Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/116 anonim ***** válasza:
34%
#90: Nem kellenek százezrek. Katásként havi 50 ezer a járulék.
2021. febr. 6. 11:34
 92/116 anonim ***** válasza:
33%
Nem a munka a megalázó, hanem az, ahogy az emberek viselkednek egymással és az, hogy képzetlenek ülnek döntő pozíciókban..!
2021. febr. 6. 11:34
 93/116 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, van használható nyelvtudásod? Mert ez a végzettség, amiket felsoroltál, sok embernek van, ezzel, mint látszik nem jutsz előbbre. Használható nyelvtudással pedig a gyárakba már nem csak gyártósorra lehet elmenni.
2021. febr. 6. 11:41
 94/116 A kérdező kommentje:
93 Angol középfokúm van, bár fel kellene frissítenem. Beadtam én már oda is, de csak operátor munkakört hirdetik állandóan, mást alig. Még néha a minőségellenőrt is, de ezek műszakosak.
2021. febr. 6. 11:45
 95/116 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Epidemiológusként elmentem csokoládé gyàrba. Egy angol középfokú van, egy német. És egy orosz alapfokú. Kell a pénz a csekkekre. Örülök, hogy vajon munkàm. Vidéken nehéz.
2021. febr. 6. 11:49
 96/116 anonim ***** válasza:
63%

Ha tényleg rá lennél szorulva, nem keresnél ennyi kifogást.

Akinek kell a pénz, az elmegy a végzettségén alul is dolgozni, a kevés pénz is több, mint a 0 Ft.

Én pl diplomával mozgássérülteket gondoztam egy ideig, na és?

2021. febr. 6. 11:49
 97/116 A kérdező kommentje:

95 3 éves gyerek mellett nem vállalhatok műszakozást, éjszakást semmiképpen.

96 Itt nem bármilyen más munkáról van szó, hanem utcaseprés, szemétszedés. Tényleg azért tanultam, hogy most majd a 6 osztályos roma Mariska dirigáljon melyik árkot takarítsam ki?

Meg ha ez annyira nem gáz és más is elvállalja ami van, miért nem látok ott egy képzett fiatal nőt sem?

Valahol akkor mégis van hiba ....

2021. febr. 6. 11:53
 98/116 anonim ***** válasza:
87%

Diplomával, felsőfokú némettel mentem el időseket gondozni, mikor kellett a meló. Közben megszerettem a helyet; 3 év múlva kiemeltek, már 8 éve dolgozom ugyanott, de már a végzettségemnek megfelelően.

Ezt azért írtam, mert el lehet néha vállalni alacsonyabb munkakört is, mert ha megállod a helyed, és van megfelelő végzettséged, tovább lehet lépni.

Jó, te ne menj el szemetet szedni, ha eltart a férjed, a történetemet másoknak írtam, biztatásul, hogy nem igaz, hogy egy "alantasabb" munka beskatulyáz, és nincs onnan felfelé.

2021. febr. 6. 12:14
 99/116 anonim ***** válasza:
70%
Lehet, hogy az a roma Mariska aluliskolazott, de attol meg lehet tobbet tett le az asztalra mint te. Én csak azt latom, hogy a tucat vegzetsedre hordod fent az orrod mintha vmi mesterdiploma lenne, a kétkezi tanulatlan munkast meg semmibe nézed,pedig az utcan a szemét nem szedi ossze magát, az árok az iszaptol, kosztol nem tisztítja meg magat stb. ezeket is meg kell csinálnia valakinek. Én nem a papírt hanem a dolgos embert becsulom legyen az szellemi v fizikai munkás,az hogy ez a vki képzetlen vagy magasan képzett nem számít a szememben.
2021. febr. 6. 12:14
 100/116 A kérdező kommentje:

98 Jó tudni, hogy van ilyen pozitív eset is.

99 Nagyon nincs igazad, nem hordom fent az orrom, tényeket írtam le csak. Őt sem nézem le.

Te is ezt ìrod az enyém nem mesterdiploma ez igaz, de megvannak ebben a szintek. A mesterdiplomás sem örülne ha a felsőfokú szakképzéssel tennék egy szintre , mint ahogy én sem örülök ha 6-8 osztàlyosokkal.

Ha ez tényleg így lenne akkor az ember miért tanuljon?!

2021. febr. 6. 12:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!