Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul érzem magam...

Nagyon rosszul érzem magam itthon, mit tegyek?.

Figyelt kérdés
Járok külföldre dolgozni már 3-éve, más más országokba járok melózni szóval voltak olyan helyek ahol jól éltem jól kerestem, és voltak olyanok is ahol nem. De a lényeg hogy mindig jobban éreztem magam külföldön mint itthon. Amikor pár hónap kint lét után haza jövök a szüleimhez akkor per pillanat minden jó mert látom őket és meg ölelhetem, de utánna pár nap elteltével eléggé rosszul érzem magam. Ezt az érzést úgy írnám le hogy enyhe pánikrohamom és gyomor idegem van, fogalmam sincs hogy miért van ez, ezért szeretnék segítséget kérni. Mit tegyek hogy jobban érezzem magam? Válaszokat köszönöm 20F
ma 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Van esetleg valami konkrét dolog, tevékenység, ami után elindul nálad ez a gyomorideg és pánikroham? Amihez ezeket tudod kötni? Hátha ezek közt van valami kapcsolat, és kiderül, mi váltja ki a gondot.
ma 12:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csodálom. Szerintem költözz ki és gyakran látogasd meg a szüleidet
ma 12:38
 3/3 A kérdező kommentje:
A szüleimmel nagyon jó kapcsolatba vagyok, mindig segítenek nekem amiben tudnak, és ami a legfontosabb hogy nagyon szeretnek. Szóval nem tudom mi van velem
ma 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!