Miért jó az hogyha x százalék nőt akarunk bizonyos pozíciókba?
Ha nem jó kategória akkor bocs.
De pl. az amerikai titkos szolgálatot 1-2 éve egy nő vezeti és ő azt mondta hogy azt szeretné hogy 30 százaléka nő legyen a titkosszolgálatnak.
Na most ez miért jó biztonság szempontból? Vagy miért jó akárkinek is?
Meg ha belegondolsz hogy ezt hogy lehet elérni... Akkor szintén problémás a dolog.
Semmi bajom a nőkkel, de miért kell ilyeneket akarni? Nem arra kéne törekedni hogy a legjobb emberek kerüljenek be?
Keress rá hogy "nők hátrány munkaerőpiac" vagy hasonló, és látsz egy csomó cikket róla. Én a magam részéről nem fogom "bizonyítani" hogy a családom mennyire ellenezte hogy informatikus pályát válasszak nőként, illetve azt se hogy melyik munkáltatóm kezdett kombinálni hogy szülni fogok-e, mert nincs ezekről felvételem (és ha lenne, se tölteném fel ide).
Hány éves vagy amúgy?? "xd"
Még jó, hogy az amerikai titkosszólgálatra való bejutását nem egy kis nyomi magyar kisfiú felfogásához fogják igazítani... Szerintem nyugodtan hagyd ezt azokra, akik értenek hozzá. Ha pedig annyira sokat gondolsz magadról, meg lehet próbálni bekerülni a döntéshozók helyére.
Ja, hogy az nem menne?
22 biztos értenek hozzá xd főleg az a nő aki 0 tapasztalattal meg ilyen hülye kijelentésekkel ott áll az élen xd akit a magatehetetlen biden nevezett ki oda
biztos jól jártak el a mostani trumpos esetnél is
Mi xd a xd hiszti xd azon xd amit xd írtam? xd
xd xd xd xd xd
Nem az én hibám, ha nem tudsz szöveget értelmezni. Sehol nem állítottam, hogy bárki olyan lenne mint a családom, abban a mondatban személyes példákról írtam.
xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
#15 Király hogy kikeresek 4 külön szektorbol példákat, hogy manapság hogy vannak megkülönböztetve a nők + 1 példát hogy mi történik, ha a cégek direkt %osan vesznek fel nőket (növekszik a bevétel), de azt egy az egyben igborálod. Valahogy mindig ez van, amikor szóba kerül a szexizmus; a kutatások és a tények figyelmen kívül vannak hagyva, és a személyes elfogultságok alapján alkottok véleményt, és a végletekig ahhoz ragaszkodtok.
Ez zajlik itt gyk-n kicsiben, mint ahogy bemutattad, de ez zajlik nagyban is a cégek, vállalatok vezetésében is, mint ahogy én is bemutattam a hozott példáimmal. (üdv; #12)
Hagyd rá, lehet vagy 14 éves. Majd elkezd dolgozni és meglátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!