Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rosszul érzem magam, mert...

Rosszul érzem magam, mert lázasan itthon maradtam?

Figyelt kérdés

Mai napig szabin voltam, ma kellett volna mennem, de a hétvégén lebetegedtem, lázas vagyok, fejem fáj állandóan, néha csak fekszek.

De most bűntudatom van, mert nem mentem be dolgozni. A főnökömnek is problémát okoztam ezzel.

Mit tegyek?

2019. nov. 27. 07:53
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%
Minden bunkóság nélkül... Erre milyen választ vársz őszintén? Beteg vagy hát csihadjál le oszt jóvan.
2019. nov. 27. 07:56
 2/25 A kérdező kommentje:
Végső soron el tudnám látni a munkám, lázasan, fájó fejjel meg hányingerrel.
2019. nov. 27. 07:57
 3/25 anonim ***** válasza:
87%
Hülye vagy. A főnök maga zavarna haza, ha betámolyognál így...
2019. nov. 27. 07:59
 4/25 anonim ***** válasza:
21%
Mi mondjuk meg, hogy rosszul érzed-e magad? Tanulj már meg normálisan kérdezni!
2019. nov. 27. 08:05
 5/25 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom, mondat formájában akartad elküldeni, csak a GYK-től jött a jelzés, hogy ez nem kérdés. De lusta voltál átfogalmazni, mindössze annyit csináltál, hogy a mondatvégi pontot kérdőjelre cserélted. Elég irritáló, hogy az oldalon már az olyan alapvető igényesség is kezd szétesni, mint a nyelvtanilag helyes fogalmazás.
2019. nov. 27. 08:07
 6/25 anonim ***** válasza:
91%
Hiába mondjuk, hogy alaptalan a bűntudatod, ha egyszer ezt érzed. Beszéld meg a főnökkel, hátha úgy megnyugszol. Jól tetted, hogy otthon maradtál, senkinek se hiányzik a munkahelyen, hogy megfertőzd.
2019. nov. 27. 08:13
 7/25 anonim ***** válasza:
79%

Sokkal nagyobb problémát okoznál, ha betegen mennél be.

Szétosztogatnád a munkatársaid között, és munkádtól függően más emberek között is (kézbesítők, vásárlók...)

Plusz nem tudnád rendesen végezni a dolgodat, több hibát okoznál mint hasznos munkát.

És persze ne feledjük, hogy az egészség a legfontosabb.

Szóval a legjobb dolgot tetted, amikor otthon maradtál.

2019. nov. 27. 08:43
 8/25 anonim ***** válasza:
22%

"Végső soron el tudnám látni a munkám, lázasan, fájó fejjel meg hányingerrel."

Hát akkor miért nem látod el? Otthon lazsálni könnyebb mint dolgozni, ugye?

Most akkor vagy maradj otthon és ne nyafogj, ha már így döntöttél (hisz senki nem kényszerített, nem is a főnök küldött haza), vagy pedig fogd meg a valagad és menj be dolgozni, ha úgy érzed el tudnád végezni a munkád.

Vagy most mit vársz? Hogy agyon dicsérjünk, hogy milyen lelkiismeretes dolgozó vagy, hogy betegen is képes lennél föláldozni magad csakhogy a cégnek/gyárnak dolgozhass, pedig azok úgyse fogják meghálálni? Na akkor tessék, megkaptad, most remélem kielégült a beteg kis lelked...

2019. nov. 27. 08:45
 9/25 anonim ***** válasza:
25%

Aki beteg ne lógjon a gyk-án, hanem feküdjön, pihenjen.

Ha tudsz üldögélni a számítógép előtt, akkor nem is igazán beteg.

Ez elmegy iskolás korban, de ha dolgozol, már nem!

Ha te leszel az első akit kirúgnak, ne csodálkozz.

2019. nov. 27. 09:06
 10/25 anonim ***** válasza:
79%
Orvoshoz kell menni ő kiír 3 napra. Ha már lázas is vagy nem biztos, hogy elég itt a vény nélküli bogyó. Ma hiába maradsz otthon, holnap ugyanúgy lefertőzheted a fél irodát. Ez van sajnos nem te akartál beteg lenni.
2019. nov. 27. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!