Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Elmennétek dolgozni megalázó...

Elmennétek dolgozni megalázó munkát megalázóan kevés bérért csak azért, hogy elmondhassátok: én is dolgozom?

Figyelt kérdés
26 N 33F 3F
2021. febr. 6. 09:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
100%

Azt az egyet gondosan kerülöd, hogy szükségetek van a te keresetedre?

Mondjuk nyilván el lehet költeni azt is.

De a következő 9-10 évben, amíg nem tudjátok magára hagyni a gyereket, megoldható, hogy egy fizetésből éltek?

2021. febr. 6. 09:58
 32/116 anonim ***** válasza:
94%
Amíg nincs más, menj el kozmunkara, a semminel tobb az is. Mifelénk az ertelmesebb embereket beteszik oviba suliba stb kisegitonek, takarítónak, en a helyedben az ovivezetovel beszélnék, hogy kozmunkan lennél, nem e tudna teged kikerni(nalunk igy mukodik). Ez sem túl jó, de megiscsak ertelmesebb emberek kozott lehetsz,es a gyerek szempontjabol is jo lenne, hiszen együtt mentek reggel majd haza delutan. En is így csinaltam amíg kicsi volt a gyerek.
2021. febr. 6. 09:59
 33/116 A kérdező kommentje:

30 Adminisztrátornak én is mennék, de oda megvannak a csókosok legalábbis nálunk. Én nem felelek meg oda irodavezető és irodai asszisztens, közgazdasági szakközép végzettséggel, van ott egy nő aki meg varrónő szakmával 8osztállyal megfelel.

Szóval érdekes dolgok ezek is....

2021. febr. 6. 10:00
 34/116 A kérdező kommentje:

31 Nem kerültem leírtam, eddig is megéltünk. Most hülye kérdés mert nyilván a több pénz jobb lenne, de ha ennyi van beosztjuk.

32 Nem sajnos most írtam le oda csak csókos emberek kerülnek nálunk.

2021. febr. 6. 10:01
 35/116 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén, milyen megoldást vársz? A közmunka megalázó, irodába nem vesznek fel, gyári munkát nem tudsz vállalni, új szakma nem jöhet szóba.

Valamiből engedni kell, vagy a gyerek 12 éves koráig htb leszel, miközben várod az ideális munkát, ahova pont téged vesznek fel.

2021. febr. 6. 10:04
 36/116 A kérdező kommentje:

Más munkát elvállalok, számtalan helyre beadtam egyszer csak sikerül. Nem akarom elismételni, de nem feltétlenül kell irodai munka, de azért más szemetét szedni és az iroda között is van munka.

Új szakmàt pedig nem nem akarok hanem nem tudok, többszázezer egy tanfolyam. Nincs rá.

2021. febr. 6. 10:07
 37/116 anonim ***** válasza:
85%

A felfogásod röhejes.

Szerinted azért dolgoznak az emberek, hogy elmondhassák, hogy dolgoznak?

Elárulom: az élethez pénz kell, ahhoz meg munka.

De a jelek szerint te nem vagy rászorulva, vagy megfelel nektek a felállás.

2021. febr. 6. 10:09
 38/116 anonim ***** válasza:
89%

Én nem mennék, mivel anélkül is megéltek.

Egy jutott eszembe: magan házaknál takarítani? Ismerősöm ezt csinálja gyerek mellett, és többet keres mint én főállásban kb, ezt ma már megfizetik.

2021. febr. 6. 10:09
 39/116 anonim ***** válasza:
65%
32 vagyok nem hiszem el, hogy hogy minden helyen csokosok vannak. Falun eltem ezer fős, volt suli, ovi, konyha, o.rendelő, közösségi ház, p. hivatal stb mindenhol 2-3ember volt kozmunkarol kozvetitve takarítani, ennyi csókos nem volt nalatok sincs, meg ők nem is takarítani akarnak. Járj nyitott szemmel a lakhelyeden, kerdezz rá volna e munka számodra, tedd oda magad rendesen es akkor maskor is téged fognak kérni, mert mindenhol szeretik a megbízható embereket.
2021. febr. 6. 10:13
 40/116 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező! Én elmentem. És megbántam! Az önbecsülésemet baromira aláásta az, hogy a tiszta kitűnő bizonyítványaimmal xaros wc-ket pucoltam, de nem a munka miatt volt rossz, szerettem látni a munkám eredményét a ragyogó tisztaságot, hanem az, ahogyan az emberek bántak velem, akik azt hitték, hogy egy 8 ált. végzett, tanulatlan, műveletlen senki vagyok. Senkiként beszéltek velem és magam is elhittem, hogy semmit érő xar vagyok. Mindezt csak azért mert akkor nem volt más lehetőség. De mindig van, nem szabad sosem magadat alulértékelni, mert mások is le fognak értékelni. Ha nincs munkád azért, ha xar munkád van azért! Ne akarj másoknak megfelelni!! Én dolgoztam gyárban is, az rosszabb volt, mint a wc- pucolás..! Hiába több fizu, az a monotonitás a lélek megnyomorítója. Aki hosszú távon képes gépként működni, ott vmi nagy baj van a lelkében és a kenyér nem pótolja. Még a közmunka volt a legjobb, azt nagyon szerettem! Többet dolgoztam, mint a rendes dolgozók, de legalább irodán és emberi időben szabad hétvégékkel, fizetett szabsdságokkal. Életem legjobb munkahelye volt mégha kevesebb pénzért is, meg ott is lenéztek, csicskáztattak, de mellette lehet gyereket hozni-vinni, sok családos kolleganőm volt, megoldották. De a közmunkából nincs kiút. Nekem is csak erőszakosan sikerült kiszakadnom. De ha semmi más, még az a legemberibb. Legalább munkaidőben, munkaidőbeosztásban! Ezek tudatában dönts belátásod szerint!
2021. febr. 6. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!