Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?
Ha tényleg rá lennél szorulva, nem keresnél ennyi kifogást.
Akinek kell a pénz, az elmegy a végzettségén alul is dolgozni, a kevés pénz is több, mint a 0 Ft.
Én pl diplomával mozgássérülteket gondoztam egy ideig, na és?
95 3 éves gyerek mellett nem vállalhatok műszakozást, éjszakást semmiképpen.
96 Itt nem bármilyen más munkáról van szó, hanem utcaseprés, szemétszedés. Tényleg azért tanultam, hogy most majd a 6 osztályos roma Mariska dirigáljon melyik árkot takarítsam ki?
Meg ha ez annyira nem gáz és más is elvállalja ami van, miért nem látok ott egy képzett fiatal nőt sem?
Valahol akkor mégis van hiba ....
Diplomával, felsőfokú némettel mentem el időseket gondozni, mikor kellett a meló. Közben megszerettem a helyet; 3 év múlva kiemeltek, már 8 éve dolgozom ugyanott, de már a végzettségemnek megfelelően.
Ezt azért írtam, mert el lehet néha vállalni alacsonyabb munkakört is, mert ha megállod a helyed, és van megfelelő végzettséged, tovább lehet lépni.
Jó, te ne menj el szemetet szedni, ha eltart a férjed, a történetemet másoknak írtam, biztatásul, hogy nem igaz, hogy egy "alantasabb" munka beskatulyáz, és nincs onnan felfelé.
98 Jó tudni, hogy van ilyen pozitív eset is.
99 Nagyon nincs igazad, nem hordom fent az orrom, tényeket írtam le csak. Őt sem nézem le.
Te is ezt ìrod az enyém nem mesterdiploma ez igaz, de megvannak ebben a szintek. A mesterdiplomás sem örülne ha a felsőfokú szakképzéssel tennék egy szintre , mint ahogy én sem örülök ha 6-8 osztàlyosokkal.
Ha ez tényleg így lenne akkor az ember miért tanuljon?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!