Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
58%
38-as, húgom mesélte, hogy ők akartak takarítónőt hívni Budapesten. 40valahány négyzetméter az egész lakás, tehát nem nagy. 80 ezret (!) kért volna a takarító azért, hogy felporszívózzon, elmosogasson, letörölgessen és felmosson. Húgom meg mondta, hogy akkor inkább ők maguk csinálják meg a kb. nulla szabadidejük mellett. Igen, annyit kérnek, amennyit nem szégyellnek.
2021. febr. 6. 10:16
 42/116 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem szorultok nagyon a pénzre, én nem erőltetném a munkábaállást - pláne, ha nincs is hol..!
2021. febr. 6. 10:20
 43/116 anonim ***** válasza:
100%
41: a többség nem Budapesten él és valszeg a kérdező sem, azért nincs munkája!!
2021. febr. 6. 10:22
 44/116 anonim ***** válasza:
75%

Hm... Én nem értem miért forogtok itt a gyári munkán... Ha egyszer nem akarja, akkor ne csinálja, ezzel semmi gond.

Azt lenne érdemes át gondolnod, hogy miért nem kapsz olyan munkát, amilyet szeretnél. Mi hiányzik, miért "nem kellesz sehova".

Amikor októberben munkát váltottam, elmentem egy ezzel foglalkozó szakemberhez, nekem nagyon sokat segített abban, hogy mi az, amiben változtatni érdemes ebben.

[link]

Ezt javaslom neked is.

2021. febr. 6. 10:24
 45/116 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken nem takaríttatnak az emberek, hanem mindent maguk csinálnak. És ha csak egy ovi van, oda nyilván nem lehet felvenni az összes helyi munkanélkülit. Bejárósokat meg nem szeretik, s nem is térítenek útiköltséget 100%- ban.
2021. febr. 6. 10:24
 46/116 anonim ***** válasza:
84%
Nem szeretik a gyerekeseket a munkaadók és ha jelentkezik egy 20-as miss pitsa meg a gyerekkel rendelkező kérdező, szerintem mindenki tudja a választ, hogy kit fognak felvenni.. !
2021. febr. 6. 10:26
 47/116 anonim ***** válasza:
86%
Ha ma M.o.-on gyereked van és nem vagy magasan kvalifikált szakember, akkor halott vagy!
2021. febr. 6. 10:28
 48/116 anonim ***** válasza:
100%

A húgodék nyilván nem takarítónőt kerestek, hanem bejárónőt, aki nem csak takarít és nem heti egy alkalomra, hanem nagyjából heti 3x-ra.

Ugyanis még Budapesten is a takarítás órabére 1500-1800 között mozog, egy 40 m2-es lakást 1800Ft/órában heti 1x kitakarítani, az ha nagyon vakaródzik is és hetente ablakot is pucol, akkor 5400Ft/nap Ez havi viszonylatban 22ezer Ft.

Persze ha valaki a takarításon kívül még mosat, vasaltat és meg is főzet, mindezt heti 3-4 alkalommal, az fizethet 80ezret, ami valójában nem is sok, ha a mai világban valaki cselédet tart.

2021. febr. 6. 10:29
 49/116 A kérdező kommentje:

39. A polgármesternél voltam itt falun ő dönt, kit hova raknak be vagy vesznek fel. Azt mondta ezt tudja adni, döntsem el kell e vagy sem. Annyi sok intézmény nincs 2000 -2200 fős a település.

40 Az a baj én akkor érezném ezt ha fel alá sétálnék szemetet szedve a roma asszonyokkal. Nem vagyok fajgyűlölő semmi bajom velük ,de tényleg ezért tanultam 3 szakmàt ? Hogy a brigádvezetőm majd a 6 osztályos roma Julis legyen ?

Nincs igazság itt.

A gyárral csak a gyerek miatt van gond, ha nagyobb lenne már más a helyzet de még kicsi.

Elnézést válaszolok mindekinek csak főzök.

2021. febr. 6. 10:35
 50/116 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődj a neked megfelelő munkakörben van e éppen részmunkaidő. Lehet hogy nincs, de 4 vagy 6 órában is felvetheted hogy alkalmaznának e. Szerintem kicsi gyerek mellett keress ilyet, kis pénz, elfoglaltság, és tudod hozni, vinni gondozni a kicsit is.
2021. febr. 6. 10:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!