Olyan helyen van ennek értelme, ahol hiába vagy jó, hátrányba kerülsz, ha nő vagy. Szerintem a titkosszolgálat lehet ilyen. De pl. a politika is.
2024. júl. 16. 12:10
2/38 anonim válasza:
" Nem arra kéne törekedni hogy a legjobb emberek kerüljenek be?"
De pontosan arra törekednek, csak valahol hiába vagy te a legjobb még sem vesznek fel egy adott pozícióba csak mert nő vagy. És ezzel az intézkedéssel próbálják ezt megszüntetni.
2024. júl. 16. 12:15
3/38 anonim válasza:
Én láttam olyan dokumentumfilmet, ahol a titkosszolgálatnál dolgozó nőt egy terrorista utáni nyomozás közben a csoportjával együtt csapdába csalták, és megölték. Állítólag 4 kiskorú gyereke volt. Vajon kivel voltak addig is, amíg ő a Közel-Keleten terroristákat üldözött?
2024. júl. 16. 12:21
4/38 anonim válasza:
Egy ideális világban azt néznék, az adott EMBER mennyire alkalmas valamire, de messze vagyunk az ideális világtól. Egyszerűen nem képes az emberek többsége elvonatkoztatni a nemektől.
2024. júl. 16. 12:22
5/38 anonim válasza:
"Vajon kivel voltak addig is, amíg ő a Közel-Keleten terroristákat üldözött?"
A férfi titkosügynökök gyerekei kivel vannak, amíg apa dolgozik? 🤔
2024. júl. 16. 12:23
6/38 anonim válasza:
Egyik volt osztálytársam anyukája katona volt, ő pl a nagyszüleivel élt amíg anyukája bevetésen volt. Gondolom más családokban is apával, nagyszülővel, nagynénivel vannak addig.
2024. júl. 16. 12:27
7/38 anonim válasza:
Pl.: azért, hogy más ne járhasson úgy, mint én.
Egy fejvadász megkeresett, hogy egy pozícióra én lennék a tökéletes választás a végzettségem és a tapasztalatom alapján.
Miután beszéltünk, azt mondta, hogy szerinte nem lesz itt semmi gond, de nyilván lesz egy állásinterjú a cégnél.
2 napra rá felhívott, és mondta, hogy a főnök nem akar nőket felvenni.
2024. júl. 16. 12:27
8/38 hollófernyiges válasza:
Nem is olyan régen voltak azok az idők, amikor munkás-paraszt származásúakra volt kvóta. Előtte meg a zsidókra (bár rájuk negatív értelemben).
2024. júl. 16. 12:48
9/38 anonim válasza:
#7 Elvileg most sem utasíthatnak el, mert nő vagy, törvény tiltja. De a munkáltatók érthető módon nem szeretik a női munkaerőt. A nők várhatóan szülni fognak, ha már van gyerekük, folyton hiányoznak, mert beteg a gyerek. Egy férfi nem lesz veszélyeztetett terhes, nem fog szülni és gyedre, gyesre menni. Egyébként ahol én dolgoztam (jó régen volt már) a nők ugyanolyan előmenetelre számíthattak, mint a férfiak, és a fizetésünk sem volt kevesebb. Pedig nem éppen nőies szakma volt.
2024. júl. 16. 13:21
10/38 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy idézem "nincs bajod a nőkkel", meg se fordul a fejedben, hogy azokra a pozíciókra nők is ugyanúgy alkalmasak lennének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!