Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy viselnétek? mikor valaki...

Hogy viselnétek? mikor valaki számotokra a mindent jelenti de az a bizonyos személy elfordul tőled, hirtelen el dob egyik percről a másikra? És kénytelen vagy végig nézni hogy már semmit nem jelentesz neki, bárki fontosabb neki nálad?

Figyelt kérdés
tegnap 06:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit csinálni. Nagyon rossz érzés. Évek mire feldolgozza az ember, hacsak nem jőn helyette más. Azt javaslim ismerjedj!
tegnap 07:02
 2/5 anonim ***** válasza:

sz@r érzés...szerintem sokan átéljük.

Sajnos nincs mit tenni, csak idővel elfogadni.

tegnap 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Megviselne, de ez nem olyan dolog, sajnos, amit én magam meg tudnék változtatni. Idővel könnyebb lenne és el is tudnám fogadni, de ez nem egyik napról a másikra történne.
tegnap 12:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azért fordultam el valakitől nemrég, akit nagyon megkedveltem, sőt, talán már többet is érzek iránta, mert kiderült, hogy barátnője van. Úgy ért, mint egy arculcsapás, mert azt hittem, hogy ő is elkezdett érdeklődni felém, de valószínűleg csak szimplán kedves volt velem. Hidd el, nekem is nagyon fáj, hogy pl. nem láthatom már többet, mert nagyban kerülöm őt, de semmi kedvem megint szenvedni egy elérhetetlen ember miatt... így is elég pocsékul érzem már magamat.

Tőled miért fordult el az a valaki?

tegnap 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem derül ki az oka, akkor még felületes ismeretségnél is rosszul viselem. Pláne ha szó nélkül tűnik el valaki. A miérteken szoktam agyalni. Ha viszont meg tudjuk beszélni, hogy miért döntött így, akkor sokkal könnyebb elfogadni.
tegnap 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!