszolok mindekinek csak főzök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!