Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért adjak ilyen kevés fizut...

Miért adjak ilyen kevés fizut bizonyos helyek és csodálkoznak ha lelépnek?

Figyelt kérdés
Ez nekik sem jó. Betanítanak embert de az dobbant ha talál jobbat, mert nevetséges a nettó 250. És csodálkoznak ha az emver beadja mert talál mást. Ezzel magukkal csesznek ki. Már a 3. személy jött az elmúlt 1 évben és neki sem adtak többet. Megint betanítom és majd szól, hogy sikerült új helyet találnia mert ennyiért senki nem marad csak ideiglenesen.
febr. 16. 14:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%
Az a baj, hogy a legtöbb magyar embernek az eget verik az igényei. A nettó 250 ezer nem kevés. Nyilván, ha többe vannak az igényeid, mint a fizetésed, az isten pénze se lenne elég.
febr. 16. 14:23
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

1

Idióta

febr. 16. 15:18
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Most magadról beszélsz, akinek oltári magasak az igényei?

febr. 16. 15:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Kedves 14:23-as, élj meg 250K-ból. Majd írd meg, hogy ment.

---

Kedves Kérdező, te mennyiért dolgozol ott, ahol a betanítottjaid 250K-ért?

febr. 16. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Neked is leírom, minden csak az igényeken múlik.

Pl. ha valaki nem dohányzik, nem iszik alkoholt, nincs hitele, nincs autója, (nincs gyereke), nincs káros szenvedélye, nincs ötezerféle előfizetése, nem vágyik több százezres új telefonra, tudatos vásárló, sok pénzt meg lehet spórolni.

febr. 16. 19:12
 6/13 anonim ***** válasza:
61%

Négyes vagyok.

Örülök, hogy sikerül ilyen sok pénzt megspórolnod. Havi mennyit is?

Remélem, a fogaidra nem fog kelleni költeni mostanában, meg úgy általában semmi hirtelen kiadásod nem lesz (mosógép szerelése, a számítógéped elromlása v akármi más). Remélem, nem fogsz kiesni a munkából, van tartalékod munkanélküliség vagy betegség esetére egyaránt.

febr. 16. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

"Örülök, hogy sikerül ilyen sok pénzt megspórolnod."

Hol beszéltem én E/1-ben? Kötekedés helyett inkább erre figyelnél jobban!

febr. 16. 19:36
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Ó, tehát nem is tudsz pénzt spórolni? Ugye-ugye élesben nem is menne, csak a gyakin vagy ilyen tapasztalt, okos tanácsadó. Csak arra ment ki a válaszadásod, h ha te sz@rul élsz, éljen mindenki sz@rul? Minden az igényeken múlik, pfff.
febr. 16. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy. Én nettó 305 ezret keresek. És ha már itt tartunk, amit leírtam példákat, teljesen igaz rám is. A fogaim szépek és egészségesek. Párommal élek együtt.

febr. 16. 19:45
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Tehát írásba adod, hogy teljesen használhatatlan a tanácsod, és emiatt ki sem érdemes próbálni?
febr. 16. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!